Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Počelo privođenje nelegalnih taksista  (Pročitano 9923 puta)
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson C902
Citat
Cena od 300 dianra za 4-5 kilometra je sasvim pristojna,u cenu uračunaj da se voziš sam,ne smrdi ti neki ganci za vratom i vozi te do adrese,ne izbaci te na obližnjoj stanici pa da ideš peške,300 kinti je poštena cifra za tu vožnju.

Ne može taksi da radi na ivici rentabilnosti,nije to gradsko preduzeće,pojedinac je vlasnik dozvole,plaća porez,amortizacija,mora nešto i da zaradi,ne može da posluje na nuli. Smile

Ne bih baš rekao.Onda isti taj taxi za razdaljinu od 1km uzima 150 a za 20 500 dinara.Kako formiraju cene nije mi jasno. Smile
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
HTC Tattoo
Citat
Cena od 300 dianra za 4-5 kilometra je sasvim pristojna,u cenu uračunaj da se voziš sam,ne smrdi ti neki ganci za vratom i vozi te do adrese,ne izbaci te na obližnjoj stanici pa da ideš peške,300 kinti je poštena cifra za tu vožnju.

Ne može taksi da radi na ivici rentabilnosti,nije to gradsko preduzeće,pojedinac je vlasnik dozvole,plaća porez,amortizacija,mora nešto i da zaradi,ne može da posluje na nuli. Smile

Ne bih baš rekao.Onda isti taj taxi za razdaljinu od 1km uzima 150 a za 20 500 dinara.Kako formiraju cene nije mi jasno. Smile

Svuda u svetu potoji start,to je neka osnovna cena kojom je taksista zaštićen,u Beogradu je to 140 dinara,po manjim gradovima je to mnogo manje 30-50 dinara,znači kad sedneš u taksi,on upali taksimetar,on počinje da kuca od te startne cene,i voziš se naprimer 1 kilometar,na start dodaješ cenu kilometra,to je u svim graodvima slično oko 50 dinara,zato neko kaže,ja se u Beogradu vozio 2 kilometra vozač mi uzeo 250-300 dianra,a kod emne u selu to me izašlo 140 dinara,plus što u beogradu prodješ za taj kilometar 3 semafora,a taksimetar kuca i kad stojiš na semaforu,pa tri semafora po minut i po to je 4-5 minuta zadržavanja,a 4-5 minuta stajanja je 70-ak dianra,i to dodaš na cenu i dobiješ cifru,a u selu proletiš taj kilometar i nema zadržavanja,pa tako i tu dobiješ uštedu,inače,sat čekanja je 750 dinara,i čekanje se pali svaki put kad automobil stane,na semaforu,u koloni,svako zaustavljanje,taksimetar automatski ulazi u mod čekanja. Smile

U manjim mestima nema tih gužvi,manje su kilometraže,u Beogradu od Borče do Petlovog brda imaš preko 20-25 kilometara,plus koliko tu semafora treba da sačekaš,tu kuca izuva.

Ima nekih situacija da taksi ne bude mnog skup,kad idu dvoje troje ljudi podele cenu prevoza i ispadne veoma korektno,do Novog sada iz Beograda košta put 5000 sa svim putarinama,kad idu troje njih to ispadne malo više od 1600 dinara,što je sasvim korektno,i doveze do adrese.
Išao ja do Smedereva,cena 2500 dinara,po 800 kinti se istalili.
Svaka relacija do 100 kilometara od Beograda ne prelazi 50 evra.

