Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Okt 2025, 09:33:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 106506 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Duvanac budi ubedjen da Ceda nikad nece napustiti zemlju, i da ima razlog to ne bi uradio...

Skorpi u Becu je Beba...
Nesto ne razumem. tamo voli da bude ili je pobegao od javnosti?

Gledam veceras na Avali Mladenovica sav zajapuren oko Chede i Chanka. kaze bar da kazu nesto tacno a sve same lazi Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 21:47:54 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Skorpi on prvenstveno radi u Becu...Ima firmu Spektra,marketing i te zajebancije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Duvanac budi ubedjen da Ceda nikad nece napustiti zemlju, i da ima razlog to ne bi uradio...

Skorpi u Becu je Beba...
Nesto ne razumem. tamo voli da bude ili je pobegao od javnosti?

Gledam veceras na Avali Mladenovica sav zajapuren oko Chede i Chanka. kaze bar da kazu nesto tacno a sve same lazi Smile Smile Smile

mladenovic je zlato za te zlocince i genocidne mozgove...

pitanje za fasisticki ldp:da li cu uspeti da pobegnem od vase kame kad se vi ustolicite i pocnete da sprovodite vasu zlocinacku politiku iskljucivosti i mrznje prema onima koji ne misle kao vi?
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Evo prvi koji zna gde se mangupi kriju. Smile
Ima ih koliko hoces, ali nikada nisu kuci. Smile
Znam ja to.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
pakodazna sta je pisac hteo reci ??? SmileySmileySmiley

PIsac je hteo reci,gde su se celni ljudi DOS-a nalazili za vreme ubistva zorana djidjica...za sve se zna Osim za cedicu...??????

retko kada ovo radim...ali vreme je da ceda odgovori gde si bREEE bio 12 marta......

ZA OStale se ZNa....!!!!!!!!

za sved osim Cedice !!!!!!1

Gde su bili i šta su radili vodeci srpski politicari u tom trenutku?

Dušan Mihajlovic, ministar policije: “U sredu 12. marta, umesto na posao otišao sam da zamenim premijera dr Zorana Ðindica. Prethodnog dana popodne nazvao me je i tražio da umesto njega otvorim Medunarodno savetovanje posveceno donacijama u Srbiji, jer su mu iskrsle neke druge obaveze. To je bio naš poslednji razgovor. Vest o ranjavanju zatekla me je u hotelu “Hajat” (“Povlenske magle i vidici 2, str. 388).

Zoran Janjuševic, u tom casu, kako je kasnije u medijima izjavljivao, nije bio premijerov savetnik za bezbednost, vec clan Saveta za državnu bezbednost:“Sa Zoranom sam se toga dana cuo telefonom 15 minuta pre atentata. Pitao sam se kad dolazi da bismo se dogovorili o Ani Lind, trebalo je da se vide tog dana. On je rekao da brzo dolazi. Bio sam u hodniku kad se to desilo. Tam sam izlazio iz svoje kancelarije”.

Mile Isakov, potpredsednik vlade: “Da su pucali na njega javljeno mi je u Novom Sadu, u trenutku kada sam telefonom razgovarao sa Borisom Tadicem o mogucnosti da vojska vec napuštene kasarne u Subotici ustupi tamošnjim izbeglicama... Tako sam sticajem tragicnih okolnosti ja obavestio ministra odbrane i njegovog buduceg naslednika da je na Ðindica izvršen atentata (“ParaDOS”, str. 161).

Nataša Micic, predsednik Skupštine Srbije i v.d. Predsdnika Republike: Tragicna vest ju je zatekla u rodnom Užicu, odakle je policijskim helikopterom prevezena u Beograd. Tokom leta razmišljala o uvodenju vanrednog stanja i citala Ustav Srbije. U to vreme u Vladi vec je bio koncipiran dokument za uvodenje vanrednog stanja.

Žarko Korac, potpredsednik Vlade: Cuo je pucnje sedeci na nekom sastanku u Vladi, a sekretarica Jožefa Kase utrcala je da mu javi šta je bilo.

