Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 19:27:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 103274 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
A sto se molicu fino toliko zalazete za to Kosovo, kad vas ama bas niko nista ne pita?
Sve se to svodi na amere, ruse i evropljane.
In the meantime, Kosovo je nezavisno. Ne bas, jer vec mozemo da idemo za Vidovdan, pod specijalnim nadzorom i sa specijalnom dozvolom do Kosova polja.Mnogo je bilo interesovanja, jer je od sedam miliona Srba islo stotinak.
Sto rece Sloba, 1989-e: Su cim cemo pred Milosa? Pa su Siptarski beli prah Slobo!
Treba samo pitati popu, jel moze beli prah u nebesku Srbiju? Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 210
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
mob
Nokia N95
@Stami4 sve je to lepo ali idalje ne oslikava sadasnje stanje. Uostalom tokom celih 80 i pocetkom 90-tih je veliki broj Srba otisla sa kosova, najcesce svojevoljno sa velikim parama u dzepu koje su dobili za kuce tamo. Tada je vec bilo vise Albanaca nego Srba dole. Da ti ljudi nisu mislili da su bolji od ostalih i da se nisu polakomili na novac i zivot u velikim gradovima ne bi Albanci tako lako proterali ljude koji su ostali. Opet kazem, sve se to desilo u pogodnom trenutku dok smo mi vodili Slobin i Tudjmanov privatni rat. Srbi su iz tog sukoba izasli kao porazeni a zna se da pobednici kroje istoriju. Necu da ulazim sad u to ko je koliko ljudi ubio ili proterao, svi su to radili. Krajnji rezultat je da smo dobili etiketu radikalnih nacionalista a kao takvima lako nam je bilo prikaciti i proterivanje (pravo ili lazno) na Kosovu.
Opet kazem, sadasnje stanje stvari je da su Albanci vecinsko stanovnistvo, predstavljeno kao zrtve, i da je ma sta ja, ti ili bilo ko drugi zeleo Kosovo blizu nezavisnosti i to treba prihvatiti kao realnost. Ko je kriv za to? Ja glasam za sve one koji su potrcsali u boj za Seseljevim idejama o velikoj Srbiji, i Slobinim o neraskidivoj SFRJ.
IP sačuvana
social share

Denny Crane: You hear the one about the fella who died, went to the pearly gates? St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument. Says, "Who's that?" St. Peter says, "Oh, that's God. Thinks he's Denny Crane."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Citat
I pitanje nisam postavio tebi, lepo pise Vanyo...Tako da nisi ti njegov portparol da mi odgovaras umesto njega...
Kakve veze ima kome si postavio pitanje? Ovde svi komentarisemo tudje postove. Nije ovo tvoj i moj
forum pa da se dopisujemo. Pitanje je opste: Mi istina nemamo kontrolu na Kosovu ali to ne znaci da
treba olako da ga odjebemo......ti tako lagano o tome pricas kao da oduzimaju dve cisterne vazduha...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Bravo Veljamen...Nikada do sada nisam nekoga pohvalio za post ali sada moram...Naveo si najbolji primer koji ja do sada nisam hteo da pominjem...To je da su nasi ljudi prodavali Siptarima kuce i imanja za najmanje tri puta vecu cenu nego sto je stvarno vredela...Onda su ti ljudi dosli u Beograd (to su oni dosnjaci za koje ja pricam) pokupovali stanove,firme,nebitno, izgubili sve sto su imali, i sad kukaju da su proterani sa Kosova...E tako njima i treba...

Sto se tice drugog dela stanovnistva, koje sazaljevam jer su ima zapaljene kuce, i prognani su odande, to je surov zivot...Mada danas neki od tih ljudi pricaju kako bi ratovali za Kosovo, ja njih pitam sto onda tada nisu ostali dole ako bi sada ratovali...

I na kraju treci deo stanovnistva su ljudi koji su ostali dole, i kojima skidam kapu...E to su ljudi koji se bore za Kosovo, kojima je stalo do njihove zemlje, zive u getu, ali su ipak ostali tamo...Bez obzira sto je i tamo radikalna vecina, njima skidam kapu!!! Izgleda da su to jedine patriote od svih radikala, kvazipatriota!!!

Jos jednom,bravo Veljamen

Vanyo tebi sam postavio to pitanje, sto podrazumeva da od tebe ocekujem odgvor...Kad si ti pitao Rufusa ja se nisam ubacivao...I opet nisam dobio odgovor adekvatan?

I jos nesto, onaj Polt je postavio najbolje pitanje...Sta bi mi radili da sutra Evropa i Amerika resi da Kosovo ostane u sastavu Srbije??? To od Kostunice,preko Tome, do Cede ne zna niko...
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 01:24:17 od gecko1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ma ljudi moji, mogu oni nama dati Kosovo sto puta. Da radimo sta hocemo pa opet nista. Tamo se ne moze ziveti.
Pa nisu 80-ih Srbi prodavali samo za velike pare. Nikakva perspektiva tamo nije bila. Niti sa njima mozes ziveti.
Zato ove pizde koje se toliko zalazu, kofer pod misku i pravac Kosovo, da se ljuljate u kolevci srpstva.
Neceta a? Hoce coporasi i pecinari al samo sa kamama. E pa ne daju. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6630

Jel radite sklekove pre ovakvih " posovčina " .
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 01:24:44 od Markoski »
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@veljaman  