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson C902
Citat
Svuda u svetu potoji start,to je neka osnovna cena kojom je taksista zaštićen,u Beogradu je to 140 dinara,po manjim gradovima je to mnogo manje 30-50 dinara,znači kad sedneš u taksi,on upali taksimetar,on počinje da kuca od te startne cene,i voziš se naprimer 1 kilometar,na start dodaješ cenu kilometra,to je u svim graodvima slično oko 50 dinara,zato neko kaže,ja se u Beogradu vozio 2 kilometra vozač mi uzeo 250-300 dianra,a kod emne u selu to me izašlo 140 dinara,plus što u beogradu prodješ za taj kilometar 3 semafora,a taksimetar kuca i kad stojiš na semaforu,pa tri semafora po minut i po to je 4-5 minuta zadržavanja,a 4-5 minuta stajanja je 70-ak dianra,i to dodaš na cenu i dobiješ cifru,a u selu proletiš taj kilometar i nema zadržavanja,pa tako i tu dobiješ uštedu,inače,sat čekanja je 750 dinara,i čekanje se pali svaki put kad automobil stane,na semaforu,u koloni,svako zaustavljanje,taksimetar automatski ulazi u mod čekanja. Smile

U manjim mestima nema tih gužvi,manje su kilometraže,u Beogradu od Borče do Petlovog brda imaš preko 20-25 kilometara,plus koliko tu semafora treba da sačekaš,tu kuca izuva.

Ima nekih situacija da taksi ne bude mnog skup,kad idu dvoje troje ljudi podele cenu prevoza i ispadne veoma korektno,do Novog sada iz Beograda košta put 5000 sa svim putarinama,kad idu troje njih to ispadne malo više od 1600 dinara,što je sasvim korektno,i doveze do adrese.
Išao ja do Smedereva,cena 2500 dinara,po 800 kinti se istalili.
Svaka relacija do 100 kilometara od Beograda ne prelazi 50 evra.

Hvala.Mada je kod nas čekanje 300 dinara,Start 60.Ipak raspravljali smo nešto ja i komsija i ispada da na 300 dinara uzimaju 100.Ispada ti zarada 2000-3000 dnevno,a kad dodju praznici vikendi.Zaradjuju lepo ovde kod nas,ne znam kako je u Beogradu.
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
HTC Tattoo
U Beogradu taksista koji radi 8-10 sati može lepo da zaradi,veliko mesto,promet ljudi ogroman,lakše je naći mušteriju,relacije su duže,cena veća,zato one govnare što kradu treba odamh oterati sa ulica,jer i od poštenog rada može pristojno da se živi,da smo mi normalna zemlja pa taksista pošto se vodi kao privrednik,da kupi delove za auto bez pdv.a-pa da može gorivo da se sipa po nekoj razuminijoj ceni,sve bi to dovelo do poboljšanja taksi usluge,a cena ne bi rasla,već bi možda bilo prostora i da se malo smanji,ali ponavljam držaavu boli qrac,slab porez ubire od taksista,nema nikakvu računicu,ovo što rade rade samo što moraju,da ne bi banditizam uzeo maha,počeo narod da se buni,inače,ne bi ni mrdnuli,ti što kradu,oni bre kradu od kad su postali taskisti,onaj nosati smrad što radi na trgu republike,15 godina on otima pare,vozi lanču i nikome ništa,kamere ga snimaju ceo dan,stranke sedaju,on odveze,opljačka,vrati se,a ovi pitaju stranke za tablice,za koji ste qrac postavljajui kameru,i taj nosati skot  ima dozvolu od grada. Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2011, 20:49:14 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
Citat

prvo to je rasizam što ti pišeš a i netačno je. vozio sam se sa taksistom romom i vožnja je bila prijatna, a to što ti puštaš da te taksista izbaci na neku stanicu, tvoj je problem, reci mu lepo gde da te odveze.

Citat
Ne može taksi da radi na ivici rentabilnosti,nije to gradsko preduzeće,pojedinac je vlasnik dozvole,plaća porez,amortizacija,mora nešto i da zaradi,ne može da posluje na nuli.

Neće niko voziti taksi ako mu se ne isplati i ako ima bolji posao. Start od 140 dinara je preskup, 5 kilometara ne može da bude 300 dinara, uvek je veća cena.

Država uvodjenjem ograničenja broja vozila, minimalnom cenom i ostalim merama samo smanjuje kvalitet taksi usluge, pravi nerealnu cenu za prevoz, krši pravo na slobodan izbor zanimanja i na kraju povlači se pred ucenama. Najnovija glupost je ograničenje taksi vozačima iz drugih mesta da voze po Beogradu, ali takvo ograničenje ne postoji za taksiste iz Beograda u drugim mestima tako da se krši i princip ravnopravnosti.

