Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pocelo sudjenje simpatizerima Nacionalnog stroja  (Pročitano 16402 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
kad vec pricamo o nacizmu, antisemitizmu, nemcima, jevrejima, moram da kazem da vecina jevreja i nemaca ima veoma slican mentalitet, nacin misljenja i stav prema drugim narodima, uverenost u svoju superiornost i bezvrednost drugih koje valja istrebiti ukoliko je to moguce..

i jedni i drugi mi se gade lol  Smile
« Poslednja izmena: 17. Nov 2006, 16:48:05 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
inace antisemitizam u rusiji je verovatno stoga sto su glavni mafijasi u rusiji upravo jevreji..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Sudjenje je u najmanju ruku smesno jer ovo sto se njima stavlja na teret ne moze da se potkrepi nikakvim dokazima. Odprilike ih optuzuju da su sirili rasnu versku i nacionalnu mrznju i netrpejivost i unosili nemir i strah medju gradjane koji su ih na TV-u videli u grupi, kratko osisane i obucene u crno. Smile
Pa ako je tako onda ima neke logike da se u tu sudnicu strpaju i svi pankeri, darkeri, metalci, satanisti... i oni su svi obuceni u crno i cesto se krecu u grupama.

p.s.da li mozete temu da preselite u politicki deo foruma, cini mi se da ima vise veze sa politikom jer je "nacionalni stroj" iako ne postojeca organizacija ipak okarakterisan kao politicka organizacija,a i mislim da bi tema bila vrlo interesantna za diskutovanje. Hvala Smiley
Pohapse i ucesnike sahrana, i oni su u crnom i krecu se u grupi!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
inace antisemitizam u rusiji je verovatno stoga sto su glavni mafijasi u rusiji upravo jevreji..

ti kanda ne znas istoriju...  Smile
antisemitizam u rusiji nije novijeg veka...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
ni delovanje jevreja protiv rusa i rusije nije novijeg veka Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Njihova krivica je sto su Srbi. Gde je bila vlast da hapsi clanove pokreta 64 zupanije i posetioce skupa Honveda??? Sa svih strana se vodi kampanja protiv Srpstva. A gospodjica Anea je ista Natasa Kandic sa svojim stavovima. Pa tebe sutra neko moze da proglasi za neonacistu jel nisi dala cigancetu dinar na ulici. Jos malo pa ce i toga biti. Dosta vise Natasa Kandic, Borki Pavicevic, Sonji Biserko, Sonji Liht, Biljana Kovacevic Vuco, Petra Lukovica, Gorana Markovica, Dusana Makavejeva, Verana  Matica, B92 i sl. Ponosan sam sto sam Srbin. Nemam nikakve veze sa neonacistima, ali posle ovoga postoji opravdana sumnja da me proglase.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Blame me...   [smilie=jesus.gif]

Boze sacuvaj da neko ima stav drugaciji od stava urednistva magazina "Velika Srbija"  Smile 28

Na lomacu s njim.. ole...ole...  Smile [smilie=9.gif]

Ova rasprava je tako... bedasta...  [smilie=wc.gif]
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
E pa za tvoju informaciju ne citam list "Velika Srbija" niti imam bilo kakve veze sa radikalima.I ne pozivam na linc i stavljanje onih koji drugacije razmisljaju na lomacu. To je karakteristicno za one koji se prave velike demokrate, humanisti i kosmopolite. Jesam nacionalista ali nisam primitivac pa bih te molio da me ne mesas sa njima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Idemo jos jednom...

Ova rasprava je pomalo... bedasta...

Ipak sam malo duze na ovom forumu, tako da tvoje objasnjenje ne pije vodu...
Slicne stavove, pokusaje licnih obracuna, prozivanja, vredjaja videla sam dovoljno puta da ukapiram da je to cisto prepisivanje... Da ubacite neke druge argumente, pa ajde... ali.. iste recenice se ponavljaju zilion puta, i svaki put se postavljate kao da je to vas licni zakljucak.. ma, ajde... nismo svi tupavi.. Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Ne vidim da sam ye igde vredjao. Ako si ti tako shvatila onda se izvinjavam. A sto se tice zakljucka on je samo moj, meni niko ne trpa u glavu gotove stavove. Imam dovoljno mozga da zakljucim sta je ispravno a sta ne.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.