Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Okt 2025, 11:15:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 105737 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Srbija-Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@škorpion:
Ne znam što je neizvodljivo i šta tu nije demokratija.To su komunističke fraze.
Kod nas su svim liderima puna usta demokratije a svi su diktatori pa kad kažeš nešto što nije po volji lideru možeš pakovati kofere ili kako si ti opisao u onom postu: Dovidjeenja.
Većinski sistem je bio na prvim parlamentarnim izborima u Srbiji pa je u mojoj izbornoj jedinici kandidat SPS-a bio Radoman Božović koji ni pre ni posle toga nikad nije bio tu i ubedljivo je pobedio.
Na lokalnom nivou postoje većinski izbori i nemoj da ti pričam koja sve stoka i pijandure pobedjuju domaćine i ugledne ljude a samo zbog pripadnosti nekoj stranci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Sve je to tacno.Ali nasledstvo komunizma je duboko usadjeno kod glasaca, koji stvarno veruju da dolaskom nekog na vlast neko ce nesto da dobije.
I treba nekoliko izbornih ciklusa da prodje da ljudi shvate sta je Cheda uvijeno rekao: Od nas zavisi.
Odnosno prevedeno na moj kulturni recnik: nema odakle strvino, jer samo od tvoje grbace zavisi. Ne zanosi se balvanima i ne podilazi im, nego podmetni grbacu i gledaj iskljucivo svoje dupe ( u prevodu djep).
U Srbiji ti samo na zadnjim izborima si imao, milion i dvesta hiljada da im blago kazem urodjenih imbecila, koji glasaju za Tominu socijalnu pravdu i hvatanje lopova.Pa one tone papira sto Vucic stalno vadi, sve se to moze trenutno pretociti u istrage po sluzbenoj duznosti, nego nista nije tacno. Taman posla da se ostavlja trag komisionima i vrecama para po bankama.Pa samo u Srbiji moze da prodje Kolesarovo: odakle ti 330 hiljada evra. Dali mi mama i tata.
Ili Jorgovankine juznoamericke perspektive.Mislim da ono vreme radomana je proslo, jer gde je bila Slobina slika taj je prosao.
U DSS-u N Sad 1994-e, jedan decko nismo ga hteli staviti na izbornu listu, prijavi se kao nezavistan i natakne svoju i Slobinu sliku. Onaj nas ne prodje, a momak bude izabran. Imali smo posle problema jer je ostao nas clan, a prebacivali nam da smo kvarni.

Ja znam sve o Chedi, ne kako vi citate Miskovicev kurir da vam zavrne pamet. On je 96-e vec bio u konfliktu i imao flaster posle tuce sa Andricem i ovim drugim iz otpora, kao vodje studentskog protesta.Iz starta je bio omrazen, ali ga je Djiki uzeo pod svoje, jer mu je trebao potrcko koji da mu izvrsava personalne stvari a da misli da mu je naslednik. I Cheda sada to misli.Daleko je on od jakog politicara, ali animirao je mladje. Dakle u Srbiji mladji cekaju neki znak, neku zelju za zivotom dostojnim svih drugih civilizovanih naroda. Zelju za menjanjem.
Pa ne moze se zivot provoditi sa krecanama, krstacama, bradama urlanjima i dizanjem zastava.
To igranje na psihologiju mase je svojstveno samo komunistima i nacistima.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This suit is black... Pause...N O T

