Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Okt 2025, 22:55:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 105623 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
malo ste skrenuli sa teme ... i to je otprilike dosta skretanja sa teme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910i

Jel" to bese onda, prilikom cuvenog sastanka sa Siptarskim rukovodstvom ? Onda, kada ste priznali " fakticko " stanje .

Vece licemerstvo, nisam procitao.

Moj ti je savet ako si mlad covek, Smile i bezi sto dalje od LDP-a , jer im je rukovodstvo jedna perfidna sekta.

Smile

Faktičko stanje je faktičko stanje priznao ga ja ili ne.
A kad je već tako onda ne treba zabijati glavu u pesak.
Međutim upravo se tu vidi patriotizam LDPa koji se ogleda i u obilasku Srba koje niko nije obišao.
Vrh LDPa je sasvim OK.

Nisu oni obilazili Srbe nego ceda skoknuo do cekua da dogovori novu posiljku kokaina, pa eto cisto zbog medija...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Mozes da kazes ja bi a mozes i ja bih...To nije gramatika decace, prvo nauci sta je gramatika a sta ovo sto ti ispravljas pa se onda javi... Uglavnom ja bi nije neispravno...

Za dosljake su u pravu, ali to takodje nije gramatika, ako ti treba koji cas da znas osnovno sta je gramatika, javi se objasnicu ti vrlo rado...

MunkaZe ovde se na temi nikad nije ni zadrzavalo, od 80 stranica mozda se 3 vezu za temu...
« Poslednja izmena: 06. Jul 2007, 02:56:58 od gecko1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910i
Evo ja da te uljudno pitam nesto u vezi teme  Smile Sta bi ti kao predstavnik LDP-a ucinio povodom Sandzaka i Vojvodine, kad tako olako dajes Kosmet?
« Poslednja izmena: 06. Jul 2007, 03:02:41 od Gondor Knight »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung U900
Hvala...Takvo misljenje imam, i ne zanima me sta ces mi reci, ni ti, ni Ceda, ni bilo koi...

Moj grad je njihovim dolaskom postao selo...Prljavstina,prostakluk i nekultura odlikuju danassnji Beograd...

Smile Smile Smile
 ....Браво дечко баш читам твоје постове све су бистрији и бистрији... Smile
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Rekoh ja da su ovi LDP teski fasisti! Ovo samo potvrdjuje. Ovo su pravi takvi stavovi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Mozes da kazes ja bi a mozes i ja bih...To nije gramatika decace, prvo nauci sta je gramatika a sta ovo sto ti ispravljas pa se onda javi... Uglavnom ja bi nije neispravno...
Za dosljake su u pravu, ali to takodje nije gramatika, ako ti treba koji cas da znas osnovno sta je gramatika, javi se objasnicu ti vrlo rado...
MunkaZe ovde se na temi nikad nije ni zadrzavalo, od 80 stranica mozda se 3 vezu za temu...

Sto ti ne postujes i to dokazujes jos jednim off-topic postom.Hvala sto si me prosvetlio, bilo bi lepo da i tvoji postovi doprinesu tim trima stranama koje se vezu za temu. Za promenu. Bar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ljudi Srbija mora biti zemlja svih Srba.Ali ovi koji su dosli i hoce nazad u Jugoslaviju, odmah sikter. Mi vise u ovim uslovima ne mozemo, imamo dovoljno za sve i prihvati Srbiju kao svoju zemlju. Ko hoce da nas vodi u dalje poraze, odmah sikterisati i to bilo gde i bez stida i drama na njihove lazne patriotske izlive, jer su ti izlivi lazni, da veca laz ne moze biti.I nemojte zamisljati Srpsku kao guberniju Srbije. Oni su ljudi stekli svoje krvavo i taman posla da im srpke blente prodaju pamet. Imaju oni svoje blente cak su nam i izvezli podosta. Ekonomsla integracija je bitna jer je njihovo srpstvo na najvisem nivou.

