Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Počela evakuacija zbog Rite  (Pročitano 1931 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Anea pa ni ti me nisi razumela!

Ponavljam, nisam rekao niti cu ikad u zivotu reci AKO ih je pogodio uragan neka crknu svi. Ali ne volim da gledam kako moj narod u tolikoj meri oplakuje nekoga ko je don juce ubijao nas narod i jos uvek, ponavljam jos uvek psuje kad cuje za Srbina i okrece oci.

Znam sta se desavalo u Rumuniji a u to vreme je bilo i u Vojvodini i to mi je veoma jasno da moze da se vrati. Samo nemojte da me pogresno razumete. Ne mrzim ja amere ali sam u velikoj meri ogorcen!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Ok.. ljudi su razlicitog senzibiliteta.. neki su ostljiviji.. drugi ne.. neki imaju krace, neko duze pamcenje...razlikujemo se i to je dobro  Smile
Ovo je vise bio odgovor na "bozju kaznu" i sl...
U ostalom... moramo da krenemo od 0 i stvorimo unisteni "pozitivan imidz" Srbije... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Pa nista ja nisam rekao za "Bozju kaznu" niti razmisljam tako. To da sam osetljiv i osvetoljubiv jeste a i ne zaboravljam nikad!

Drago mi je sam sad shvacen Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Pa, nisi ti...  ima i drugih.. jel' te.. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Ne tvrdim nego znam da ih je bolelo dupe za Srbiju jer su njihovi mediji to i omogucili. Veliki broj nije ni znao da se to desava a oni koji su znali su rekli ako kad su ubijali jadne muslimane i hrvate! Ne napadam te samo ti kazem. Ja uopste ne zelim da se njima tako nesto desava ali kad se setim ovoga sto sam naveo...

Ne svidja mi se to što generalizuješ. Možda je i bilo slučajeva za koje ti tvrdiš, sigurno jeste, ali to je šačica jada. Mnogo je više ljudi, što reče Anea, koji nisu ni čuli za Srbiju. Slučajno imam jednog dobrog prijatelja u Americi i znam sledeće: uopšte nije tačno da mrze nas Srbe nego ili nisu ni čuli za nas ili ih je baš briga za nas, kao i za mnoge druge zemlje. Uglavnom nemaju vremena da razmišljaju o takvim stvarima. I da, takodje znam da su Amerikanci jako ok, druželjubivi su, bar u Nju Dzersiju. Prirodne nepogode ne bih mešala sa politikom, zaista je besmisleno.
Pozdrav Šone, imaš pravo na svoje mišljenje. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Jadni crnci kao i oni svi nevini i siromasni koji su stradali, bice uvedeni u carstvo nebesko. To je Boziji princip, najpravedniji. Kada Bog odluci da kazni ljude, onda uglavnom uzima k sebi one koji su dobri, nevini i zedni pravde, a one koi su truli ostavalja da sve vise trule i njima na savest stavlja kaznu. No fakat je sto je ovaj uragan, nesto neprirodno. Jer po prirodnim zakonima, i globalno zatopljenje je uzrok procesa koji se odvijaju po prirodnim zakonima, a prema tome i uragani  rita i katrin nastali na ovaj nacin bi trebali biti po prirodnim zakonima, a americki naucnici kazu da nisu nastali prirodnim putem, dakle izlazi van zakona fizike, pa oprtuzju japansku mafiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Totalna ludost.. ali stvarno nema volju da se zamlacujem time...  Smiley 1
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
... ovo nije samo izlolovana katastrofa koja je pogodila tamo neke Amerikance... setite se pre par meseci podrucja oko Jase Tomica i u pogranicnim oblastima sa Rumunijom.. velike poplave su i u Bugarskoj... To je sam znak da su klimatski poremecaji mnogo opasniji nego sto se predvidjalo i da su posledice nesagledive...

Ovo je ono sto, izgleda, prilicna vecina ljudi svud na svetu i dalje ne kapira.

A ide mnogo brze nego sto sam mogao i da zamislim kasnih 1980-tih.

Znao sam da predstoji, ali mislio sam: tamo negde kad ja budem imao 80-tak godina da eventualno pocne (iliti "Posle mene, potop!")
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Pa problem je što svi tako razmišljaju '' Prsnuće ova Zemlja za jedno 200 - 300 godina'' a šta ako prsne za 10? Kakvim tempom sve ide, ja se stvarno plašim da ću to doživeti... Naučnici predvidjaju da će se za oko 50 000 godina ugasiti Sunce...a ja mislim da ćemo mi, ljudi, uspeti da uništimo Zemlju u skorije vreme  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Rita oslabila do prve kategorije

Sharion Jordan iz Galvestona i njen Benji na autocesti koja vodi u grad

Nakon što je prošao pokraj gradova Jaspera i Beaumonta na jugoistoku Teksasa, uragan Rita oslabio je u subotu sredinom dana po lokalnom vremenu do prve kategorije.

Vjetrovi koji prate uragan još uvijek pušu brzinom od oko 120 km na sat, ali čini se da je najveća opasnost prošla.

Po prvi puta nakon tri dana u New Orleansu je ukinuto upozorenje za obranu od uragana, te se stanovnici – koji su se tek počeli vraćati u grad nakon razornog udara uragana Katrina krajem kolovoza – mogu ponovno prihvatiti obnove grada.

Uragan Rita je ipak, suprotno prognozama, zaobišao najveći teksaški grad Houston.

Teksaški guverner Rick Perry upozorio je međutim oko 3 milijuna Teksašana koji su pobjegli pred nepogodom da se još ne vraćaju svojim domovima, kako bi se izbjegli prometni čepovi i obnovile zalihe u trgovinama i benzinskim crpkama.

"Molimo vas ostanite tamo gdje ste. Budite strpljivi", rekao je Perry.

Nacionalni centar za uragane je objavio da se uragan, koji je u jednom trenutku bio proglašen trećim najjačim uraganom Saffir-Simpsonove ljestvice u povijesti SAD-a, kreće u smjeru sjeverozapada brzinom od oko 20 kilometara na sat, te da se očekuje kako će u iduća 24 sata još oslabiti.

Još uvijek postoji opasnost od teških poplava, jer je na osjetljiva područja okruga Jasper i Tyler palo 25 do 30 centimetara kiše.

Za sada nema izvještaja o ljudskim žrtvama, iako spasilački timovi na mnogim područjima prije islaska na teren trebaju čekati stišavanje vjetra.

Ministarstvo energetike je objavilo da je naftna industrija, pogotovo ona koncentrirana oko Houstona, bila pošteđena većih oštećenja.

IskonInternet
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.