Vladimir Beba Popovic, ciji je tadašnji status u Vladi Srbije nedefinisan: U trenutku atenta vozio kroz Balkansku od Nemanjine ka Admirala Geparta(ulica odakle je pucano na premijera), pored Vojno-gradevinske uprave. Kada mu je telefonom javljeno za pucnjavu (Cedomir Jovanovic?)....

Ljubiša Buha Cume, u to vreme u Slovackoj daje iskaz, tek imenovanom specijalnom tužiocu Jovanu Prijucu: Zove Bebu Popovica, i proverava šta se dogodilo, ali mu ovaj prekida vezu.

Istovremeno u Skupštini Srbije zaseda odbor za bezbednost. Tamo su nacelnik Javne bezbednosti general Sreten Lukic, Goran Vesic i Dragan Šutanovac. Vest o atentatu prvi dobija Lukic i o tome obaveštava ostalu trojicu.

Nebojša Covic, po secanju Gorana Vesica predložio je uvodenje vanrednog stanja.
*Odluku o vanrednom stanju i poternice pisali su Dušan Mihajlovic, Vladan Batic, Dragor Hiber, biznismen Miodrag Kostic (došao u Vladu naoružan i ponudio usluge svojih dvadeset naoružanih ljudi), Beba i Nataša Micic.

Saopštenje DOS sastavljali Rasim Ljajic, Bojan Kostreš i Nenad Canak.

Nenad Canak, potpredsednik Vlade: “Odmah po saznanju (i njega zvao Ceda Jovanovic) da je došlo do atentata pozvao u Skupštinu Vojvodine Ðorda Ostojica, nacelnika SUP Novi Sad i buduceg republickog tužioca i komadanta Novosadskog korpusa VSCG generala Dragana Paskaša (buduceg nacelnika Genralštaba). Politicka istrukcija je bila da urade sve što treba odmah i da ne cekaju nikoga i ništa.
- Primetio sam, doduše, izvesnu rezervu, da ne kažem surevnjivost, prema Nebojši Covicu da se:kao da se suviše namece”, - svedocio je kasnije Canak.
Prema tvrdnjama Isakova, tog dana, posle konsultacija sa kumom Miodragom Kosticem u toaletu Isakova, Canak je tražio smenu Dušana Mihajlovica i posebno ga je zanimala policija.

Zoran Živkovic, savezni mistar policije pod pratnjom stiže u Vladu Srbije, odakle ubrzo sa Bebom Popovicem odlazi u Urgentni centar. Tih dana po medijima se spekulisalo da je Živkovic viden za novog ministra odbrane. Umesto toga postao je Ðindicev naslednik.

Jozef Kasa, tog trenutka dežurni potpredsednik vlade i koji je te nedelje imao zadatak da obavlja funkciju premijera, moli da tu funkciju preuzme neko drugi(Nebojša Covic) da ne bi putovao iz Subotice u Beograd.

Milorad Ulemek Legija, prvooptuženi za ubistvo premijera: u svojoj izjavi u Specijanom sudu rekao je da je vest cuo na televizije, dok je u svojoj kuci u Košutnjaku cuvao svoju bolesnu decu:”... Držao sam mladu cerku na kolenu, kada je supruga dotrcala da mi javi da je bio pokušaj atentata na premijera Ðindica. Rekao sam: `Opet neka ekskluziva.` Onda sam sišao dole, poceo da vrtim kanale, nisam mogao da verujem da se to dogodilo... - izjavio je Legija.

Još jedna enigma. Otkud, baš u tom trenutku i cedin tast u Urgentnom?
O smrti premijera, kako se priseca tada još šef poslanicke grupe DOS, obavestio ga je Jelinin otac Minja, iz operacione sale recima: “Ubili su nam Zokija”!
.