Ali najvažnije na kraju je da će usluga postati preskupa i da će biti lošiji kvalitet usluge.

Medjutim, u Novom Sadu, gde ne postoje takva ograničenja taksi je jeftiniji (prosečno) a vozila su bolja i manje se čeka da dodje taksi.

Sve u svemu, moj predlog je bojkot taksija, jednostavno da dva dana gradjani se ne voze taksijem i da tako nateraju grad na samo jednu stvar: da se ne ograničava broj taksista.

Sve ostalo što se tiče divljih taksista, tehničkih uslova za vozilo itd. je u redu i tu država treba da bude rigorozna.

Citat
U taksiju nema pojedinaca koji se bogate,naravno,vlasnici taksi udruženja dobro zaradjuju,ali to nije to,bilo je pokušaja da neki udju u taksi prevoz,da uzmu parče od te žive love koji taksisti zarade na ulicama,npr. nacionalni taksi,ali ništa od toga ne može da uspe,jer se taksi dozvole vode na pojedinca

Kakve to veze ima sto se dozvola vodi na pojedinca? Udruženja postoje bez obzira na to. A ko je vlasnik udruženja i kako se raspodeljuje zarada je posebno pitanje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
vracam se ja iz Praga prosle godine, vidim taksista stoji tu blizu izlaza, pridjem i pitam jel moze prtljag pozadi da utovari, ne mogu da podignem torbu .. i on kaze naravno nema problema i pita me dokle idem... ja kazem idem do centra Zemuna... kaze on meni - to ti je hiljadu dinara!  (znaci od Lastine stanice do centra Zemuna) ...

i ja mu kazem "vi gospodine niste normalni" uzmem svoju torbu, mobilni izvadim i pozovem 9804 koji li je, nikad ne znam kako se zove Naxis valjda, nebitno ... dodje covek u novoj velikoj crnoj mecki, stavi torbu, ukljuci taksimetar i do centra Zemuna 390 dinara  Smile

I ja mu pricam kako je hteo da me zajebe, i on mi kaze "jel vidis pandura tamo saobracajnog odmah pored stanice" i stvarno stoji pandur na sred ulice, ne da nikome da se zadrzava, da parkira tu gde putnici izlaze iz autobusa. E kaze, to ti je dil izmedju divljaka i pandura, on ih pusti da prodju da pokupe putnike, sammo njih, jer su mu platili i pandur regularno uzima kesh od divljaka na dnevnoj bazi  Smile  a ostali taksisti ga duvaju, jer ne smeju ni da prismrde na 10 metara, odma krece da pishe kaznu. nema ni cekanja  Smile

i onda... kako da ne pozelis da im jebes majku majcinu  Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 04:03:27 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
sve lopove u zatvor
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
HTC Tattoo
Citat

prvo to je rasizam što ti pišeš a i netačno je. vozio sam se sa taksistom romom i vožnja je bila prijatna, a to što ti puštaš da te taksista izbaci na neku stanicu, tvoj je problem, reci mu lepo gde da te odveze.

Citat
Ne može taksi da radi na ivici rentabilnosti,nije to gradsko preduzeće,pojedinac je vlasnik dozvole,plaća porez,amortizacija,mora nešto i da zaradi,ne može da posluje na nuli.

Neće niko voziti taksi ako mu se ne isplati i ako ima bolji posao. Start od 140 dinara je preskup, 5 kilometara ne može da bude 300 dinara, uvek je veća cena.

Država uvodjenjem ograničenja broja vozila, minimalnom cenom i ostalim merama samo smanjuje kvalitet taksi usluge, pravi nerealnu cenu za prevoz, krši pravo na slobodan izbor zanimanja i na kraju povlači se pred ucenama. Najnovija glupost je ograničenje taksi vozačima iz drugih mesta da voze po Beogradu, ali takvo ograničenje ne postoji za taksiste iz Beograda u drugim mestima tako da se krši i princip ravnopravnosti.

