Pitanje za nekog od nadleznih-da li postoji sansa da nekako regulisete spamovanje tipa posaljem 50 poruka za 3 minuta,a sve poruke su iste sadrzine--- -----(video sam na nekoliko podforuma) i da li ima sanse da se ti isti smajliji potpuno ukinu posto su ljudi totalno odlepili-niko vise nista ne pise,samo postuju smajlije???? Zapalo mi je za oko specijalno u podforumu simaticne i smesne slike. Hvala
« Poslednja izmena: 07. Maj 2006, 03:24:42 od ludiloo »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Sve je to u redu,ali sam primetio nekolicinu forumasa da posalju odgovor u vidu smajlija na bukvalno svaku temu u podforumu i to u roku od desetak minuta-mislim da nema smisla da imenujem
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ovo sam i ja primetio, Npr. odem na Viceve, postavim desetak viceva u jednoj poruci a narednih 10 poruka su smajliji. Mislim da je to maksimalno glupo i da ako tema treba da se održi živom ljudi ne treba da šalju bezvezne smajlije (jer se podrazumeva da je većinda viceva smešno) nego da daju neki zanimljiv komentar ili pohvalu ili da nastave temu samim vicevima (u ovom slučaju)... Možda cepitlačim, ali je veoma iritantno jer tako glupe poruke narušavaju preglednost teme