Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 18:03:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pluton  (Pročitano 140649 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Kada pluton negativnim aspektom napada svetla u horoskopu, trebao bi negativno da utice na ono sto ona simbolisu? Smile
Pre svega mislim na to da je mesec majka a sunce se gleda kao otac u horoskopu... Smiley 1

Moze mala pomoc...? Smile

Vrlo rado ću ti pomoći. Sam trpim opoziciju Plutona i Mjeseca.

Kada Pluton tvori žestoki aspekt sa nekom planetom, on doslovno kontaminira i razara tu planetu, iskrivljuje ju, to je doslovno atentat.
Sa pozitivne strane on tjera drugu planetu da se do kraja izrazi u svojoj krajnjoj formi.

Pluton opozicija Mjesec pored teških odnosa sa majkom može kod žena dati probleme sa začećem, a osobno sam susretao žene koje su izvršile mnogo abortusa sa ovom pozicijom. Posesivna osoba, ljubomorna, osvetoljubiva. Znam po sebi ---> no to je samo jedan aspekt a ne cijela slika.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mjesec je za pluton vise neka vrsta "pojacala" za negativne osobine, ali zato pluton tu, kao i kod svih ostalih balansira svojom agresivnoscu usmjerenom na sve aspekte planeta u ovom slucaju mjeseca.

pluton - mjesec pogotovo
kod zena osobu cini razvucenom izmedju krajnosti, ali ne krajnosti postupaka, nego vidjenja svijeta i stvari koje se desavaju okolo. sama osoba cesto i ne reaguje na vecinu situacija u zivotu, jer je razapeta izmedju krajnosti ali opet ima premalo prostora za razmisljanje i djelovanje... 
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Mjesec opozicija Pluton

to je pozicija koja je u stanju razviti silnu mržnju, opsesiju, bijes, Mjesec, naša duša i emocije je zgažen od strane Plutona, ponižen, juri kao bijesni ranjeni pas. Ovisno gdje se nađe u natalnoj karti govori u kojoj se to mjeri ispoljava.

Ako se nađe u ugaonoj kući, tada djeluje maximalnom snagom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sve je otrov i nista nije otrov

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 176
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tacno je dosta toga...
desava se da osetim ljubomoru ali bas kao sto je rekao @rasssse jednostavno ne reagujem.. Smile Smile
I da, zaista jesam osvetoljubiva ali opet se trudim da to potisnem i mislim da je to dobro jer natalna karta predstavlja predispoziciju i ukoliko nama skrivene osobine uvidimo u natalu ,i naknadno ih prepoznamo, ne treba im se prepustiti vec se truditi da se taj negativan aspekt ublazi dobrim delovanjem...Ili tako nesto...
Ne moze to uvek da uspe.....Na zalost...

Htela sam da pitam da li je ovaj aspekt opozicije meseca i plutona barem malo ublazen, ili je jops vise naglasen, time sto je moj mesec na 3. stepenu bika tj. na stepenu svoje egzaltacije??   Smile Ali opet i pluton je prilicno jak jer je u svom sedistu u 8. polju u skorpiji.... Smile Smile

Dopada mi se ovo sto je rekao @Cornix da planeta 'napadnuta' od plutona ima mogucnost da se izrazi do kraja bas zbog borbe koja tu vlada... Smile

Aaaaaaaaaaaaaa, pa jeste u ugaonoj kuci....Tacnije u 2. kuci je mesec!
Znaci nista od pobede od strane meseca... Smile Smile

« Poslednja izmena: 24. Dec 2006, 13:19:48 od tatjanaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
tatjana vidiš razlog je jednostavan. ono što je rasse opisao kao i ja je zapravo načelno djelovanje plutona.
Ovisno u kojem se polju nađu mjesec i pluton.

sve što se nađe u 1,4,7,10 polju djeluje maksimalnom snagom,
sve što se nađe u 2,5,8,11 polju djeluje tvrdokorno, trajno ali ne tolikom snagom - srednja snaga.
sve što se nađe u 3,6,9,12 polju djeluje latentno, blago i povremeno.

Iz ovoga što si rekla zaključio bih da tvoj mjesec i pluton nisu u ugaonim kućama jesam li u pravu ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
2. kuća je fiksna, ugaone kuće su kardinalne. Dakle, tvoj mjesec u drugoj kući je fiksan.

Napiši u kojem je znaku da vidim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 176
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Znaci pogresila sam.... Smile Smile
Mesec je u biku u 2. kuci, a pluton je u 8. kuci u skorpiji. Smile

Pa dobro, to bi znacilo da ne deluje max. snagom ali je zato trajan.... Smile
A da li pluton mesecu "uzima" ili umanjuje dobre aspekte.
Ne znam da li je to interesantno ali i plutonu i meseci je ovo jedini los aspekt sa bilo kojom planetom...
Smile

Pluton gradi: trigone sa suncem, kironom i asc...gradi sekstil  sa neptunom (vladar asc)  i neke sitne ali dobre aspekte sa nekim jos planetama...nije ni vazno..
Mesec ima aspekte: trigone sa saturnom, uranom i neptunom(vladar asc)..sekstil sa asc i kironom...i nesto sitno sa suncem...
Ne znam da li ovo oma znacaja, mislim na ostale aspekte...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Ovo ima itekakvo značenje iz više razloga: činjenica je iz ovog što si rekla da i mjesec i pluton neovisno čine dobre aspekte: sextile i trigone....Dakle, oni imaju snagu, dobru poziciju i jedan loš aspekt. Jedino što je loše kod ova planeta je činjenica da su u opoziciju, no nalaze se u fiksnoj kući...što ih ne čini toliko opasnima. Ja bih osobno rekao da se te energiju negativno izražavaju na jednom području života o čemu ću sada pisati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Cornix, može malo tumačenje mog PLutona? Smile Smile

On je u sedmoj kući u uklještenom znaku - Vaga. Još retrogradan. Pri tom je došao iz osme, i znam šta bi mi to moglo doneti... Smile
Gradi polukvadrat sa Marsom, polusekstil sa Saturnom, sekstil sa Neptunom, opoziciju (mislim da je to)sa fortunom..
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 176
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala! Kada budes mogao postuj koje je to polje zivota na koje lose deluje ovaj aspekt.. Smile
A kako je postavljena vec pomenuta opozicija kod tebe??

Zanima me da li je istina da kada pluton deluje i pozitivnom aspektom opet nekako dovodi do izrazaja ono 'demonsko' kod te planete i oblasti kojom ona vlada, kao i kod nas samih. Kao da podstice svojim dobrim aspektom negativnu stranu covekove prirode...  Smile Sto bi reklo pluton i u pozitivnom aspektu donosi  Smile................  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 18:03:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.