Ali najvažnije na kraju je da će usluga postati preskupa i da će biti lošiji kvalitet usluge.

Medjutim, u Novom Sadu, gde ne postoje takva ograničenja taksi je jeftiniji (prosečno) a vozila su bolja i manje se čeka da dodje taksi.

Sve u svemu, moj predlog je bojkot taksija, jednostavno da dva dana gradjani se ne voze taksijem i da tako nateraju grad na samo jednu stvar: da se ne ograničava broj taksista.

Sve ostalo što se tiče divljih taksista, tehničkih uslova za vozilo itd. je u redu i tu država treba da bude rigorozna.

Citat
U taksiju nema pojedinaca koji se bogate,naravno,vlasnici taksi udruženja dobro zaradjuju,ali to nije to,bilo je pokušaja da neki udju u taksi prevoz,da uzmu parče od te žive love koji taksisti zarade na ulicama,npr. nacionalni taksi,ali ništa od toga ne može da uspe,jer se taksi dozvole vode na pojedinca

Kakve to veze ima sto se dozvola vodi na pojedinca? Udruženja postoje bez obzira na to. A ko je vlasnik udruženja i kako se raspodeljuje zarada je posebno pitanje
Maslinasti nemoj da lupetaš gluposti,guraš nos svuda gde mu nije mesto a u problem se razumeš isto kao u devojke,zato bolje ćute,ne moraš u svakoj čorbi da budeš mirodjija.

Samo karatko objašnjenje,taksi plaćaš da ti neki pijanac oderan od alkohola ne bi disao za vrat,ne mora samo ganci da smrdi,iako smrde uglavnom,i to nije rasizam to je činjenica,stvarno smrde,ako ne veruješ gurni taj nos blizu jednog gancija pa ćeš sam da omirišeš. Smile I nisma rekao da te taksista izbaci na obližjnoj stanici nego da se taksi palća više jer nije socijalni prevoz,i da te vozi do adrese a ne ostavi te na stanici kao kad ideš autobusom pa mora da guliš peške do adrese.

Drugo,taksi je i kao svka druga služba i red mora da se zna,broj vozila,kvalitet itd. i  Novi Sad ne možeš da porediš sa Beogradom,to je isto kao kad bih ja poredio Beograd sa Njujorkom,a u tom Njujorku  taksi dozvole se kupuju na licitacijama,i prošle godina je prodato nekoliko ,samo nekoliko po ceni od preko 300.000 dolara. Smile

Treće,kad je pojedinac vlasnik dozvole,ne može mu niko ništa,taksisti se vode kao privrednici,imaju pečat,žiro račun,sve što jedan privrednik treba da ima,ne može da dodje neki tajkun kupi 5000 automobila i da radi,jer taj tajkun bi morao onda za tih 5000 automobila da nabavi 5000 dozvola,a pošto se dozvole vode na pojedinca,i ne može pojedinac da ima više od jedne dozvole,oni su automatski blokirani.A ni jedan taksista nije lud da radi za nekog indijanca,ovaj mu da automobil,a za uzvrat,smena se plaća 20 evra,dnevno,održavanje gorivo sve je na vozaču,znači,taj tajkun bi dnevno od jednog auta zaradio 50 evra,puta 5000 automobila,to je nenormalna para,e,toga nerma,i dobro je,što bi se jedan smrad bogatio na račun tudjeg rada.

Zato maslinasti bistri svetsku politiku,ne pametuj kao nemaš pojma o materiji,a pametuješ od teme do teme,iako je većina tvojih postova debilizam i veoma su zlonamerni

