Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Nov 2025, 05:12:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 108802 puta)
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
LDP: Uvod u montirani proces
 Smile
Beograd -- LDP traži hitnu sednicu Odbora za bezbednost jer poseduje dokaz da je Rade Terzić uhapšen kako bi lažno optužio Čedomira Jovanovića.

Smile
Liberalno-demokratska partija navodi da dokument koji poseduje ta stranka potvrđuje da se ne radi o otkrivanju političke pozadine ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića i borbi protiv organizovanog kriminala.
 Smile

Smile Smile Smile

ala su se usra.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kakva stranka..bolesno.................mene ovo ne cudi sta je drugo nesretnicima,narkomanima,pederima,babama iz ldp preostalo neko da kukaju preko njihove televizije b92,ali dzaba im sve jos malo i ode cedica u bajbok,pa onda ce clanovi ldp imati organizovano 20-tak godina, mesto za partiske sastanke ispred centralnog zatvora................. Smile Smile Smile Smile

ps.u
Ala cu vas pitam sve ove koji likujete, gde su vam eljdp knjizice kroz tri, cetiri godina ne vise. Smile Smile Smile

alja ces da nas pitas,kad izadjes is posete svome sefu,svasta ces da nas pitas ??????

ps.jeste li culi da ce ceda da trazi od ministra pravde da kaznu zatvora sluzi u tirani ??????
« Poslednja izmena: 21. Jul 2007, 16:42:41 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Apple 
Ceda je po vama u zatvoru vec 7 godina...Tako da samo vi pricajte i dalje, mi smo verovatno zbog vas i stigli do 5.33%...A sada,posto smo vam u ustima 24 sata dnevno,sve smo blizi jos vecem uspehu...Samo napred,pljujte vise!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ceda je po vama u zatvoru vec 7 godina...Tako da samo vi pricajte i dalje, mi smo verovatno zbog vas i stigli do 5.33%...A sada,posto smo vam u ustima 24 sata dnevno,sve smo blizi jos vecem uspehu...Samo napred,pljujte vise!!!!
Uskoro ce da te bude sram da pomeneš slovo L a kamoli Ldp,mali ce biti zatvori za Ldp lopuže!Da naravno da ste zbog nas stigli do statisticke greške!jer da nije nas nebi ni bilo Srbije jer bi ste je vi prodali za ban badava,pa da možete da pušite sve sa Cedom! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
LDP
Lopovsko Dezorjentisano Preduzece
Smile
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 

5,33%=ldp+lsv+batic+gss+korac+nvo+siptari+(jeli jos neka stranka ucestvovala na vasoj listi ???)..............stvarno ste ostvarili fantastican ,cak sta vise genijalan,uspeh...bravo Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
5,33%=ldp+lsv+batic+gss+korac+nvo+siptari+(jeli jos neka stranka ucestvovala na vasoj listi ???)..............stvarno ste ostvarili fantastican ,cak sta vise genijalan,uspeh...bravo
E ovo je dobro!
Svaka cast!
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Apple 
Gss i LDP si jedno...Ako nisi znao sada znas...Vise ne postoji GSS...A to je koalicija stranaka...Za tvoju informaciju,DSS je imao mnogo vise koalicionih partnera,Velja,Palma itd itd...

LDP Lepsi Drugaciji Pametniji, evo ti replika Boss...Ali realno stanje... A
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
Gss i LDP si jedno...Ako nisi znao sada znas...Vise ne postoji GSS...A to je koalicija stranaka...Za tvoju informaciju,DSS je imao mnogo vise koalicionih partnera,Velja,Palma itd itd...

LDP Lepsi Drugaciji Pametniji, evo ti replika Boss...Ali realno stanje... A

ko te bre,pitao za dss......gss je na izborima bila nezavisna stranka,posle izbora su se utopili njih 7-8,(ta stranka se nije mogla nazvati cak ni kombi nije ih bilo dovoljno ni kombi da napune Smile) clanova gss u ldp.....pa ako ovo nisi znao sada znas  Smile Smile

ps.dss je osvojio preko 16% sa svojim koalicionim partnerima .....nije isto 5 i 16 pa ako nisi to znao sada znas  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Apple 
Dss postoji sto godina,a LDP godinu dana...I nama nijedan predstavnik stranke nije izjavio niti upitao nekog koliko Betoven ima godina u 21. veku!!!!!!!Bolje da ceo zivot imamo 5% nego da mi koalicioni partneri budu takvi!

A GSS jeste posle izbora usao u LDP,ali to se planiralo pre,al nije bilo mogucnosti da se ostvari ranije...Od kada je LDP nastao GSS i LDP su jedno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 5610
Dss postoji sto godina,a LDP godinu dana...I nama nijedan predstavnik stranke nije izjavio niti upitao nekog koliko Betoven ima godina u 21. veku!!!!!!!Bolje da ceo zivot imamo 5% nego da mi koalicioni partneri budu takvi!

A GSS jeste posle izbora usao u LDP,ali to se planiralo pre,al nije bilo mogucnosti da se ostvari ranije...Od kada je LDP nastao GSS i LDP su jedno!
Имате и орлушину Батића!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Nov 2025, 05:12:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.039 sec za 11 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.