Za razliku od „Insajdera“, Cedomir Jovanovic u svom prvencu ne spominje ni slova da je ubrzo posle atentata tražio da specijalno tužilaštvo sprovede istragu o njemu i Bebi, da se tacno ustanovi šta su njih dvojica tacno imali sa Cumetom i Zemuncima, zašto smo to radili i cime je to urodilo. Specijalni tužilac Jovan Prijic je to prihvatio i sproveo istragu, ali su njeni rezultati ostali nepoznati.

Na sednici Saveta za državnu bezbednost koja je održana 13. marta Cedomir Jovanovic je, takode, predložio da pocne hapšenje po “Beloj knjizi”. Tada se prvi put pominje “bela knjiga” policije sa imenima svih vodecih kriminalaca i kriminalnih grupa. Ali i o tome u knjizi “Moj sukob s prošlošcu”, takode, nema ni recice.

Još nešto...Na sednici Saveta za državnu bezbednost koja je održana 13. marta Cedomir Jovanovic je, takode, predložio da pocne hapšenje po “Beloj knjizi”. Tada se prvi put pominje “bela knjiga” policije sa imenima svih vodecih kriminalaca i kriminalnih grupa.

Zašto tada nije uhapšen Cane, prijatelj Bebe Popovica, kada se zna da je on bio u Beloj knjizi i to pri vrhu piramide ???

O dobrim vezama Subotica i crnogorskog državnog vrha govorio je i sam Subotic u “Insajderu”, objasnivši i okolnosti pod kojima je podgorickim vlastima omogucio kupovinu aviona.

Istovremeno, svojevremeno su i premijera Zorana Ðindica mediji dovodili u blisku vezu sa kontroverznim Suboticem. Ipak, kada se stvari sagledaju iz sadašnje perspektive, nece biti da je baš Ðindic bio toliko blizak sa Suboticem, koliko je takve odnose gajio njegov saradnik Vladimir-Beba Popovic.

Druga je stvar što sada mnogi pokušavaju da svoje biografije operu preko pokojnog premijera, proglašavajuci se pri tom za njegove najbliže prijatelje.

Bliskost Popovica i Subotica, uostalom, nazire se i iz svedocenja ovog prvog u Specijalnom sudu, kada opisuje susret Legije i Subotica, u njegovom stanu (Vladimira Popovica), u navodnoj Ðindicevoj organizaciji. Legiju dovodi sam Ðindic, koji pak Bebi govori da pozove Subotica jer nema njegov telefon pošto ovaj stalno menja brojeve. Iz cega sledi da Popovic ima najsvežiji broj, tj. stalni kontakt...

ps.gicko ili kako vec ti je nadimak...prvi i zadnji put ti odgovaram argumentima/cinjenicama....na temi je postavljeno 10000 pitanja o cedi,bebi ni na jedno nisi odgovorio....jer nemas niti jednu cinjenicu dsa opravdas njihovu krivicu.....

nadam se da ti je moj odgovor na tvoje pitanje posluzilo,za primer kako bi i ti kao simpatizer ldp,mogao barem kao deo odgovora,da odGovoris barem na par pitanja postavljenih na ovoj temi (Pitanja za Ldp)...ili nemoj sine, vise da se javljas ovde na ovoj temi i da stalno nesto trabuljas i filozofiras...ako imas odgovore odgovori kao JA......ako ne PALi.......

ps.ps...a posebno te molim,kada nemas nista pametnije,ti sine precuti,nemoj da se uhvatis ,za deo recenice koje sam ja napisao pa bulaznis nesto sto je samo u tvom mozgu predstavlja odgovor......ajde napravi neku retrospektivu gde su bili i sta su radili tvoji ljuti neprijatelj,postavi neki dokaz o njihovoj krivici STA>gde KAKO.SA Kim???????(jel su ti poznata imena siptara,kuma,legije,bracanovica,gumara) Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile :shock:i...kostunica,jocic,bulatovic,ceca,tijanic(ajde pokusaj da ih povezes sa ovima koje sam ti nabrojao...)....ali dzabe ja postavljam pitanja kada nemas, sine odgovora ni na jedno...?????????
« Poslednja izmena: 12. Jul 2007, 01:18:39 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Ceda je bio na milanskom aerodromu! Dovoljno je da ti to odgovorim...