U pravu si da su S A D A  siptari vecinsko stanovnistvo na Kosovu. U pravu si da ima mnogo Srba koji su sa KiM otisli punih dzepova prodajuci cak i grobove predak - jedan grob siptari su placali 15.000 marak.
Izvorno zna,m coveka koji je prodao sve siptarima dosao u uz Srbiju i u selu pokupovao 20-tak hektara zemlje, sagradio kuce,...
kad je otisao da zavrsi i ostatak prodaje - jer nije prodao sumu - kada je dosao u svoje mesto nije mogao da ga prepozna. Siptari preorali groblje kao da nikada nije postojalo i pobacali nadgrobne spomenike u jaruge.
Sumu mu nikada nisu ni platili jer su smatralida su je kupili.
Medjutim u celoj prici su najbolniji popisi stanovnistva na Kosovu.

Kada je poslednji put vrsen popis i kada su siptari prihvatili da ucestvuju ispalo je da bar trecina nema Srpska dokumenta nego su mahali Albanskim LK, pasosima, krstenicama i z Albanije.
kakva j eto strategija Albanije.
medjutim kada bi se sada vrsio popis ne verujem da bi trecina imala Srpska dokumenta- ne bojte se lako ih vade kada treba da dokazu da su politicki emigranti.
Uz to verujem da ima mnogo Srba koji nisu prodali svoja imanja i koji bi se vratili na Kim jer i dalje zive po kolktivnim centrima, snalze se da prezive i jednostavo - bolje i je tamo nego gde su sada izbegli.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Citat
Onda su ti ljudi dosli u Beograd
Pa jebote da nije ceo svet izbegao u Beograd!!! Beograd, Beograd, pa Beograd.....
Izbegli Srbi su odlazili u sve gradove Srbije, to sto ih ima dosta u Beogradu je zato sto je
najveci grad, a procentualno prema broju stanovnika najvise ih ima u Kragujevcu, Nisu, Krusevcu....i
svi tako pricaju kao i ti "oni smrdljivi, oni nam uzeli posao, oni ovo oni ono". Problem je sa nama u
gradovima jer niko nikoga ne jebe, jedva da se rodjaci javljaju jedan drugima a kamoli komsije, oni
ljudi su navikli da se drze zajedno jer su pored sebe imali Albance koji se drze zajedno i jedino tako su
opstajali. Mi u Srbiji posto nemamo takve probleme, poceli smo da lajemo jedni na druge iz dosade
i jedva smo docekali da se okrenemo protiv njih jer tako opravdavamo nasu nesposobnost da se
snadjemo onde gde smo rodjeni. Ti i ja imamo luksuz sto nismo morali 5 puta da menjamo mesto
boravkaza za 5 godina tako da svako nemoj vise da seres o tvojoj ugrozenosti molim te....

Citat
Vanyo tebi sam postavio to pitanje, sto podrazumeva da od tebe ocekujem odgvor...Kad si ti pitao Rufusa ja se nisam ubacivao...I opet nisam dobio odgovor adekvatan?
Ja ne znam kakav si ti odgovor izkonstruisao u glavi koji se ne poklapa sa onim sto sam rekao...to je vec tvoj problem
jer ja ne citam misli..............

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 210
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
mob
Nokia N95
@stami4
Da ali ne mozes da krivis nikoga do nas same. I ja bih voleo da su i Srbi sa Kosova i iz Republike srpske i iz Hrvatske postupili pametnije, ali to je ono. Nama uvek fali malo pameti. Jer ipak veci si Srbin ako odes u Bosnu da pljackas i spaljujes Muslimanske kuce, nego ako se usprotivis tom ratu, probas da pomognes na neki nacin izbeglicama i pokusas da pokazes ono sto sve kvazipatriote danas tvrde i pricaju - da su Srbi zrtve. Ovako, zrtve smo koliko i svi drugi u ovom Balkanskom loncu, stim sto smo usput ispali i dezurni krivci.

vanyo mogao bi da procitas sta ljudi pisu pre nego sto odgovoris. Niko nije rekao nista protiv ljudi koji su izbeglice vec protiv onih koji su prodavali svoje kuce Albancima pa onda dosli u Beograd i druge gradove.
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 02:00:23 od veljaman »
IP sačuvana
social share

Denny Crane: You hear the one about the fella who died, went to the pearly gates? St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument. Says, "Who's that?" St. Peter says, "Oh, that's God. Thinks he's Denny Crane."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Citat
vanyo mogao bi da procitas sta ljudi pisu pre nego sto odgovoris. Niko nije rekao nista protiv ljudi koji su izbeglice vec protiv onih koji su prodavali svoje kuce Albancima pa onda dosli u Beograd i druge gradove.
To vazi za tebe ne za mene. Ko prati temu od pocetka i gradacijske izjave gecka sve mu je jasno...
U svakom postu on ima nesto protiv dosljaka, dodjosa, izbeglica i svi oni mu sjebase aristokratski
Beograd
a posto si mi se obratio mogu samo da kazem da se potpuno slazem sa tim sto si rekao. Glavni
"ratnici" nisu u Bosnu isli radi Srbije i Srba vec da ucare novac na konto smrti i tuge. Nisu svi takvi
ali bilo ih je dosta...
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 02:12:36 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 19:27:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.