Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:22:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 102776 puta)
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
Sud je pre par meseci odbacio optužnicu protiv Čede za neovlašćene posete jer su svi stražari potpisali da on tamo nije bio, čak i Banđur i Terzić.
Takođe, Čeda je pre par dana dobio tužbu protiv Banđura i Terzića.

E sada kao što Duško Radović kaže "demanti je kao kada neko sa vrha Beograđanke prospe džak perja, a ti onda ideš pa skupljaš".

ajde prestani da lupetas molim te....samo te slusam kako baljezgas....sud je OdBacio optuznicu za KLevetuuuu,a ne za neovlascene posete to nije bilo ni obuhvaceno optuznicom....ajde bre,dosta vise sa tim ldp fix zamenama teza....
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
pakodazna samo da te obavestim da je ta slika na proslavi godisnjice JSO-a, mislim da je to ali nisam siguran...Na toj proslavi bili su Mihajlovic,Ceda i Djindjic, a u to vreme JSO je bila specijalna jedinica, kada se otkrilo ko su i sta su, bas taj Ceda i Djindjic su JSO rasturili...A navedi mi ko stoji tamo pored Miskovica???????

Crowz slazem se sa tobomn ne smao da ide u zatvor nego i da bude osudjen...Ali vidis Cedomira godinama tretiraju, i samo mu nalaze optuznice, a vidis i sam da 10 godina niko nije uspeo da ga umesa u kriminal i da dobije neku optuznicu...Da je saradjivao sa kriminalcima davno bi taj bio u zatvoru ne bi imao razloga da ne bude...Ali nedostatak optuznica i argumenara je cudo...

Kokota iskreno bolju foru skoro nisam cuo, kolko god ispalo spontano  Smile

I zasto samo pricate Ceda isao u zatvor, znate li vi koliko je ljudi odlazilo u zatvor dok je Siptar bio tamo...A Ceda je bio covek koji se bacao u vatru i isao na veliki rizik svuda...Tada verovatno zeljan dokazivanja...Bas kao i kad je hapsio Milosevica...I u mnogo drugih slucajeva...

I prosto je nemoguce nekoga godina tretirati za neke gluposti i nikako dokazati iste...

Kaleman ne trebas ti meni nista da govoris, ja sam dovoljno zreo, imam sirok krug drugova, devojcicu, ljude iz stranke, koji mi mogu nesto reci al ti ne mozes...I nije mi jasno sta trazis na ovoj temi,jel imas neko pitanje da postavis LDP-u...U postovima ti se vidi da si dete
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Sud je pre par meseci odbacio optužnicu protiv Čede za neovlašćene posete jer su svi stražari potpisali da on tamo nije bio, čak i Banđur i Terzić.

E sada kao što Duško Radović kaže "demanti je kao kada neko sa vrha Beograđanke prospe džak perja, a ti onda ideš pa skupljaš".

ajde prestani da lupetas molim te....samo te slusam kako baljezgas....sud je OdBacio optuznicu za KLevetuuuu,a ne za neovlascene posete to nije bilo ni obuhvaceno optuznicom....ajde bre,dosta vise sa tim ldp fix zamenama teza....

Ne znaš o čemu pričaš. Pre 6 meseci je odbacio za posete, a sada ga je proglasio nevinim po tužbi za klevetu. Ovo drugo dokazuje da su Banđur i tedrzić DSSovi kriminalci koji su za pare oklevetali nevinog čoveka.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This suit is black... Pause...N O T

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 310
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k500
u jebo te gecko,koliko vec puta pominjes nekakvu devojcicu ovo ono,klasican kompleksas. Pitanja za tebe nemam,za tebe imam samo  Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 00:46:07 od keleman »
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Са вером у Бога за краља и отаџбину!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
pakodazna samo da te obavestim da je ta slika na proslavi godisnjice JSO-a, mislim da je to ali nisam siguran...Na toj proslavi bili su Mihajlovic,Ceda i Djindjic, a u to vreme JSO je bila specijalna jedinica, kada se otkrilo ko su i sta su, bas taj Ceda i Djindjic su JSO rasturili...A navedi mi ko stoji tamo pored Miskovica????

I zasto samo pricate Ceda isao u zatvor, znate li vi koliko je ljudi odlazilo u zatvor dok je Siptar bio tamo...A Ceda je bio covek koji se bacao u vatru i isao na veliki rizik svuda...Tada verovatno zeljan dokazivanja...Bas kao i kad je hapsio Milosevica...I u mnogo drugih slucajeva...

I prosto je nemoguce nekoga godina tretirati za neke gluposti i nikako dokazati iste...

da proslava, ali sta ima da trazi u jso sef poslanickog kruga dos... Smile Smile :shock:nista osim nekog interesa e sad koji je to bio ?????  

na slici je bulatovic pored miskovica na proslavi dana amerike,u njihovoj amasadi u beogradu na proslavi su pored njih dvojice bili i kostunica,tadic,vuk draskovic,kao i mnogi najznacajniji privrednici ove zemlje, a mislim da je bio i ceda(nisam siguran)....svi oni su dobili redovan poziv iz ambasade....a sad koja je poenta tvoje slike pa to verovatno samo vi u ldp znate.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Izvini, a sta je to koNpleksas,xaxaxaxaxaxaxa....

Ovde i ne trebas meni da postavljas pitanje...Ali imas naziv teme,mada sad vidim da ni ti ne znas zasto si ovde...