A to da li je Ceda bio u Milanu ili u vladi tog dana to je potpuno nebitno...Gde je onda bio Kostunica? Covece da li ti znas sta pises...

I za tvoju informaciju, ako je neko na ovoj temi odgovarao na pitanja to sam bio ja...Prelistaj sve stranice, videces da sam na svako pitanje koje se veze za LDP odgovorio, a da je vecina na ovoj stranici samo pisala da je Ceda narkoman,kriminalac i peder...I sve dok pisu to, ja smatram da smo jaci...

A ovo sto si ti napisao to ne zasluzuje odgovor, jer ja cu odgovoriti na sva konkretno postavljena pitanja, a ne na skrabotine koje ste citali u pressu i kuriru i gledali na RTS-u
« Poslednja izmena: 12. Jul 2007, 01:57:24 od gecko1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X

A to da li je Ceda bio u Milanu ili u vladi tog dana to je potpuno nebitno...Gde je onda bio Kostunica? Covece da li ti znas sta pises...

I za tvoju informaciju, ako je neko na ovoj temi odgovarao na pitanja to sam bio ja...Prelistaj sve stranice, videces da sam na svako pitanje koje se veze za LDP odgovorio, a da je vecina na ovoj stranici samo pisala da je Ceda narkoman,kriminalac i peder...I sve dok pisu to, ja smatram da smo jaci...

A ovo sto si ti napisao to ne zasluzuje odgovor, jer ja cu odgovoriti na sva konkretno postavljena pitanja, a ne na skrabotine koje ste citali u pressu i kuriru i gledali na RTS-u
Što se nerviraš, pa oni i neznaju drugo ništa ni da napišu,nije im niko rekaošta da pišu.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i

Što se nerviraš, pa oni i neznaju drugo ništa ni da napišu,nije im niko rekaošta da pišu.

Ajde brate lupi jos nesto, treba mi za signature...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U svom četvorodnevnom svedočenju u Specijalnom sudu Dejan Milenković Bagzi izrekao je sledeće optužbe na račun bivšeg potpredsednika Vlade: Da mu je Dušan Spasojević po izlasku iz pritvora zbog otmice biznismena Miškovića poklonio zlatan sat “roleks”. Rekao je Bagzi i da je Čeda od Dušana tražio da ubije Sredoja Šljukića 2001. godine. Ispričao je i da je Čeda tri meseca pre 5. oktobra dolazio u Šilerovu i u Surčin kod Ljubiše Buhe i da je od Dušana Spasojevića dobio 1.000 DEM i pištolj, a koje mu je Bagzi uručio. Dolazio je Čeda u Šilerovu da se raspituje ko hoće da ubije premijera. Po njegovom iskazu “zemunski klan” je oružje nabavio na dva mesta. Jedan deo kontigenta nabavio je Legija iz kopnene zone bezbednosti, među kojima i snajpersku pušku “Hekler&Koh G3” iz koje je ubijen premijer. Drugi, oko 60 kalašnjikova, 15 mitraljeza, dosta zolja, snajpera, sanduka municije i pištolje nabavili su tokom petooktobarskog prevrata iz policijske stanice OUP Stari Grad.
- To oružje sam preuzeo od Buhe i Jovanovića. Čeda je rekao da obavezno izbrišeno brojeve da ne bi policija znala kada vršimo ubistva – svedočio je Bagzi i dodao da je Jovanović preko Buhe od biznismena Predraga Rankovića Peconija izdejstvovao “za neki posao” 100.000 evra.

Iz priče sa Dušanom Spasojevićem je čuo da je Čeda Jovanović od Čumeta dobio na poklon dva automobila marke ‘Pasat', tip karavan (kornjača) koji su bili na probne tablice. (...) Pa je viđao da je Čeda Jovanović sa istim automobilima dolazio u Stranku.” Bagzi je, inače, u svom svedočenju govorio i o 1 000 nemačkih maraka i pištolju koji je Jovanović dobio na poklon od Buhe, a on (Bagzi) mu ih lično predao kod Mek Donaldsa na Novom Beogradu.

Zatim: “Navodi da mu je poznato da je izvesni Igor Baruh zv. ‘Čeda' dugovao Dušanu Spasojeviću oko 300.000 DM pa s obzirom da nije mogao pare da vrati Dušan Spasojević mu je uzeo 20-tak rasnih trkačkih konja od kojih su tri bili šampioni. (...) Spasojević je konje poklonio Dragoljubu Markoviću (vlasnik Krmivo produkta iz Surčina – prim. aut.) s tim što mu je rekao da Čeda uzme jedno grlo i to koje on izabere zbog usluga koje mu je Čeda Jovanović činio.”

U nastavku, Vukojević govori o onome što je spominjao i Bagzi – o Jovanovićevim naporima (“preko svoga prijatelja Radeta Terzića” – tadašnjeg okružnog javnog tužioca) da iz zatvora izvuče Spasojevića i njegove, i o posetama u zatvoru. Pa kaže: “Po puštanju iz zatvora Dušana Spasojevića, Jovanović je u više navrata dolazio u Šilerovu ulicu i jednom prilikom Dušan Spasojević je pozvao Vukojevića i rekao mu da donese 100.000 DM što je ‘Vuk' i učinio. Kesu sa parama u kojoj se nalazilo 100.000 DM je predao Dušanu Spasojeviću a posle je tu kesu izneo Čeda Jovanović iz kuće. Tom prilikom Dušan Spasojević je Čedi Jovanoviću poklonio i jedan pištolj marke ‘Bereta'. Koliko je njemu poznato nije u potpunosti siguran, Dušan Spasojević je Čedi poklonio i dva ručna sata, najverovatnije marke ‘Roleks', s tim što navodi da je ženski sat kasnije nabavljen jer se radilo o marki sata kojeg trenutno nije bilo na tržištu.”

ps.sada ce clanovi ldp da nam palamude o teoriji zavere,da se raspisu, kako bagzi laze,kako ga je kostunica nagovorio a tijanic mu napisao tekst...ali jos malo i prava istina ce da se otkrije....xexe
Logikom 1 i 1 je 2 moze mnogo toga da se zakljuci. Posto je njihov odgovor na  logiku da citamo Kurir, Press i Pravdu, bavicu se samo rezultatima koje sam video, opipap itd.
Restoran "Madera" u Bulevaru Revolucije. Kosta mnogo zbog lokacije, reputacije i kvadrature. (Fiktivni) Vlasnik je Cedina tasta. Inace, Cedina tasta i njena cerka su iz Smedereva ili tako nesto. Odakle domacici iz unutrasnjosti kesh da kupi elitni restoran u strogom centru tvog grada, Gecko1????? Kako znam za ove informacije, rekli su mi likovi koji rade u restoranu. Znaci izvor nije iz Kurira, Pressa itd.
Na srpsko-makedonskoj granici,   Cedomir takodje poseduje hotel. Bio sam tamo.....
I posle nam crvi iz ldp-a pricaju "Ceda zivi od partijskih para",... Zivi on od nasih para!!!!

Kada si vec spomenuo svedocenje Bagzija, da vas malo podsetim na atmosferu u emisijama i na pitanja novinara....
Naime, pacovcina Bagzi je najvise spominjao Cedu, Covica, Cecu i Seselja.... Pa, su ovi pozivani u razne emisije...

Insajder. Voditeljka - Brankica S. Gosti - Biljana Kajganic, Covic, Vucic (kao drveni advokat Seselja) i Rajko Danilovic.
Posto Brankica optuzivala Covica, BiLJAnu i Vucica, Covic krene da pravi "break" i da udara tamo gde najvise boli Brankicu.
Covic - "Brankice, koliko ja znam nismo samo mi prozvani? Gde je Cedomir Jovanovic?"
Brankica - "Jovanovic je odbio gostovanje jer je imao neke obaveze. A taj deo svedocenja nije uopste vazan"
Covic - "Brankice, kako nije vazan pa ubijena su dva coveka i on je prozvan za to. Najmanje sto moze da uradi je da se pojavi ovde i da kaze sta ima."
Brankica - "To uopste nije vazno. Reklame!!!"
Inace nekada "najbolji novinar Srbije" se tako izlupetao u toku emisije, da joj je i Rajko D. rekao da se ne blamira sa svojim neznanjem o pravosudju.

Poligraf. Voditelj - Jugoslav Cosic aka PlaciPicka. Gost - Biljana Kovacevic Vuco (BKV).
Jugoslav Cosic aka PlaciPicka - "Sta mislite o svedodjenju Bagzija?"
Biljana Kovacevic Vuco (BKV) - "Mislim da je sve istina, mada je precutao neke stvari. Misljenja sam da je nagovoren na to."
Jugoslav Cosic aka PlaciPicka - "Da li mislite da je istinito svedocenje o Seselju?"
Biljana Kovacevic Vuco (BKV) - "Pa, da. Sve je istina."
Jugoslav Cosic aka PlaciPicka - "Da li mislite da je istinito svedocenje o Covicu?"
Biljana Kovacevic Vuco (BKV) - "Pa, da. Sve je istina."
A onda se Jugoslav setio da 2 minuta pred kraj emisije pita za Cedu.
Jugoslav Cosic aka PlaciPicka - "Da li mislite da je istinito svedocenje o Cedi?"
Biljana Kovacevic Vuco (BKV) - "Naravno da ne, mada to uopste nije vazno."

Zakljucak, nisam se druzio sa Bagzijem (kao neki) tako da ne znam sta je istina a sta nije. Ali mene boli sledeca cinjenica - Ceda je jebeni beli medved koji je zasticen. Politicki je nekorektno ako njega dovedes logikom 1 i 1 je 2 do toga da se enormno obogatio. Takodje, ako kazes da je surovao sa mafijom.... To najvise boli.....

A sada ZVIKERASU skorpio raspali vasu papagajsku pricicu - ti citas kurir, glasas za SRS, gledas RTS, slusas Cecu, uz to mi nakaci i etiketu da sam mediokritet.... da nemam 2 zdrava zuba, da se kupam jednom u tri dana, da cevcim pivo ispred dragostora u kraju, ....

Znam da me ne smatras citaocem Kurira i drugih pistolj novina... Ali na moja pitanja nisi bas odgovarao. Uvek si se pozivao na malogradjanstvinu koja komentarise.....

A to da li je Ceda bio u Milanu ili u vladi tog dana to je potpuno nebitno...Gde je onda bio Kostunica?
Kostunica je kriv sto sam pao sa motora (Canak)
Kostunica je kriv sto me niko nije kresnuo godinama (Vesna Pesic)
Kostunica je kriv sto sam ja glupa (Natasa Micic)
Kostunica je kriv sto imam veliki nos (Batic)
Kostunica je kriv sto sam procelav i sto vise ne mogu da vodim Putokaz (Korac)
Kostunica je kriv sto imam podocnjake (Ceda)
Kostunica je kriv sto jos uvek nisam skinuo paucinu sa usta (Skorpija)
Kostunica je kriv sto ja pisem "neznaju" zajedno (Gordan.i)

Meni je Kosunjavi odvratan, ali ne moze on za sve da bude kriv
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Sve, sve, ali usro sam se od smeha na karabinjere koji kazu Cedi:
Sorry for prime minister. Win in war for him!

Smile Smile Smile Smile

Ameri mu sastavljali izjavu, nema greske. Ovakve gluposti samo oni mogu da smisle!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Okt 2025, 09:33:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.