Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 02:53:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanje za kladionicare  (Pročitano 28691 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Rulet je prava kocka, kladionica je smesna   Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Fotografija....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
Ako si još u fazi popunjavaš tiket za 100+200 din onda nisi ni K od kockara,ja sam dve godine od polovine četvrte srednje,do polovine prve na faksu (obnovljene) svaki drugi,dan visio na aparatima.Nekad sam imao toliko para u džepu da nisam znao gde da ih potrošim,pa izađem u grad i čatsim sve redom,kupujem telefone koji mi ne trebaju.odem kupim patike do 17 soma iako kući iam još četiri para koji ni ne nosim.

E onda prođe dan dva,pa se ja zajmim za pljuge i pivo ili završavam ljudima travu,zakineš ih pa od 4 paketa,napravim 10.Pa prodam one patike od 17 soma,za 6 soma samo da bih išao da se vadim.Pa tako nedelju dana puknem 2 soma €,pa onda kreneš opet da dobijaš pa sve u krug,opet se bahatiš,misliš da dobijaš,a u stvari živiš kockarskim parama,tj nikad nisi siguran dal ćeš da se probudiš sa recimo soma € u džepu ili sa 5 dinara.

Uz to jedinac,keva dvokat,ćale radi po Evropi ne žale pare za sina jedinca za kog misle da u Bg-u studira i ono super mu ide,šalju kintu,kupuje sve,auto mi po  mesec dana "bleji" u servisu ustvari ga uremiš da bi imao ške da se vadiš,pa onda se povadiš pa kupiš duplo skuplji auto,kao izleteo ti povoljno,pa za mesec dana dođeš sa krntijom,a onaj si kao prodao pa dao ške na kamatu i razni drugi izgovori.

E onda te jednom usere pa se odvališ od para,tj msiliš da je tako.Ja sam konkretno na ruletu izvukao 3 soma €.I onda kreće ludilo.Svako veće druga riba,bahatiš se po gradu,drogiraš se (kokain),kroz život ti prolaze ljudi i ribe koje ne možeš ni da popamtiš,kući ne dođeš dva meseca,isto toliko ne odeš na faks,plaćaš ribi od Niša do BG-a taksi.I onda odeš opet kad ono tuki,prodaš auto d abi se povadio jer znaš da će opet da te usere,da si provalio sistem i da smao što nije,diže te spušta te al te ono boli uvo,imaš još keša u džepu pa se kurčiš.

E onda te tvoji provale,pa zavrnu slavinu i izbace te iz kuće,uzmu ti motor,jbg auto sam prodao na vreme  Smile keva počne da ti morališe,ćale preti da će da te rokne,ono čuveno "Ja sam te stvorio,ja ću da te uništim" Smile

I i dan danas me povuče da uđem u kladionicu,ali svi kockari po gradu me znaju,pa kad me vide da ulazim odmah me izvedu napolje i odemo na pivo,a i zaposliš se pa i tu imaš solidan priliv pa možeš da živiš,jes da nije ni pola od onoga kako je bilo,al opet bolje nego kockar.

Dakle nađi posao,nađi društvo koje će da te odvraća od toga,a ne da se krećeš u krugu kockara pa da ti život bude na foru,ja tebi ovoliko,ti meni toliko,njega ću da skratim za ovoliko,sutra ima dojava taman da se povadim i slično.

Beži od toga i ne zavaravaj se.Nema tu ja to igram po malo,to kad uđe u krv i kad postane izvor prihoda onda kola idu nizbrdo.Ja nkad sve saberem dobio sam možda nekih 7-8 soma €,a koliko sam prokocka ne smem ni da računam.

Pogotovo sako si mlad,ja sam sa 17 godina ušao u kladionicu i heto sam veće pare,a ćale mi je govorio ustani kao čovek u normalno vreme,vrati se kući isto u nromalno vreme i imaćeš 2 soam dinara dnevno za džeparac,što sam jedno vreme i imao.Ne krivim moje,ali često kažu da su oni krivi što su mi sve davali i ispunjavali.

Kockar je 3x gori od svakog narkomana. Smile

I mislo sam de je "Kisela voda" od Coe Lukasa sranje,a onda sam jedan dan imao osećaj da peva o meni  Smile

Sreča dobro društvo i dveojke,pa sam uspeo da se izvučem iz svih sranja,a enka nisu baš za javnost  Smile

hahahaaaa pa znam istog takvog  Smile Smile

preksinoć izlazi iz kockarnice bukvalno sav mokar od znoja.hoće 5 eura da se vadi,skida patike prodaje,a starci mu daju dzeparac od 25 eura svaki dan a za vikend dobije po 200 eura.i sve al sve ostavlja u aparatu.

dakle,ja kad sklepam malog bogojeba ima da zivi na hljebu i masti jer sto vam vise roditeji ugadjaju veca govna ispadate a u jednu ruku i sebe mrzite a da toga niste svjesni.

ja se volim kladit,volim stavit puno para na tiket al svoje pare,ne od roditelja, ali MAŠINU NE MOZETE PREVARITI! kad ce vam to bit jasno?
znas kako smo mi kao srednjoskolci uzimali keš na apratima? gazda bio kockar pa napusti svoju radnju da kocka u drugoj i njega dok nema mi okrenemo naopako sve aparate i pokupimo onaj keš što ispadne.to je jedini siguran dobitak.