@Gondore, sto ti mesas Vojvodinu sa Kosovom? Za tvoju informaciju u Vojvodini zive Srbi sa ostalim nacijama ali ima 70% Srba.
Da bi Vojvodjani verovali Canku, odavno bi on bio vlast u Vojvodini. Tu je u pitanju borba za lovu a ne za drzavu.
Vojvodina je 1918-e donela akt o prisajeninjenju Srbiji i to tako ostaje.
Sandzaklije, izuzev malo islamistickih militanata, su isto za Srbiju ali treba postovati njihovu svojsvenost.
« Poslednja izmena: 06. Jul 2007, 08:45:57 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Srbija-Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Ljudi Srbija mora biti zemlja svih Srba.Ali ovi koji su dosli i hoce nazad u Jugoslaviju, odmah sikter. Mi vise u ovim uslovima ne mozemo, imamo dovoljno za sve i prihvati Srbiju kao svoju zemlju. Ko hoce da nas vodi u dalje poraze, odmah sikterisati i to bilo gde i bez stida i drama na njihove lazne patriotske izlive, jer su ti izlivi lazni, da veca laz ne moze biti.I nemojte zamisljati Srpsku kao guberniju Srbije. Oni su ljudi stekli svoje krvavo i taman posla da im srpke blente prodaju pamet. Imaju oni svoje blente cak su nam i izvezli podosta. Ekonomsla integracija je bitna jer je njihovo srpstvo na najvisem nivou.
shkorpion,Jugoslavije sad nema niti je ikad trebala da bude. Ona nas je i dovela do svog ovog sranja što imamo, a najviše u vezi Šiptara.Greška zvana Jugoslavija nas i dalje krvavo košta a debelo smo je  platili.Pitanje je samo hoćemo li nešto iz toga naučiti.
Normalno je da Srbija mora biti država Srba i svih drugih kao i država svih Srba.
Negde sam u nekom tvom postu pročitao da je naša budućnost u Čedi pa će za 4 ili 10 godina biti mnogo više njegovih glasača(tako nešto) pa te pitam da li i on isto misli? Da li i ti tako misliš? Sa kim misli da on to ostvari? Sa Vesnom, Koraćem, Natašom. Kad slušam njih odmah se setim Krcuna, Rankovića, čupanja brade popovima.
Znaš li da Čeda nikad ne bi ušao u skupštinu da uz njega nije bio Čanak i obrnuto.
E ti truli kompromisi koje pravi Čeda samo da bi ušao u skupštinu mi se gade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@zvonko
Na veliki broj glasaca a iskreno se nadam je nova generacija Srba.
Vesna i ostali usedeli politicari mora da odu.
Ali ovo je jedina nova opcija. Drugu nemas. Imas Karica ili neko tako egzotican.
Svi, ama bas svi ostali su voje rekli, uzjahali i nece da sjasu. Nije potrebno biti na vlasti u vladi. Evo svi su oni na vlasti u opstinama.
Tu je zivot. Ili mozda mislis da je zivot u parlamentu Srbije koji je jalov od 1918-e.Nemaju vise ni traceve koje ssu ponekada imali, ili bar malo duhovitosti.
Dosadilo i njima, ali moraju da iskamce te slatke plate pa se utrkuju u nebulozama. da nema radikala tek bi cuo sta bih o njima pisao.
ja sam uopsteno govoreci, te ljude znao iz svih stranaka. Kad jednom cujem imena Janjusevic, Kolesar. Nisu jos bili na tapetu.
Pitam se odakle ovi u vrhu stranke? Znam neka konkretna imena, koji su trebali biti tamo. I odjednom bum. Tata i mama Kolesarovi deponovali svom najmilijem detetu na neka egzoticna ostrva 330000 evra. Za ovog drugog da ne pricam, cela bosanska mafija je isla preko njega.
Dosao kao kadar iz Srpske jer njima tamo nije trebao. I tras na vrhu DS-a. Pre 5-ogoktobra negde par nedelja, dolazim na odbor DSS-a, kada tamo u mesto nekilicine nas uobicajenih, prepuno ljudi ne mozes proci.
Pitam coveka (juce se hrvao sa Andricem na TV) Sta je ovo? Nasi novi clanovi. Dobro lepo, nek idu kuci, ovo je sednica odbora. A neeee zvali iz centrale da prisustvuju i oni. Ko je zvao i koga je zvao? Mirela mi nista nije poslala mailom kazem a to uvek tako ide.
Za vreme sednice upitnik, na kreiranju kojeg nisam ucestvovao. u upitniku napisati, u slucaju osvajanja vlasti ko bi sta bi hteo da bude.
Cutim, mislim se upozoricu drugog jednog, danas covek drzi pendrek. Uz karakterisstican osmeh, kaze covek: treba nam masovnost. Pitam: onako boljsevicki bilo kakva? On meni: A sta bi da budes partijki policajac? Dovidjenjaaaa.
Eto kakose radilo i evo odakle balvani. balvani ko balvani ali svaki je tezak za neki stan, kafic ili tome slicno da ne govorimo o onim tezima.

Srbiji apsolutno treba druga opcija i to mladjih ako ne i potpuno nove generacije koje sada dobijaju punoltstvo a i zakoni i institucije.

Sve ovo drugo, pozicija ili opozicija, izaslo iz komunjarskih jaja, ucili od malena da ne rade, da im se da, da imaju pravo, da lopovluk je vrlina i da je za Srbe kazan nesto lepo i idealno. Najveci omrazeni ljudi su Ostojic i Prokic, koji ljudi govore istinu koja boli. Ne vole ni oni tu istinu, ali moraju je reci da ne tonemo jos gore.
« Poslednja izmena: 06. Jul 2007, 12:10:19 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Okt 2025, 22:55:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.