Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pocelo sudjenje simpatizerima Nacionalnog stroja  (Pročitano 16301 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
OK.. kako kod... ali kao sto rekoh... te recenice sam na ovim stranicama procitala i previse puta... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Da zagovaram stavove pokreta "64 zupanije" to bi verovatno bilo cool, in, urban i sta sve ne... Ali sta cu, ja sam samo Srbin (cime se ponosim). A to je za demokrate i kosmopolite neoprostiv greh.  [smilie=jesus.gif]
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
BlackBerry 
Nacionalni stroj na robiju,Bagzi na slobodu...  Smile Smile Smile Smile
E,Srbijo moja....
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ej srbijo srbijo nego sta nego treba nacionalni stroj na robiju!
a bagzi je covek fin kulturan zinulo mu bilo dupe za pare sad se pokajao obelodanio neke stvari i normalno da je oslobodjen a oni nenormalni su poubija siptar i pacov i to je to srbija se zemlja normalizuje i ako hoces da ides nekim normalnim putem neke stvari ce da ti se oproste ali ova goveda iz nacionalnog stroja treba na robiju!
a ovaj kombidzija pa evo ja mrzim i natasu kandic i sonju biserko ali mi nista nisu preci nego tvoji nacionalni strojevci a ni oni na ciju su tribinu upali da se ja pitam nabio bih i strojevce i sonju biserko a i one sa komunisticke tribine na robiju ali jebiga nemogu svi u zatvor sad su ovi zaglavili a docice i vreme da drugi zaglave!
ja sam ponosan sto sam srbin ali se ne ponosim kao ti vec se ponosim srbijom i srbima na drugi nacin srbijom koja ce da postane ultra moderna drzava sa modernim sistemom vrednosti koja ce da bude modernija od zapadne evrope a u takvu srbiju se ne uklapa ni sonja biserko a ni ti ali to je i dobro dok se vi svadjate medju sobom mi pravimo i gradimo srpsko drustvo malo drugacijih vrednosti a vi se udrite po tribinama medju sobom mi ce da vas trpamo u zatvor nadam se jos vise i posta ce srbija ono sto treba!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Srkich ti si zreo za posmatranje... :ambulance:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
BlackBerry 
Srkich ti si zreo za posmatranje... :ambulance:
Da,da.... I za logopeda,za skolu....
IP sačuvana
social share
Heart Breaker...

već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ti si zreo za posmatranje ne zivi se od nacionalizma i nekih debilnih ideala vec od para a ja gledam kako da srbija postane ultra kapitalisticka i ekonomski razvijena drzava a ne neke gluposti koje ti gledas da nema takvih kao sto si ti u srbiji mnogo bi nam bolje bilo i ne samo u srbiji vec na balkanu da nisu bili ljuti tvojih ideja vec malo pametniji kao ja nebi smo mi sad ovde pricali o bagziju ni o legiji ni siptaru ni pacovu oni su iznikli u vremenu koje je doslo kao posledica ljudi kao ti nebitno dal na ovoj ili onoj strani!
vec bi smo sad u srbiji imali na hiljade miskovica sa ogromnim kapitalom i prosecna plata bi bila 5000 evra ali posto smo bili sputavani od takvih likova kao sto si ti srbija je tu gde jeste a sto je najgore ti likovi koji to rade rade samo lose sebi jel ja sam lepo ziveo i za vreme slobe i za vreme djindjica i sada samo sto mi je sada mnogo bolje neo za vreme slobe ali ne novcano vec se bolje osecam a to sto vi mislite da ja lupam gluposti pa meni je zivot obezbedjen neznam dali cu nekad da imam milione ali uvek cu lepo da zivim a vi koji se stalno bunite protiv necega i samo podrzavate neke budaletine pa samo skacete sebi u rebra ali vidim ja da ste ipak vi proslost i srbija se hvala bogu krece normalnim putem a vi branite samo vase strojevce pa da vidim dokle ce da dogurate!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
BlackBerry 
 Smile
IP sačuvana
social share
Heart Breaker...

već SVI.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Srkich, postoje: . , : veliko slovo i jos stosta u pravopisu. I takodje postoji i zanimanje "psihijatar". On  je cika koji nosi beli mantil ibavi se takvima kao sto si ti. Nije sramota potraziti pomoc u nevolji!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja nisam u nevolji i nemoj da ti jedini argument bude moj pravopis ako imas nesto da kazes na moj komentar onda kazi ali nemoj da mi pominjes psihijatra i moj pravopis ako ti toliko moj pravopis smeta onda nemoj da citas a ne da ti jedina stvar za koju se vatas to je psihijatar i moj pravopis!
ja pisem kako hocu oi to je moj problem a posto vidim da razumes sta pisem zasto bih se trudio da pisem bolje!
a ti se samo lizi sa nacionalnim strojem pa ces videti dokle ces da doguras do zatvora ili ces biti socijalni sluucaj celi zivot jel ko sledi takve ideje nista sem toga nemoze u zivotu da ocekuje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.33 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.