Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 23:15:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pluton  (Pročitano 140572 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
meni je pluton u 2. kuci u shkorpiji,a pri pochetku ove teme sma prochitala da ako je pluton u toj kuci:" delatnost ćemo odabrati prema planeti koja trigonom aspektuje Plutona" -u mom sluchaju to je jupiter-shta to znachi??ovo mi je bash bitno,pa ako neko moze da baci pogled? p.s. imam josh : sun quincunx pluto,neptune sextile pluto i mars sextile pluto!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Da li bi mi mogao neko reci sta znaci Pluton ( 11. polje, Vaga ) u konjunkciji sa Sjeverim Cvorom i u trigonu sa Lilith ( 8. polje, Blizanci )

Vec sam postavila ovo pitanje za aspekt sa Lilith, ali se nadam da nije problem ako sam ga postavila ponovo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Hoce li neko da mi kaze nesto vise o Plutonu u vagi na 24°47'48 u prvoj kuci?

sunce sekstil pluton
mjesec konjukcija pluton
saturn konjukcija pluton

Ja sam ovdje nova,hvala unaprijed!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Dobrodošla Smile
Prelistaj temu, da ne ponavljamo stalno, pisali smo puno o Plutonu u kućama i znacima Wink
http://forum.burek.com/index.php/topic,166515.0.html
A aspekti su u posebnoj temi http://forum.burek.com/index.php/topic,13717.0.html (kreni redom sa čitanjem Sunce sekstil Pluton, to je dobar aspekt, pa predješ za Mesec konjukcija Pl, pa Saturn konj. Pl)
« Poslednja izmena: 02. Sep 2008, 14:56:48 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Hvala na dobrodoslici!

Ja sam vec sve iscitala sto ima veze sa plutonom i bas iz razloga sto sam nasla vrlo malo stvari o ovome sto me interesuje sam i postavila ovaj post i zatrazila pomoc.

Je li neskromno od mene posto sam nova da postavim podatke i moju natalnu kartu pa da mi neko odradi analizu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Imamo top temu gde kačimo natalne karte (indeks natalnih karata), ostavi tamo podatke (datum, godina, mesto i tačno vreme rodjenja) ja ću je postaviti.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ja sam to vec odradila,imam natalnu kartu...
Ono sto bih ja htjela je da je postavim i da mi kazes nesto vise,ono sto ti znas...
Ja sam vec na osnovu tih podataka pretrazivala net i nasla mnoga objasnjenja ali i tu postoje neke cake....
Koliko sam shvatila aspekti se ne tumace onako posebno vec na njih imaju veliki uticaj i drugi aspekti,ne znam da li si me shvatila sta zelim da kazem...

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=6vxfileFxbShV-u1176237095&nhor=432215 --ovo je link moje natalne karte na astrodients,
stvarno bi mi puno znacilo ako bi nasla malo vremena i pogledala moju natalnu kartu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Pošto ti je vrh II kuće u škorpionu, pluton u tvojoj natalnoj karti (pored Marsa jer su obe planete vladari znaka škorpiona) bi trebao da se posmatra u tom kontekstu. Škorpion na vrhu II kuće je dobar znak za sticanje novca, ali obično preko nekoga, pa je to dobar položaj za bakare kao i sticanje kroz partnera-poslovnog ili bračnog.
Pošto je vladar II kuće a nalazi se u I to je još jedan dobar položaj za sticanje novca-jer I kuća predstavlja tebe a druga novac...novac će ti na neki način sam dolaziti.

Pluton u Vagi i Mars u Škorpionu govore na koji način možeš doći do tog novca
Pluton u Vagi daje neobično duboko sagledavanje estetike, naročit smisao za forme i oblike, proučavanje klasične lepote, sveobuhvatno znanje o smislu umetnosti, sagledavanje odnosa izmedju polova, kao i svest o tragediji ljubavi uopšte-pa bi dobro bilo ako se baviš nekim poslom koji nešto od ovoga uključuje Smiley
Mars u Škorpionu (samo ukratko) tu ima svoj najjači uticaj-ti si izuzetno borbena osoba.

Zatim se gledaju aspekti
Pluton u sekstilu sa Suncem: sposobnost za opasne profsije, sklonost riziku, borbi
Pluton konjukcija Mesec ljubav prema opasnim zanimanjima, hrabrost
Merkur semisekstil Pluton daje poniranje u u podsvest ili suštinu stvari-dobar za pesnika tuge, pisca ali i za arheologa, hirurga,detektiva...
Saturn konjukcija Pluton-ovaj aspekt retko kad i slabo deluje isto tako i Neptun sekstil Pluton.

Na kraju se posmatra dispozitor Plutona, on daje zaključak priči o Plutonu, to je Venera.

Mislim da bi kroz umetnost, glumu, fotografiju mogla dobro da profitiraš, ukoliko budeš skromna po pitanju novca, moralna, čuvaj svoju čast, moraš štedeti da bi imala. U suprotnom ćeš novac brzo sticati i brzo trošiti.

Eto ukratko priča o tvom Plutonu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Puno ti hvala!

Znas li sta je najsmjesnije-meni novac uopste nije bitan!
Izgleda da sam izabrala pogresnu planetu:)Sta mogu,ne razumijem se u astrologiju:))
Ono sto me je mnogo vise interesovalo je profesija,ljubav...
I naravno ta 5 kuca koja je kuca djece a meni je potpuno prazna...
Mozes li da mi kazes sta to znaci?
Da sjutra necu imati svoju porodicu?
I znam da mars ovdje nije tema ali me nesto buni-mars pokazuje muskarca kojeg zena trazi u zenskom horoskopu...
Kako to da ja posjedujem skoro sve osobine koje posjeduje "muskarac" kojem ja tezim???

Da li postoji mogucnost da ti ja posaljem svoju mail adresu a da ti uradis analizu moje natalne karte?
Nikada nisam bila u kontaktu sa nekim astrologom a cini mi se da se ti dosta dobro razumijes u to...

Puno bi mi znacilo a i kao sto vidis ja sam ti prava napast,imam milion pitanja:)))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
LazyBeach, ja nisam astrolog ja sam početnik u izučavanju te jako složene oblasti. Za svaku problematiku imamo posebnu temu, a ovo je tema o Plutonu pa da ne razvodnjavamo temu postavi pitanje u temama koje te interesuju i ukoliko ljudi da foruma ne odgovore, poslaćemo podatke astrolozima sa kojim saradjujemo. Veliki pozdrav Smile

p.s. inače o svim tvojim pitanjima je već pisano ne bi bilo loše da malo prelistaš teme, da se ne ponavljamo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 23:15:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.