Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 10:02:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 103381 puta)
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.65
mob
BlackBerry bold 9000
nikada ne treba priznati kosovo i to iz mnogo razloga. Uostalom, i ceda zna da je vadio siptara pa to ne priznaje. I korac zna da je peder pa ne priznaje. I vucic zna da mu je zena kurva pa ne priznaje. I beba zna da je lud pa ne priznaje. Inace srbija jako zaostaje za eu,narocito za bugarskom i rumunijom. Clanstvo u eu je cista politika a ne standard.
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Citat
Sigurno da postoji priblizavanje EU ako damo Kosovo, Evropa ce vise ulagati kod nas
Ma samo ako zbog nezavisnog Kosova, ne dodju strani investitori!  Smile Ajde procitaj opet to sto si napisao pa reci
realno je l' to ima nekakvog smisla!? Investitor, investira sto znaci da ulaze pare, cilj ulaganja je profit blablabla..seti
se onog crtanog filma sa preduzetnim patuljcima ako vec drugacije ne mozes da se setis.......
Citat
Nisam ja rekao da ce nama Evropa okrenuti ledja, nego ce uvek traziti neki razlog vise, al sto vise ispunjavamo njiihove zahteve, to ce nas vise prihvatati...
Jeste, mi ispunimo oni zatraze mi ispunimo oni zatraze.......prodaj svoju gajbu stranom investitoru pa eto odmah
ima vise ulaganja u Srbiju.....

StG, hahahahaha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Znas kako ne moram ja da imam sve stavove bas kao i LDP, niko me ne obavezuje na to...A zasto trebamo priznati nezavisnost? Pa zato sto je Kosovo nezavisno...Jos jednom,samo na papiru nije...A koci nas u drugim pogledima to pitanje...Sigurno da postoji priblizavanje EU ako damo Kosovo, Evropa ce vise ulagati kod nas, strana preduzeca ce se otvarati, bice radnih mesta, eto primer jedan, Evropa ce poceti da saradjuje u nekim pogledima...Nisam ja rekao da ce nama Evropa okrenuti ledja, nego ce uvek traziti neki razlog vise, al sto vise ispunjavamo njiihobe zahteve, to ce nas vise prihvatati...
pa brate kad ti dodje zahtev da se naguzis...nemoj onda da bude vrdanja...nego primi...junacki Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910i
Znas kako ne moram ja da imam sve stavove bas kao i LDP, niko me ne obavezuje na to...A zasto trebamo priznati nezavisnost? Pa zato sto je Kosovo nezavisno...Jos jednom,samo na papiru nije...A koci nas u drugim pogledima to pitanje...Sigurno da postoji priblizavanje EU ako damo Kosovo, Evropa ce vise ulagati kod nas, strana preduzeca ce se otvarati, bice radnih mesta, eto primer jedan, Evropa ce poceti da saradjuje u nekim pogledima...Nisam ja rekao da ce nama Evropa okrenuti ledja, nego ce uvek traziti neki razlog vise, al sto vise ispunjavamo njiihobe zahteve, to ce nas vise prihvatati...
pa brate kad ti dodje zahtev da se naguzis...nemoj onda da bude vrdanja...nego primi...junacki Smile Smile Smile

posmrci anesteziju nema nista da osetis  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
BlackBerry bold 9000
treba se vazelinom namazati po grudima, bulja će da prođe, ali duša će da boli
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910i
Daj mi jedan dokaz,znaci samo jedan, kad i gde je Ceda bio u Silerovoj!!!E kada mi to dokazes onda cu ja tebi odgovarati na pitanja...Ali posto nemas nijedan jedini dokaz,znaci da odgovore na pitanja nikad neces dobiti...Da je on pio viski u Silerovoj,da se kupao u bazenu, da je ovo da je ono, neka slika bi sigurno izasla u javnost, banalan primer slika, ali vidis ne postoje ni najbanalniji dokazi a za ostale da ne pricam...

Ceda i Legija drugari...haha...Zasto je onda Ceda pre par godina kada je isao u Kulu u sediste JSO-a do Legije bio dopracen sa puskom uz telo,kao i premijer Djindjic...Zasto Ceda svaki dan pljuje toliko po Legiji,zato sto su prijatelji??? haha...Uvek isti argumetni,samo gluposti koje gledate na RTS-u i citate u Kuriru i u Presu...

LOL Pa sam je priznao i to na U92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 

da ali kakvi ste vi nastavljaci zoranove politike ako priznate nezavisno kosovo...ldp prica kako su oni jedini koji mogu da nastave zoranov put...a ono na glavnoj temi se mimoilazite...djidjic NIKada nebi prihvatio nezavisnost kosova(jedna od malobrojnih stvari koje sam postovao kod njega)...dok ceda izjavi da treba da Srbija prva prizna nezavisnost Smile Smile...nema ldp niklakve veze sa djidjicevom politikom iz nje se samo skrivaju ali dokle to je pravo pitanje ????

ps....evo jos jedan sjajan djidjicev citat(za koji verovatno 99,99% clanova ldp nikada nije culo,niti znaju da je on ovako razmisljao)........."Mi nudimo koegzistenciju i široku autonomiju kosovskim Albancima. Nezavisno Kosovo vodilo bi ka cepanju Makedonije i sukobima u multietnickoj Bosni. Pored toga, kosovski Albanci bi imali problema na putu u Evropu, ako bi im u buducnosti Srbija bila protivnik. Ostala bi im samo Albanija i Jadransko more, pa bi mogli samo da plivaju u Evropu"  Smile Smile Smile Smile Smile

DR. Zoran Ðindic
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Kina nikada nije priznala da je Hong Kong pod protektoratom Engleske vec je stalno tvrdila i dokazivala da je to njena okupirana teritorija. I sta se desilo- svi su mislili da ce biti smak sveta kada Hong Kong ppomovo predje pod jurisdikciju Kine. nema smaka svetya.
Kina je ovakvim potezima dokazala da treba istrajati u borbi koja ponekak moze biti i dugotrtajna.
*ebes EU koja ce se - ako Kosovo dobije samostalnost - jednostavno ugasiti tako da necemo morati a i sada ne trebamo po bilo koju cenu i nakon svake ucene trcati u EU.
Nacionalizam u Eu je nogo izrazeniji nego sto oni hoce da priznaju. PAndorina kutija kada se otvori tesko se zatvara.
Dvostruki standardi i vecite ucene ne prolaze zauvek i ne mogu unedogled vaziti.
Standardi su standardi i vaze za sve ili za nikoga.

IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910i
P.S. provalite gecko najaktivniji u 2 posle ponoci, kad nema niko normalan da mu odgovori...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 210
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
mob
Nokia N95
Hong Kong nije nikada bio okupiran, vec je bio zakupljen od strane engleza na sto i nesto godina (ne mogu da se setim tacno). Tako da ta prica sa Kinom nema nikakve veze. Zakup je istekao, zemlja vracena i to je to. Uostalom u Hong Kongu je vecinsko stanovnistvo kinesko.
IP sačuvana
social share

Denny Crane: You hear the one about the fella who died, went to the pearly gates? St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument. Says, "Who's that?" St. Peter says, "Oh, that's God. Thinks he's Denny Crane."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 10:02:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.