Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 05:45:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pluton  (Pročitano 140756 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Kako da protumačim Pluton u 5.kući na 26 st. strelca u  opoziciji sa Mesecom u 11.kući na 25 st. blizanaca i u kvadratu sa Merkurom u 8.kući na 26 st. ribe (napominjem da 9.kuća počinje na 27 st. ribe)? Hvala. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6500c
Rakovima Pluton ulazi 2009. u sedmu kucu i bice tu 15 godina.
Sta to znaci za mene? 15.07.1992. Novi Sad, 19:25. Smile
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1286
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pluton mi je u Skorpionu.  Smile
IP sačuvana
social share
And we die young ...
Faster we run ...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6500c
Pluton mi je u Skorpionu.  Smile
Da, svi koji su rodjeni u nekih 15 godina  svi imaju isti polozaj Plutona. I meni je u skorpiji. Polozaj plutona u odredjenoj planeti nema neki uticaj na osobu, vec na generaciju koja se tad rodila i na vreme u kom je.
« Poslednja izmena: 20. Dec 2008, 18:47:46 od srle37 »
IP sačuvana
social share
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1286
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Aha... Ma mene je zbunilo ono za AIDS.  Smile
IP sačuvana
social share
And we die young ...
Faster we run ...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 1133
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Meni je Pluton u Škorpionu u 8. kući u konjukciji s Marsom... i mislim s Lilith (ili je malo dalje od konjukcije ne sjećam se). ostale aspekte nisam zapamtila. tko mi može reć nešto o tome?
IP sačuvana
social share

Respect and fear is what I earned
Belgrade: regulisana velicina fonta slova u potpisu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur

Ne moze jedna planeta da udje svim Rakovima u istu kucu. Planeta moze da udje u neki znak, a u kojoj ce kuci biti kome, to je individualno....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6500c

Ne moze jedna planeta da udje svim Rakovima u istu kucu. Planeta moze da udje u neki znak, a u kojoj ce kuci biti kome, to je individualno....
Pa sta ovo treba da znaci:
Najveće promene će se dogoditi u oblasti partnerskih odnosa. Tu se misli i na ljubavne odnose, ali i na poslovne. Uzrok je boravak Plutona u vašoj 7-oj solarnoj kući partnerskih odnosa. On je tu od kraja prošle godine i ostaće u narednih petnaest. Toliko će trajati i vaš period transformacije. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Citat
Uzrok je boravak Plutona u vašoj 7-oj solarnoj kući partnerskih odnosa

To ti astrolog persira  Smile

Radi se samo o tvojoj sedmoj kuci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
100 puta smo na forumu pisali da se ti dnevni, mesečni, godišnji horoskopi po novinama, raznorazni sajtovima i slično rade za masu ljudi čisto da bi ta ista masa ubila dosadu čitanjem. To ja ne smatram astrologijom.

Montenegrina ti je jako lepo objasnila.
Svako od nas ima jedinstvenu natalnu kartu tj. kod svakog od nas raspored kuća, planeta, aspekata izmedju planeta je drugačiji. Kada se na to sve dodaju tranziti tj. uporednjivanje položaja planeta u trenutku našeg rodjenja (natalna karta) sa trenutnim položajima planeta na nebu (tranziti)-dobijamo precizno tumačenje.
Ne može svim rakovima biti Pluton u VII kući niti Jupiter u ne znam kojoj kući, kod svakoga je različito upravo iz razloga što svako od nas ima svoju natalnu kartu. Nismo svi rodjeni ni istog datuma ni iste godine, u istom mestu i u istom vremenu da bi to tako moglo da bude.

Pluton jeste planeta sa sporim kretanjem i moguće da boravi u jednoj kući kod mnogih rakova na primer...ali ne može se samo na osnovu toga raditi tumačenje. I da se nadje kod mnogih u istoj kući on sa dr, planetama kod svakoga od nas gradi različite aspekte...ne znam koliko me razumeš Smiley Pusti generalizaciju a probaj da posmatraš samo svoju natalnu is voje tranzite, imaš to na astro com-u (to ti je ona prva opcija-dnevni aspekti).  Smile

Zvuči zapetljano ali nije. Prelistaj onu našu astro školicu i pokušaj da shvatiš kako se to sve u astrologiji posmatra. Biće ti lakše da shvatiš mnogo toga Smiley
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 05:45:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.