Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Okt 2025, 00:00:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 105406 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa, pre bih rekao da ima nakaradno iskrivljen stav koji je posledica njegovih kompleksa zbog rosavosti!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Pa, pre bih rekao da ima nakaradno iskrivljen stav koji je posledica njegovih kompleksa zbog rosavosti!!!!!!
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile...pati covek....nemoj ti jos vise da ga uzbudjujes Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Srbija-Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@gecko

Znam ja gecko da treba menjati sistem vrednosti samo je pitanje ko će biti dovoljno mudar da to izvede a da se medju sobom ne pokoljemo zato sam ti i naveo ona imena koja nas sigurno neće dovesti do toga.
Od 1991.godine, devetog marta, pa do petog oktobra 2000.godine sam bio na svim važnijim dogadjajima u Beogradu(protestima i demonstracijama) i upravo se borio koliko sam mogao da se promeni sistem vrednosti i ne mogu ti objasniti koliko je moje oduševljenje bilo što je konačno došao dan kad smo promenili Srbiju i da ćemo je konačno  vratiti starim vrednostima.

Veoma brzo je usledilo razočarenje kada sam video da je ustvari ubrzo krenula "podela plena" a glavni akteri svega toga su se ponovo grupisali  u tu tvoju koaliciju čija sam imena spomenuo.
Tadašnje osnivanje krizih štabova u svim a pogotovo jačim firmama,upadanje sa oružjem,otimanje svega što vredi, a sve uz pomoć onih koji su kasnije i došli Djindjiću glave, mogu ti opisati samo kao pljačka i linč.
Bio sam prisutan kada je Čanak tražio "da se naš drug, saborac, koji je uz nas bio svo vreme odmah oslobodi iz zatvora", a danas ga se odriče(pošto je na robiji) pa je čak i pričao da ga je sa njim ustvari upoznao pokojni Djindjić. Seti se i nosatog sa kalašnjikovom.
Mogao bih dosta dugo da ti pričam o svemu tome ali ću ti reći samo da ja, posle 10 godina suzavaca, vodenih topova, policije koja prebija, to nisam tako zamišljao.

Da bi sada menjali sistem vrednosti,prvo moramo prihvatiti stvari onakve kakve sada jesu i Srbiju kakva sada jeste sa svim njenim vrlinama i manama.Ja neću Srbiju da delim na dva dela i da pričam da postoje dve Srbije.Ja hoću jednu Srbiju, homogenu, bez svadja,jaku Srbiju.Hoću da svi budemo ravnopravni, da se ne delimo po poreklu,nacionalnoj, verskoj, političkoj pripadnosti jer nas sve to dovodi do medjusobne mržnje gde svako misli da je samo njegova pametna i da je istina samo na jednoj strani.Nisam pripadnik niti navijač bilo koje stranke niti to mislim biti. Biće to dugotrajan proces ali mislim da jedino tako možemo napraviti Srbiju sa pravim sistemom vrednosti.
Da ti napomenem samo da nisam ni izbeglica ni došljak ni dosnjak kako ti to kažeš i da živim u delu Srbije koji se zove Vojvodina, i ne želim da izigravam neki lokalpatriotizam.
Zbog svega toga mislim da LDP i ta koalicija ne mogu biti ti koji će napraviti dobar sistem vrednosti pošto su uz još neke stranke isključivi te oni žele da stvore svoj sistem vrednosti i da ga nametnu drugima.
Inače sam Čeda je mali diktator i revolucionar a takvi gledajući kroz istoriju nikom nigde ništa dobro doneli nisu.
Pogledaj samo nešto što si ti kao njihov član rekao:
Citat
- nego zato sto su dolazili ko zna odakle, sva stoka u   Beograd!!!!
-Normalno da imam nesto protiv tih dosnjaka,     jednostavno mi smetaju...Ima ih preko 500 000 iz svih   pickih materina van Srbije...
-U jednom od mojih postova ovde to se moze videti da    mislim na sve ljude, NE samo za ljude sa Kosova

-Da li je to sistem vrednosti za koji se zalažeš ti i   LDP?
-Da li se ovo zove mržnja?
-Da li znaš da sa ovim svojim(stranačkim)stavovima   dovodiš do velikih podela u Srbiji i zla   medju nama.
-Da li znaš da ovim svojim(stranačkim)stavovima ti i   LDP dovodite upravo do još veće radikalizacije Srbije   i da su radikali baš zbog ovakvih i sličnih izjava sve  jači i brojniji i da ćeš ih zbog toga još više    mrziti?
-Da li ti je lepo da živiš sa tom mržnjom?
-Kada ćeš prihvatiti Srbiju ovakvu kakva jeste, pa da
 bez mržnje, bilo čije, pravimo zajedničku Srbiju, ili  misliš da je sa "onima" iz tvog citata to nemoguće      uraditi ili to i ne želiš?
I na kraju ključno pitanje na  koje bih želeo da mi  direktno i konkretno odgovoriš.
-Šta bi ti radio sa izbeglicama, došljacima,      dosnjacima i kako god ih već zoveš, a koji očigledno    zbog ovakvih tvojih(stranačkih), gore citiranih,   stavova  neće hteti da   prihvate takav sistem   vrednosti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@the w
Da nisi hteo da se ljubis sa Ostojicem pa ti smeta njegova rosavost?

