Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 16:03:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pluton  (Pročitano 140608 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pozdrav..evo ako mogu dobiti malo tumačenje..pluton mi je u 12.kući u Škorpionu,9.stepen..znam da je najbolje da je 12.kuća prazna al sve naravno ovisi o aspektima s njom..Sunce,Mjesec i Neptun(svi u znaku Jarca,2.kuća)prave sextil s Plutonom..Jupiter(4.kuća,Ribe) je u trigonu s Plutonom..Pluton u konjukciji s Venerom i podznakom-Škorpion..unaprijed zahvalna Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 157
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Meni je Pluton u prvoj na 4st50' valjda. Ako biste mogli detaljnije pogledati. Ostavio sam kartu na odgovarajucoj temi
IP sačuvana
social share
Iskustvo je najbolja škola, samo je školarina vrlo skupa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ malarica

Pluton u 12. moze biti nezgodan, znaci neke tajne neprijatelje, mada posto ti je i u 1. kuci, mozda to samo znaci da si okruzena nekim opasnim ljudima (ne mora da znaci da su ti neprijatelji). Dosta planeta u 2. kuci, izmedju ostalog i Mesec i Neptun - promenljivi, znaci finansije variraju stalno, cas imas cas nemas, i dosta novca mozes steci mozda bas iz nekih ilegalnih  Smile radnji, zbog Pl u ovoj 12. kuci koji sa njima pravi sekstil (dosta olaksavajuci aspekt), za koje niko ne mora saznati.
Moj ti je savet, a ionako pretpostavljam da te oduvek privlaci inostranstvo, da otputujes negde, naravno ne daleko (to Milekic savetuje za Mars i Pluton u 12. kuci), blizu vode, u neku primorsku zemlju, da nadmudris ove promenljive pl iz 2. kuce. Ali mislim, da se ipak uvek vracas kuci, porodici (koliko god zelela da odes). Pluton u konjukciji sa Venerom, fatalne ljubavi, koje imaju razlicite ishode, moguca neka ljubav iz detinjstva za ceo zivot... ne vidim celu kartu, samo ovih nekoliko aspekata  Smile

@ Truman

Pluton u prvoj daje veliku harizmu, magneticnost, ``demonski`` sarm, iako ti ljudi ne moraju biti posebno lepi, definitivno se izdvajaju iz mase, a jos ti je blizu 5. stepena, a Stojanovic kaze da ljudi sa Asc na 5. stepenu moraju biti posebni, i da vecina poznatih ima taj aspekt, jer prosto zrace necim...toliko o tvom Pl Smile
« Poslednja izmena: 02. Dec 2006, 12:21:32 od Lana89 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala lijepa Lana!Definitivno bih voljela putovati!Još me samo zanima što znači kad je vladar 12.kuće u 1.kući?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla
Pluton u 1. (na 23,01) u Devici, u opoziciji sa Mesecom u 7. u Ribama.. sta reci prijateljici?
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Svi bi mi bolje kada bi mogli...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pluton u 1. (na 23,01) u Devici, u opoziciji sa Mesecom u 7. u Ribama.. sta reci prijateljici?
Da ne bude odveć strastvena u odnosima i da ih olako ne prekida...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla
Uplasio me je jako taj aspekt, negde(mozda bas na Forumu) procitah da je "losa aspektura opasnija i od aspekta s Marsom". Ovako je dobro. Hvala
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a pluton u 3.kuci u skorpiji??? kvadrat sa suncem , pluton sextil merkur,pluton sextil mesec, i pluton skver sa jupiterom???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Želio bih posebno naglasiti sljedeće: Pluton najviše utječe na živote onih osoba gdje je pluton kroz aspekte vezan sa osobnim planetima: dakle Suncem, Mjesecom, Merkurom, Marsom i Venerom. Tu on udara punom snagom, tu je prodoran kao vol. Zato što te planeti predstavljaju one naše najosobnije karakteristike, Merkur naše misli, Sunce naš život, Mjesec našu dušu. I tu ga najjače osjećamo.

Također, kao i svaka planeta Pluton najjače djeluje na uglovima. AC, IC, DC i MC. Tu se izražava punom snagom.
Zašto ovo govorim. Zato što postoje osobe koje nikada ne dožive Pluton u svom životu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Želio bih posebno naglasiti sljedeće: Pluton najviše utječe na živote onih osoba gdje je pluton kroz aspekte vezan sa osobnim planetima: dakle Suncem, Mjesecom, Merkurom, Marsom i Venerom. Tu on udara punom snagom, tu je prodoran kao vol. Zato što te planeti predstavljaju one naše najosobnije karakteristike, Merkur naše misli, Sunce naš život, Mjesec našu dušu. I tu ga najjače osjećamo.

Također, kao i svaka planeta Pluton najjače djeluje na uglovima. AC, IC, DC i MC. Tu se izražava punom snagom.
Zašto ovo govorim. Zato što postoje osobe koje nikada ne dožive Pluton u svom životu.
bas tako Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 16:03:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.