rodjak se uspio skinuti s aparata na mozda smijesan i nkome nerealan nacin ali ziva istna.to je bilo doba kad sam bio jedan od rijetkih u mjestu koji je imao onaj telefonski internet sto je skidao jednu pjesmu po 2 dana.ja mu downloadujem te jebene vockice i on je to udarao kod kuce dan i noc i omrzlo mu.nikad vise nije sjeo za aparat,ima vec 10 godina.

jaran je nevjerovatan konobar koji je znao obrlatiti ljude za 1000-2000 eura za noć a kući bi se vraćao sa istim tolikim dugom radi kocke a dobro prati košarku i umjesto da stavi 500 eura na par ili dva on ostavi sve u aparatu.znao je izvaditi dosta para ali sve kad e sabere zijnio je barem 2 stana.

ko god kocka na aparatima taj je debil.i utakmice se naravno namjestaju al je puno realnije od mašine/kompjutera

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 44.0.2403.133
Ma, znam iz komsiluka coveka koji je celu porodicu unistio zbog kocke. I to se kockao s mafijom, pa nije bilo zezanja.
Izgubio je i ocev i svoj stan i bratovljevu ustedjevinu od 10k evri. Na kraju je doslo do toga da brat mora da mu hrani decu. Eto, to je zivot kockara.
« Poslednja izmena: 07. Sep 2015, 17:01:10 od pljevljani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
pa jel mu makar brat kara ženu?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
mob
LG G3
Sve je to istina,al jbg klinac od 17 godina ne trpi autoritete i misli da je najpametniji.Ja sam školu platio.A mene bolelo uvo za pare prvih 3 meseca,nego ono čist i hir i glumljenje ludila,ja kao pušim,pijem,kockam jurim dobre ribe i ta sranja.Mama i tat daju pare sve na tanjiru.

dođeš u školu,a u džepu imaš npr 30 soma koje en znaš gde ćeš da potrošiš,pa praviš razne kombinacije.Još je gore bilo u Bg-u sam živiš privatno,nemaš kontolu pa udri do besvesti.Studentske žurke,ribe iz provincije koje misle jao ovaj ima pare,još prvo dobiješ motor,pa auto.

Ja dok sam se okrenuo već je prošao voz i već je došlo vreme za vađenje,a bilo je ono ma ja sam provalio apart ili neću ja to ozbiljno.Adrenalin je tu najzajebanija stvar,kad gledaš gde će kuglica da završi i kad ti izbaci dobitak od recimo 40 soma.Lupa srce,misliš da si car i ostale klinačke fore.

Još po kockarnicama vise ljudi koji upravo takve čekaju da se prave "primamljivi" poslovi,da dobar auto kupiš za male pare ili dobar sat od čoveka koji se vadi,a dok trepenš i ti počneš isto da radiš.

Tikete sam popunajvao onako rekreativno,nisam imao vremena da pratim fudbal,nego ono čuješ priču ovo je fiks,ovo je dojavljeno i tako čista razbribriga  Smile

Sve je to lažni sjaj i to svi mi znamo,ali jednom kad dobiješ treba ogroman karakter da bi se time zadovoljio.I uništi ti život dok trepneš ne samo materijalno,nego počneš sve da gledaš kroz cifre i samo o tome razmišljaš.

I nema leka ja i posle 11 godina ponekad pomsilim kako bih slatko odigrao samo jednu ruku,dok npr lokalni klinci pričaju "Ja jurio malu,ono sve orfanela",ali tad ili kažem da se menja tema ili menjam društvo.

Mada kroz "odvikavanje" vidiš i ko ti je kakav drug ili drugarica.Evo sad imam četiri drugarice kojima bih život dao jer su uvek bile tu uz mene,dok ortaci ono pričaju podržavaju,al kad je bilo potrebno drugarce su sedele sa mnom na krovu zgrade i po 6 sati sedeli,pili i pričali (samo pričali)  Smile

A i upoznaš dosta ljudi od kojih sada bežiš kad ih vidiš na ulici.

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
ajd kad i vec tu objasnis mi jednu stvar.

mnogi kockaju zbog adrenlina ali prvenstveno kockju da dobiju neki keš.

ti kao dijete imucnih roditelja si pored pristjnog dzeparca  dobio 30 somića i na kraju ne znaš gdje da ih potrošiš.

ako si vidio da ne znas potrositi novac (da ti u biti i ne treba keš) zasto si dalje nastavljao da igras  Smile Smile

nemoj se vadit na adrenalin jer ima dosta stvari kojima mozes jos vise dici adrenalin,pogotovo kad imas viška keša.

mogao si postavit stand sa slaninom ispred dzamije i da vidis adrenlina jaraneeeeeeeee  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
Jel ovo ispovedaonica? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Ja ti kažem fotografija....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
mob
LG G3
ajd kad i vec tu objasnis mi jednu stvar.

mnogi kockaju zbog adrenlina ali prvenstveno kockju da dobiju neki keš.

ti kao dijete imucnih roditelja si pored pristjnog dzeparca  dobio 30 somića i na kraju ne znaš gdje da ih potrošiš.

ako si vidio da ne znas potrositi novac (da ti u biti i ne treba keš) zasto si dalje nastavljao da igras  Smile Smile

nemoj se vadit na adrenalin jer ima dosta stvari kojima mozes jos vise dici adrenalin,pogotovo kad imas viška keša.

mogao si postavit stand sa slaninom ispred dzamije i da vidis adrenlina jaraneeeeeeeee  Smile

Jel si nekad na uloženog soma dobio 30?Ako nisi onda ne shvataš adrenalin kod kockara.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 02:53:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.