Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Počela izgradnja fabrike 'Doktor Etker'  (Pročitano 933 puta)
09. Apr 2014, 13:37:49
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Počela izgradnja fabrike 'Doktor Etker'

Nemačka kompanija Doktor Etker počela je danas izgradnju kompleksa u Šimanovcima, vrednog 9,5 miliona evra a kamen temeljac postavili su ambasador Nemačke u Srbiji Hajnc Vilhelm, prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić i predstavnici nemačke kompanije.

Upravni direktor kompanije Doktor Etker Zoran Mitić najavio je da će izgradnja poslovnog kompleksa od 7.850 kvadratnih metara biti završena za 18 meseci.

"Kapacitet fabrike biće 6.000 tona godišnje, u njoj ćemo proizvoditi naš praškasti asortiman. Vrednost investicije, koju je kompanija finansirala iz sopstvenog kapitala, iznosi 9,5 miliona evra", kazao je Mitić.

Prema Mitićevim rečima, taj kompleks će biti jedan od najsavremenijh u okviru sistema Doktor Etker i u njemu će biti primenjeni najviši evropski standardi u proizvodnji prehrambenih proizvoda.

Kompanija Doktor Etker posluje u Srbiji kao sestrinska kompanija od 2001. godine i trenutno zapošljava 185 radnika a kako je najavljeno, broj zaposlenih će biti povećan uporedo s proširivanjem kapaciteta.

"Jasno vidimo da se kompanija Doktor Etker odlučila za Srbiju i došla je da proširuje svoje kapacitete", kazao je ambasador Nemačke Vilhelm i dodao da su i druga nemačka preduzeća to činila i da će i dalje dolaziti u Srbiju navodeći kompanije Boš, Simens, Mercedes.

On je poručio Vučiću da zbog reformi koje su pokrenute ima razloga da se pozitivno gleda u budućnost.

"Lično sam vezan za proizvode Doktor Etker jer sam dete posleratne generacije i moja mama je koristila prašak za pecivo Doktor Etker. Veoma se dobro sećam toga i drage su mi te uspomene", kazao je nemački amabsador i dodao da je zato tesno pozvezan s tom kompanijom.

On je zahvalio Vučiću što je našao vremena da dođe na polaganje kamena temeljca zbog posla koji ima oko formiranja nove vlade.

"Vaša ekselencijo, danas nisam imao važnija posla od ovog. Za Srbiju je najvažnije da pokaže da joj je stalo i da ume da poštuje Nemačku i njene investitore", kazao je Vučić.

"Očekujem da Srbija reformama koje predstoje obezbedi još bolje uslove za investicije i da vidimo šta možemo da popravimo za strane investicije, za onih osam odsto (ispitanika) koji nisu zadovoljni", rekao je Vučić.

On je naveo da oni koji ulažu u Srbiji žele bolji poslovni ambijent i da će zato biti doneti zakoni o radu, o stečaju, o privatizaciji, i o planiranju i izgradnji, kao i zakon o kancelariji za brze odgovore.

"To je obaveza prema našim generacijama i investitorima", naveo je Vučić i dodao da je Srbija ponosna što je kompanija Doktor Etker odlučila da ulaže u Srbiji i da očekuje da to učine i druge kompanije iz Nemačke.

"Srbija je dobro mesto za nemačke investicije i očekujem ih još. Srbija će biti dobar domaćin nemačkim kompanijama koje u Srbiji treba da se osećaju kao u Nemačkoj. Moramo da menjamo navike, da budemo vredniji", rekao je Vučić.

On je poručio kompanji Doktor Etker da je Srbija njena kuća koliko i Nemačka.

"Ambasador Nemačke je govorio o ličnoj povezanosti sa proizvodima kompanije Doktor Etker. Takođe sam lično vezan za njene pudinge to se vidi na meni za razliku od nemačkog ambasadora", rekao je Vučić.

izvor: Beta   
« Poslednja izmena: 09. Apr 2014, 13:38:26 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Apple 15
Cekaj.. sad mi nesto nije jasno...

Imamo Dr. Oetker proizvode koji na sebi imaju oznaku da su C proizvod, a zatim ispada da je C proizvod u vlasnistvu Nestle..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Неко партнерство ваљда, исто као што један исти модел аутомобила носи три различита знака. Ситроен, Пежо и Нисан.  Smile
« Poslednja izmena: 09. Apr 2014, 14:52:30 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Apple 15
Ma, da... ali stvar je u tome sto su Nestle i Dr. Oetker zvanicno najostriji konkurenti...

Plus... bas sam nesto gledala... bez obzira na sve... C puding je C puding... nema onaj skroz vestacki ukus kao Dr. Oetker... i oni su se upropastili...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Уби нас овај Вучић довлачећи нацисте Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Samsung Galaxy S2
Уби нас овај Вучић довлачећи нацисте Smile

Dole zapad ! Dole truli kapitalizam !
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
tu ce ove nogirane fora  intelektualce da zaposli ... Smile
one sto su se uscakli po kancelarijama .. i zgurili od promaje..na kljucaonicama,...i uvrnuli od tezine  novcanika  Smile Smile Smile punog para ...otetih od hljeba iz necijih usta...  Smile  Smile
bice im tu dobro... Smile
mada bi ih ja prvo na kamenolom malo poslao..nek tucaju malo...i da se malo isprave Smile
al' stas kad je vule dobar cojek...nije gad ko ja... Smile Smile Smile Smile

volim ovakve novosti ... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Samsung Galaxy S2
tu ce ove nogirane fora  intelektualce da zaposli ... Smile
one sto su se uscakli po kancelarijama .. i zgurili od promaje..na kljucaonicama,...i uvrnuli od tezine  novcanika  Smile Smile Smile punog para ...otetih od hljeba iz necijih usta...  Smile  Smile
bice im tu dobro... Smile
mada bi ih ja prvo na kamenolom malo poslao..nek tucaju malo...i da se malo isprave Smile
al' stas kad je vule dobar cojek...nije gad ko ja... Smile Smile Smile Smile

volim ovakve novosti ... Smile

To je privatna firma.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
pa u privatni sektor ce ih i smjestiti... Smile
dosta su vise... krv pili drzavi... nek idu kod svabe... da vide sta znaci zaradiiti platu... Smile
tri puta vise rada a dva puta manja plata... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154

To je privatna firma.

Па то је и сврха...зар не рече да их мора пребацити у приватни сектор... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.