Doživela sam njihovo šompingovanje (ludilo) pred novogodišnje praznike i sav utisak mi je - za par dana zadovoljstva i poklona ispod jelke crnče narednih 11 meseci. Izljube se i silno se vole oko Božića, ispeku ćurku, neki odu i u crkvu. Divota Božja. Prosto raj na zemlji.
Kome se dopada takav način života, izvolte...ne bismo vas mi ovde više zadržavali
Treba ljudima ventil, shoping, godisnji, svadba, slava, bitno da se potrosi, popije i pojede, posle ionako svakodnevnica...
Doživela sam njihovo šompingovanje (ludilo) pred novogodišnje praznike i sav utisak mi je - za par dana zadovoljstva i poklona ispod jelke crnče narednih 11 meseci. Izljube se i silno se vole oko Božića, ispeku ćurku, neki odu i u crkvu. Divota Božja. Prosto raj na zemlji.
Kome se dopada takav način života, izvolte...ne bismo vas mi ovde više zadržavali
kod nas nema ni taj jedan mesec da ljudi mogu sebi da priuste da se opuste i uzivaju sa svojim bliznjima,a o poklonima nema mesta da se razmislja
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.