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 310
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k500
Pre par strana je receno da je ldp imao jeftinu kampanju i da su cak imali finansiskih problema. U zavsnici kampanje imao sam priliku da vidim neverovatan prizor. na putu za Bg mimoisao sam se sa kolonom od najmanje 80 novih lastinih autobusa sa LDP-ovim simbolima,izgledaolo je sablasno,sutradan je na tv-u osvanula vest da je u novom sadu bio neverovatan odziv gradjana,a o tih 4,5 hiljada ljudi koji su dovedeni u spens niko nista nije rekao
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Са вером у Бога за краља и отаџбину!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Dragi moj Kaleman, iz Beograda je u Novi Sad krenulo tacno 25 autobusa...TO su standarni autobusi lastini, i u tim autobusima bilo je ljudi iz svih krajeva Srbije, koji su se skupljali u Beogradu da bi svi u koloni krenulo za Novi Sad...U tih 25 autobusa bilo je oko 1200 ljudi...A bilo je +7 autobusa,koji su stigli iz Vojvodine...A taj isti dan, na zavrsnom mitingu u Beogradu SRS-e, bilo je ispred Arene oko 70 autobusa radikala...Tako da je suvisno pricati o tome...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Dragi moj Kaleman, iz Beograda je u Novi Sad krenulo tacno 25 autobusa...TO su standarni autobusi lastini, i u tim autobusima bilo je ljudi iz svih krajeva Srbije, koji su se skupljali u Beogradu da bi svi u koloni krenulo za Novi Sad...U tih 25 autobusa bilo je oko 1200 ljudi...A bilo je +7 autobusa,koji su stigli iz Vojvodine...A taj isti dan, na zavrsnom mitingu u Beogradu SRS-e, bilo je ispred Arene oko 70 autobusa radikala...Tako da je suvisno pricati o tome...
nemoj porediti srs sa ldp,oni imaju preko milion biraca(nazalost),dok ste vi sabani na silu jedva skupili 200000
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
nemoj porediti srs sa ldp,oni imaju preko milion biraca(nazalost),dok ste vi sabani na silu jedva skupili 200000
Pa to se i nemože porediti,oni(ldp) su statisticka greška! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
A koju smo mi to silu upotrebljavali?  Smile

Znas kako, stranka koja postoji godinu dana, a broji 220000 glasaca, to nije mala stvar!!! To nijednoj stranci u nasoj zemlji nije uspelo...

A na toj zavrsnoj kampanji LDP-a u Novom Sadu bilo je 10000 ljudi, a od tih 10000 u Spensu, oko 2000 ih je bilo da nisu bili iz Novog Sada...

A to sto je Kaleman rekao da je video 80 autobusa, to je samo preuvelicavanje dogadjaja na koje je LDP navikao od kada postoji...

Mrgec nekad je bolje biti saban, nego prost,nevaspitan i neobrazovan radikal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
A koju smo mi to silu upotrebljavali?  Smile

Znas kako, stranka koja postoji godinu dana, a broji 220000 glasaca, to nije mala stvar!!! To nijednoj stranci u nasoj zemlji nije uspelo...

A na toj zavrsnoj kampanji LDP-a u Novom Sadu bilo je 10000 ljudi, a od tih 10000 u Spensu, oko 2000 ih je bilo da nisu bili iz Novog Sada...

A to sto je Kaleman rekao da je video 80 autobusa, to je samo preuvelicavanje dogadjaja na koje je LDP navikao od kada postoji...

Mrgec nekad je bolje biti saban, nego prost,nevaspitan i neobrazovan radikal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ako mislis da sam ja radikal...malo si se zeznuo

a da ste veci fasisti od radikala...sigurno jeste!

ldp nema 220000 glasaca...ako od toga odbijemo moje drage zemljake iz sabanskog i fasistickog lsv...cenzus za ldp je misaona imenica Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This suit is black... Pause...N O T

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 310
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k500
 Partija Čede Jovanovića,je jedna tipična skojevska organizacije koja zeli da inficira srpsku omladinu anarhističkim idejama. Njihova izdaja Kosova ima isti efekat kao albanski teror. Ako imate ekstremnu levicu i ekstremnu desnicu, u čemu je razlika? Zasto je Staljin bio bolji od Hitlera? Zasto su Čedini "Liberali" bolji od "Nacionalnog stroja" ili "Obraza"?
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Са вером у Бога за краља и отаџбину!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
@mrgec
Назвао те радикалом, то је велика почаст.То значи да нешто добро радиш чим те етикетира. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Okt 2025, 11:15:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.