da bi taj vitz u moru onih koji se ponavljaju ili su glupi ostao barem neko vreme na prvoj strani ( a ja retzimo retko kada procitam sve, i kada biram izaberem one sa vise odgovora) ljudi postuju smajli ili napisu vrh ili sta vetj, ja to ne gledam kao spam ( sem ako neko ne uzme pa dnevno postuje 60 takvih poruka )...
Onda nam se pogledi na tu stvar definitivno razilaze. Jer recimo ako postoji kategorija viceva u koju idu samo vicevi te vrste (teme sa mnogo više viceva od jednog - koje se stalno nadograđuju) onda se gubi svaka preglednost (ponovio sam se, ali jbg)
Veca je glupost da se tema nadogradjuje novim vicevima jer bi to bio opsti haos. Ima jedna tema koja se uvijek ozivljava na vrlo glup nacin jer se u njoj uvijek stavljaju vicevi koji su vec bili. Posto ovdje ima dosta ljudi koji pate da im teme budu u vrhu nastao bi vrlo brzo haos. Inace smajli je bukvalno odraz raspolozenja. Tesko da ce neko pisati storiju zbog cega je vic dobar ili glup.
Nije problem ako covek prokomentarise jedan vic ili smesnu sliku smajlijem ali mi smeta kad to uradi 50 puta u roku od desetak minuta-da ne bih imenovao-potrudite se pa ih sami nadjite-jer ako ja pocnem da shibam smajlije ima da cepam po hiljadu postova dnevno he he
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo