Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Okt 2025, 01:15:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 105853 puta)
Svakodnevni prolaznik

Sprem`te se Sprem`te

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Motorola V550
U potpunosti se slazem da je Srbiji potrebna sveza politicka ideja.
Ali Cedomorac to sigurno nije
IP sačuvana
social share
Заклињем се са три прста и овога часног крста живот дајем за спас српства
Српска гарда Илиџа
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Pa ja i ne vidim nekoga ko bi to mogao biti, ali od ovih danasnjih svi su bolji, pogotovo od onog sup.a Tadica
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ali on ju je pokrenuo. Ko kaze da mora on da ostane ili da neko drugi ne pokrene cak i kontra njega. Samo mi nemoj reci Toma i ostali. Daj nesto novo.
Druga opcija protiv ovih sadasnjih.SPS ima najbolji kadar ali nosi tesko breme.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Ma Tadic nije sposoban nista da pokrene, zapadni covjek (valjda su ga u Njemeckoj dok je bio na skolovanju napunili idejama koje doprinose urusavanju Srbije, pogotovo njenog ugleda u svijetu). Preko njega mogu da rade sa Srbije sta god hoce samo da ne pretjeraju zbog naroda, a Tadic je poslusno kuce s kojim oni nemaju problema. Ali problem je sto nema ni te nove politicke elite, koja ce konacno poceti nesto od nacionalnog interesa da radi. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910i
Ljudi Srbija mora biti zemlja svih Srba.Ali ovi koji su dosli i hoce nazad u Jugoslaviju, odmah sikter. Mi vise u ovim uslovima ne mozemo, imamo dovoljno za sve i prihvati Srbiju kao svoju zemlju. Ko hoce da nas vodi u dalje poraze, odmah sikterisati i to bilo gde i bez stida i drama na njihove lazne patriotske izlive, jer su ti izlivi lazni, da veca laz ne moze biti.I nemojte zamisljati Srpsku kao guberniju Srbije. Oni su ljudi stekli svoje krvavo i taman posla da im srpke blente prodaju pamet. Imaju oni svoje blente cak su nam i izvezli podosta. Ekonomsla integracija je bitna jer je njihovo srpstvo na najvisem nivou.

@Gondore, sto ti mesas Vojvodinu sa Kosovom? Za tvoju informaciju u Vojvodini zive Srbi sa ostalim nacijama ali ima 70% Srba.
Da bi Vojvodjani verovali Canku, odavno bi on bio vlast u Vojvodini. Tu je u pitanju borba za lovu a ne za drzavu.
Vojvodina je 1918-e donela akt o prisajeninjenju Srbiji i to tako ostaje.
Sandzaklije, izuzev malo islamistickih militanata, su isto za Srbiju ali treba postovati njihovu svojsvenost.

Das im jedan prst, ode cela ruka... Bili su Srbi vecina i na Kosmetu, pa ti vidi sad... Ako pomazu siptarima za Kosovo, Poagace Madjarrima za Vojvodinu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Ima ih 70% pa se vec prica o nekoj samostalnosti, bar je ideja razvijena u glavama pojedinaca a zamisli da nas je manje.Ma politicari su problem, pogotovo u Srbiji koja treba da bude centar okupljanja Srba kako je to jos Ilija Garasanin naglasio prije 150 godina. Ako se nesto ne promjeni, boricemo se mi i za Vojvodinu i za Sandzak
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910i
I za 100 god Srbi ce ziveti u BG pasaluku....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Mozes da kazes ja bi a mozes i ja bih...To nije gramatika decace, prvo nauci sta je gramatika a sta ovo sto ti ispravljas pa se onda javi... Uglavnom ja bi nije neispravno...

Како да не како да не... Ево људи јавља ми се, јавља... видим будућност... gecko1 будући министар просвете предлаже промене у језику... зваћемо га новосрпски...   Smile  Smile

И последња лекција за тебе - правилна употреба глагола јесте граматика неписмени човече.
Али тебе више нећу да исправљам водећи се оном кинеском "ко не зна, а не зна да не зна, луд је, клони га се"...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@ ne prica se o nikakvoj samostalnosti, nego cim mi Vojvodjani malo dignemo djevu oko pljacke, evo autonomasa. Idealno za sve lopine, koje nemaju naciju. Vidi me da kradem, a nece da mi da mamu mu madjarsku.Ma daj, ponasaju se deset puta gore od Turaka a da ne smes da mu kazes jer ce te kvalifikovati kao separatista. E pa nece biti. Ako ova nacija nije skapala od gladi posle toliko muka, to je samo zahvaljujuci vojvodjankom paoru i sumadijskom gedzi.A kod nas pravo boljsevicki. Na liniji. Sladimo se tudjom mukom u ime partije i naroda.
Mi danas na sceni nemamo jednu SKPJ, nego pet sest.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Kad nemas kvalitetne politicke elite nego sve neke ogranicene, jadne i kupljene umove ili kao neke veliko Srbe koji ni sami ne znaju sta hoce poput SRS, koji glasove dobiju jer narod vidi svu bjedu politicara na vlasti pa zeli neku promjenu, ne mozes nista bolje ni ocekivati u buducnosti nego pasaluk. Trebali bi uciti o Hrvata kako se kulturno ocisti zemlja a kasnije kao priznajes i izvinjavas za zlocin(kako to je za drugu temu), ali Bogu se ti izvinjavaj nas tamo nema a ko sta prica najmanje je vazno. I onda dozivis neku Srebrenicu za koju se zna kako se dogodila i onda te osudjuju vise nego i ustase i naciste i fasiste poslije drugog svjetskog rata, a nas prepametni covjek sa vizijom pocne da se izvinjava u ime Srba jer ih on predstavlja gdje god se pojavi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Okt 2025, 01:15:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.