Vlasnici udruženja nemaju veze sa tim pričama,on osnuje udruženje,pa ko želi,može da se učlani,i da vozi sa tom firmom na krovu,stvar izbora,ako nećeš u udruženje,možeš da samostalno radiš,znači,vlasnici udurženja nemaju nikakve veze sa dozvolama,niti oni nešto odredjuju,članarina mesečna u udruženju je od 3000-6000 zavisno kako u kom,naravno što je bolje udruženje,više poziva ima,više posla.Vlasnici udurženja žive od članarina taksisa,da s en lažemo,niej to mala kinta,ali nije ni lako jedno taksi udruženja staviti na noge.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 15:54:37 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
Citat
Samo karatko objašnjenje,taksi plaćaš da ti neki pijanac oderan od alkohola ne bi disao za vrat,ne mora samo ganci da smrdi,iako smrde uglavnom,i to nije rasizam to je činjenica,stvarno smrde

to je rasizam

Citat
I nisma rekao da te taksista izbaci na obližjnoj stanici nego da se taksi palća više jer nije socijalni prevoz,i da te vozi do adrese a ne ostavi te na stanici kao kad ideš autobusom pa mora da guliš peške do adrese.

Jeste socijalni prevoz ali u jednom drugom smislu: društvo izdržava taksiste, kao da su socijalni slučajevi, jer im se plaća cena koja se ne formira na tržištu, nego je propisuje grad. To je klasična socijalna mera.

Citat
Drugo,taksi je i kao svka druga služba i red mora da se zna,broj vozila,kvalitet itd. i  Novi Sad ne možeš da porediš sa Beogradom,to je isto kao kad bih ja poredio Beograd sa Njujorkom,a u tom Njujorku  taksi dozvole se kupuju na licitacijama,i prošle godina je prodato nekoliko ,samo nekoliko po ceni od preko 300.000 dolara.

Dakle u Njujorku je moguće da stekneš dozvolu ako dovoljno platiš, u Beogradu ne postoji čak ni ta opcija.
Novi Sad i te kako može da se poredi sa Beogradom, uporedjuje se ista kilometraža, cena, kvalitet usluge... Semafora i gužvi ima i u jednom i u drugom gradu podjednako, tako da se vrlo lako može porediti.

Citat
treće,kad je pojedinac vlasnik dozvole,ne može mu niko ništa,taksisti se vode kao privrednici,imaju pečat,žiro račun,sve što jedan privrednik treba da ima,ne može da dodje neki tajkun kupi 5000 automobila i da radi,jer taj tajkun bi morao onda za tih 5000 automobila da nabavi 5000 dozvola,a pošto se dozvole vode na pojedinca,i ne može pojedinac da ima više od jedne dozvole,oni su automatski blokirani.A ni jedan taksista nije lud da radi za nekog indijanca,ovaj mu da automobil,a za uzvrat,smena se plaća 20 evra,dnevno,održavanje gorivo sve je na vozaču,znači,taj tajkun bi dnevno od jednog auta zaradio 50 evra,puta 5000 automobila,to je nenormalna para,e,toga nerma,i dobro je,što bi se jedan smrad bogatio na račun tudjeg rada.

Taksisti se sada bogate na račun tudjeg rada, jer se propisuje cena i uvode druge pogodnosti. Zašto država ne uvede za druge recimo prodavce na pijaci da minimalna cena paprike bude toliko, da bude ograničen broj prodavaca...
Može i sada da se uključi neko sa firmom, jednostavno taksistima koji imaju dozvolu on bi obezbedjivao vozila, a raspodela zarada je njihova unutrašnja stvar. Ako su nezadovoljni taksisti neka se drugačije dogovore sa vlasnicima tih firmi a ne da maltretiraju gradjane, a na kraju mogu i sopstveno udruženje da osnuju. Naravno, u ovoj situaciji je to nemoguće jer bi onda neko mogao da pokupuje sve dozvole i da ih preprodaje.

Znači, kada bi se ukinulo ograničenje u broju dozvola, cena taksi usluge bi bila jeftinija, a usluga kvalitetnija. Ograničenje da u BG mogu samo da taksiraju taksisti iz Bg je kršenje principa ravnopravnosti jer BG taksisti mogu da voze po drugim gradovima, a ne i obrnuto. Danas neko ko hoće da se bavi taksiranjem ne može to da radi, iako ispunjava uslove, i to je kršenje prava na slobodan izbor zanimanja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Citat
i onda... kako da ne pozelis da im jebes majku majcinu

I onda kažu "glupi panduri"...tja.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.