Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Nov 2025, 11:11:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 124 125 127 128 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 109116 puta)
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
@sps_skorpio

shvatam izbacili te iz sps,pa iz dss pa iz ds i nasao spas kod cede  Smile Smile Smile.........odo slobe i sps do cede i ldp...sjajno za koliko godina si sve to uspeo da promenis 5,6 mozda 10 ????? bivsi sps,ovde brani cedu ....svi ste isti iz ldp_a....licimuri

ps.ko ce sledeci da te privuce,kada ceda zaglavi bajbok ????
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Srbija-Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@Škorpion:
Osetio sam se prozvanim zato što izmedju ostalih i ja " likujem " zbog hapšenja Radeta Terzića. Ne zato što sam zlurad ili zlonameran nego što ŽELIM DA ZNAM ko je pustio i po čijoj naredbi onu bagru iz zatvora i zašto, pošto su oni ubili našeg premijera.
Taj ko ih je pustio (ili naredio puštanje) iz zatvora  odgovoran je za ubistvo Premijera Djindjića.
Ko je to uradio, verujem, saznaće se brzo (bar to želim) a verujem da i ti isto želiš.
Oni koji su ih pustili iz zatvora treba da robijaju više od legije i zvezdana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Apple 
Znas kako pakodanza, to sto Palma izgradi teren za mali fudbal i dobije 95% glasova, to nije nasa politika, i mi necemo da se bavimo takvom politikom da za 1000 eura dobijemosigurne glasove...Ima mnogo bitnijih stvari u ovoj zemlji od izgradnje terena... Palma i Betoven u 21. veku govori sve o koalicionom partneru Voje Kostunice...Sve!!!To je vizija njegove Srbije...19. vek.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
Znas kako pakodanza, to sto Palma izgradi teren za mali fudbal i dobije 95% glasova, to nije nasa politika, i mi necemo da se bavimo takvom politikom da za 1000 eura dobijemosigurne glasove...Ima mnogo bitnijih stvari u ovoj zemlji od izgradnje terena... Palma i Betoven u 21. veku govori sve o koalicionom partneru Voje Kostunice...Sve!!!To je vizija njegove Srbije...19. vek.

ajde molim te,to je isto kao kada bih ja spojio baneta ivkovica(znas ko je on,zar ne ????) sa cedom i djidjicem...pa rekao kako se vizija Srbije djidjica  ogleda kroz baneta ivkovica...klasicna ldp zamena teza.....inace svaki gradonacelnik dobije tacno odredjenu sumu iz budzeta,samo sto neko zna da ih pravilno usmeri a neko ne...npr,sta bi falilo da u novom beceju nikne neki akva park,da se taj grad probudi iz mrtvila,da mladi imaju zelju da ostanu tamo kao sto zele u jagodini...znamo sta........... dobar gradonacelnik  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ceda je vec jednom nogom u zatvoru!Imali možda neko da mu to nije jasno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6630
Citat
Znas kako pakodanza, to sto Palma izgradi teren za mali fudbal i dobije 95% glasova, to nije nasa politika, i mi necemo da se bavimo takvom politikom da za 1000 eura dobijemosigurne glasove...I

Od malih stvari se počinje , nekom detetu i njegovoj porodici taj teren znači .
Voleo bih vas da vidim malo više u humanitarnim aktivnostima , posebno u akcijama borbe protiv side i narkomanije , ako je to ikako moguće .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
@nakazo
Niti me znas, niti citas moje postove a vec si zakljucio i ciji sam clan i u cije ime govorim. I ko sam bio, a i ko sam sada?
Jos dva posta pa sam narkoman, a jos dva pisem da mi Cheda nabavlja shit.
Bulju redovno perem iz higijenskih razloga, sto ti nece smetati da me nazoves balijom.
Takvih nakaza kao ti ima podosta u Srbiji, a vidis i sam da zagadjuju i forume.
Nisam peder da ti ga dam oralno, ali za ljubav radikala bi i to ucinio. Bar bi se videlo da nisam obrezan. Greska sta ces.
A koliko si nakaza je da jedva cekas da au nekoga upres prstom.Da nisu ti mama i tata zamenili uloge kad su ti davali u onoj pecini da sisas, pa sad kad si izasao na asfalt imas izgubljene kriterijume?

@skeneru
Meni je licno sasvim jesno ko ga je ubio.
Oni kojima je odgovarao poremecen sitem vrednosti, sto im je Sloba dao na tacnu.
Taj sistem vrednosti se trebao odbraniti i po cenu pucanja u drzavu.
Imas goveda koji likuju kad im pucas u rodjenu zemlju (ako im je rodjena?), a pri tom nazivaju sebe patriotama.
Imas ih 30% ali se logaritamski smanjuju. I nece ih biti uskoro.
Manje je vise vazno ko je sta naredio. Vazno je da ni taj pucanj, ni bilo koji drugi nije zaustavio Srbiju da polako postane drzava.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6630
Bolje bi ti bilo da ovo gore meni nije namenjeno , samo da znaš ja sam izgubio roditelje u ratu .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
Bolje bi ti bilo da ovo gore meni nije namenjeno , samo da znaš ja sam izgubio roditelje u ratu .
A ko je tebe sta pitao? Vidi se po slicnosti nicka kome je namenjeno. Nije mu dosta u izbacivanju ovih primitivnih sranja oko javnih licnosti, pa poceo kvalifikacije ucesnika foruma.
A zamisli da sa takvima moras i da zivis i da delis ista prava.
« Poslednja izmena: 22. Jul 2007, 01:32:48 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6630
Bez obzira , bolje ti je obriši to ili izmeni , gadni su moderatori oko toga , možeš da popiješ ban.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 124 125 127 128 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Nov 2025, 11:11:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.