@skeneru
Ako si svuda bio, kako sada ne shvatas gresku i to kapitalnu, od samog pocetka?
Hoces 18-e Jugoslaviju, hoces 45-e Jugoslaviju a posle hoces samo jedan deo koji ti uzmes.
Pa ponasao se pijacarski i jos gore stvarao takvu propagandu da su mislili da je u pravu.
Da su Karadjic i Mladic krenuli da mu sviraju u strunu, da su rekli hocemo Jugoslaviju, ne bi bilo s od Srpke.
odvoj ta dva dela. A sto se tice posle 5-og oktobra, pa 90% ljudi koji su se borili da skinu Slobu nisu prisutni.
Ko se sve pojavio, odakle su iznikli sve blenta do blente, balvan do balvana, beskarakternjak  jedan do drugog, da se krstis i levom i desnom.
Sta da tu menjas? Pa jedino sto im se vrti u glavi sta da lazu. Pa pogledaj da su SPS-ovci najposteniji medju njima. Da se pitas da li majka moze da radja tako nesto? Sada mogu i Slobu da shvatim. Gde sa takvima da vladas? Bich i udri po njima. kako ja kazem gadovi i klanjate mi se.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Srbija-Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

@skeneru
Ako si svuda bio, kako sada ne shvatas gresku i to kapitalnu, od samog pocetka?
Hoces 18-e Jugoslaviju, hoces 45-e Jugoslaviju a posle hoces samo jedan deo koji ti uzmes.
Pa ponasao se pijacarski i jos gore stvarao takvu propagandu da su mislili da je u pravu.
Da su Karadjic i Mladic krenuli da mu sviraju u strunu, da su rekli hocemo Jugoslaviju, ne bi bilo s od Srpke.
odvoj ta dva dela. A sto se tice posle 5-og oktobra, pa 90% ljudi koji su se borili da skinu Slobu nisu prisutni.
Ko se sve pojavio, odakle su iznikli sve blenta do blente, balvan do balvana, beskarakternjak jedan do drugog, da se krstis i levom i desnom.
Sta da tu menjas? Pa jedino sto im se vrti u glavi sta da lazu. Pa pogledaj da su SPS-ovci najposteniji medju njima. Da se pitas da li majka moze da radja tako nesto? Sada mogu i Slobu da shvatim. Gde sa takvima da vladas? Bich i udri po njima. kako ja kazem gadovi i klanjate mi se.
Smile Smile Smile?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Skeneru kada se rusio Sloba ljudi nisu bili ni za DJindjica, ni za Kostunicu ni za Vuka...Glavni proritet im je bio da skinu Slobu sa vrha, da se zavrsi najvece zlo u istoriji Srbije...Pa tek onda stranacka pripadnost...

Moras da shvatis da ja nijednog dosnjaka NE MRZIM, nego mi smetaju, iz navedenih razloga koje sam takodje naveo...Primitivizam, nekultura, zaljenje za rodnim gradom ili selom, a zive ovde...Pa sto su dolazili...Ne mozemo mi vise da pravimo zajednicu drzavu, da je svi volimo i cenimo i postujemo...Zasto? Zato sto su za to krivi drugi ljudi koji su gledali samo sebe i pokusavali svoj licni interes da zadovolje...Ja bi najvise vole stabilnu drzavu, gde se necemo pljuvati na svakom cosku, ali to je sve manje moguce...Velicamo ratne zlocince,kriminalce i ljude koji su malo kraduckali...Jos jednom ti napominjem ja ne mrzim ni Ratka Mlacica,a ne dosnjake...Samo sad protiv toga, protiv prenaseljava Beograda...

Sta bi radio sa izbeglicama ne znam...Te ljude razumem, prognani su i kad bi morao, pravio bi kolektivnih centara sto vise da im na neki nacin obezbedim normalan zivot...Njima bih svakako na neki nacin pomogao...A sto se tice ostalih dosnjaka, koji su dolazili samovoljno, izvinjavam se sad na prostakluku, ali njih bi oterao u picku materinu, i licno bi me bolelo uvo...

I jos nesto, to sto sam ja clan LDP-a, pa to je liberalno demokratska partija, i ja imam pravo na svoje misljenje, sa njima se slazem u 99% slucajeva, ali ima i taj 1% u kome se ne slazem...I bez obzira na sve, imam slobodu govora, i mogu da iznesem svoje misljenje..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
Citat
A sto se tice ostalih dosnjaka, koji su dolazili samovoljno, izvinjavam se sad na prostakluku, ali njih bi oterao u picku materinu, i licno bi me bolelo uvo...
Veoma evropski nema sta, svaka cast.
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Hvala...Takvo misljenje imam, i ne zanima me sta ces mi reci, ni ti, ni Ceda, ni bilo koi...

Moj grad je njihovim dolaskom postao selo...Prljavstina,prostakluk i nekultura odlikuju danassnji Beograd...
« Poslednja izmena: 06. Jul 2007, 01:21:54 od gecko1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
Bas me zanima sta bi parizani rekli da tebe vide u Parizu verovatno da si pacifista, elokventan, obrazovan, multikulturna licnost i tako dalje Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
A sto se tice ostalih dosnjaka, koji su dolazili samovoljno, izvinjavam se sad na prostakluku, ali njih bi oterao u picku materinu, i licno bi me bolelo uvo...

Лик и дело грађанина gecka1...  Smile  Smile

I bez obzira na sve, imam slobodu govora, i mogu da iznesem svoje misljenje..

Само ти износи... да видимо либералну демократију на делу.... "О'ш са мном ил' у пичку материну" твоја животна парола...  Smile  Smile

................................................................................

Што се тиче твојих лекција из граматике другима...  Smile

Ja bih najvise...

Sta bih radio sa izbeglicama ne znam...Te ljude razumem, prognani su i kad bi morao, pravio bih kolektivnih centara...

И нису дошњаци већ дошљаци...  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jul 2007, 01:44:34 od dulisha »
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Okt 2025, 00:00:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.425 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.