Sto se tice devojcice,drustva,izlazaka po najboljim Bg klubovima,stalno sa drustvom,uvek u nekoj akciji, mozda se tebi cini da sam koMpleks,ali to ti je moj zivot, kojim sam sasvim zadovoljan...I ne bi ga menjao nema para...Za razliku od tebe ja svoj zivot zivim kvalitetno...

pakodazna, sto se tice JSO-a, sto je cudno da na proslavu specijalne jedinice neke drzave idu predstavnici  te drzave???

A sto se tice slike, ona objasnjava da tuzilac Specijalnog suda, stoji pored Miskovica, coveka koji treba da bude tuzen...E to objasnjava ta slika...
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 00:50:03 od gecko1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 

Ne znaš o čemu pričaš. Pre 6 meseci je odbacio za posete, a sada ga je proglasio nevinim po tužbi za klevetu. Ovo drugo dokazuje da su Banđur i tedrzić DSSovi kriminalci koji su za pare oklevetali nevinog čoveka.

iskreno ti kazem,meni je zao tebe ti si zaludjen sa politikom pa si poceo i da izmljias da bi odbranio coveka koga si video samo na Tv...tuzno dete,tuzno....

ps.samo za klevetu su ga oslobodili ali vi iz ldp uvek bolje znate,uostalom ubrzo(ne duze od mesec dana) cemo videti ciji precednik ce da zavrsi u zatvoru....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Koliko si samo zaslepljen Kurir i Press DB budalaštinama.

Evo našao sam ti vest. Ovo naravno nije doživelo ni jednu naslovnu stranu u mafijaškim medijima.

mart 2006.

Citat
Povučena optužnica protiv Čedomira Jovanovića
Beograd - Zamenik javnog tužioca Petog opštinskog tužilaštva odustao je od krivičnog gonjenja i povukao optužnicu protiv Čedomira Jovanovića, predsednika Liberalno-demokratske partije, optuženog zbog neovlašćenih poseta vođama "zemunskog klana" Dušanu Spasojeviću i Miletu Lukoviću u Okružnom zatvoru tokom 2001. Spasojević i Luković su tada bili u pritvoru zbog otmice vlasnika kompanije "Delta" Miroslava Miškovića.
Kako je za Danas objasnio advokat Radoslav Baćović, tužilac je odustao od krivičnog gonjenja, jer "nema dokaza da je Jovanović učinio krivično delo" zloupotrebe službenog položaja u podstrekavanju. Jovanović je u potpunosti negirao optužbe. Međutim, ostaje optužnica protiv Dragiše Blanuše, nekadašnjeg upravnika CZ, kome se trenutno sudi u Petom opštinskom sudu, po optužbi da je zloupotrebio službeni položaj dozvolivši Jovanoviću neovlašćeno posećivanje pritvorenim članovima "zemunskog klana". A. Roknić

http://www.danas.co.yu/20060325/hronika1.html#12

Jedini ko će da završi u zatvoru su Koštunica i šešelj, mada je on već tamo gde treba da bude.
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 00:54:05 od RufusBG »
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This suit is black... Pause...N O T

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 310
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k500
Gecko izlazi po naboljim Bg klubovima Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Са вером у Бога за краља и отаџбину!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
Koliko si samo zaslepljen Kurir i Press DB budalaštinama.

Evo našao sam ti vest. Ovo naravno nije doživelo ni jednu naslovnu stranu u mafijaškim medijima.

mart 2006.

Citat
Povučena optužnica protiv Čedomira Jovanovića
Beograd - Zamenik javnog tužioca Petog opštinskog tužilaštva odustao je od krivičnog gonjenja i povukao optužnicu protiv Čedomira Jovanovića, predsednika Liberalno-demokratske partije, optuženog zbog neovlašćenih poseta vođama "zemunskog klana" Dušanu Spasojeviću i Miletu Lukoviću u Okružnom zatvoru tokom 2001. Spasojević i Luković su tada bili u pritvoru zbog otmice vlasnika kompanije "Delta" Miroslava Miškovića.

ps.a zasto se posteni blanusa ne pojavljuje u sudu kad je tako nevin,posto se postupak jos vodi protiv njega...i sta ako ga  proglase krivim ????? stacemo onda sa cedicom ????/
Kako je za Danas objasnio advokat Radoslav Baćović, tužilac je odustao od krivičnog gonjenja, jer "nema dokaza da je Jovanović učinio krivično delo" zloupotrebe službenog položaja u podstrekavanju. Jovanović je u potpunosti negirao optužbe. Međutim, ostaje optužnica protiv Dragiše Blanuše, nekadašnjeg upravnika CZ, kome se trenutno sudi u Petom opštinskom sudu, po optužbi da je zloupotrebio službeni položaj dozvolivši Jovanoviću neovlašćeno posećivanje pritvorenim članovima "zemunskog klana". A. Roknić

http://www.danas.co.yu/20060325/hronika1.html#12

Jedini ko će da završi u zatvoru su Koštunica i šešelj, mada je on već tamo gde treba da bude.

Blanuša je optužen za zloupotrebu položaja iz člana 242 stav jedan Krivičnog zakona, a Jovanović za isto to delo u podstrekivanju(on je kao nagovarao blanusu da mu ovaj omoguci posete Smile Smile).....znaci blanusa je glavno okrivljeni a ceda je optuzen za podstrekivanje...to su te vase ldp zamene teza.....otuznicom nije obuhvaceno njegovo posecivanje siptara(a to ce specijalni tuzilac da ispita  sta mislis da je ovo sa blanusom kraj eeeeee)...to ce za par dana morati da objasni....zasto je isao ? i koju mu je tortu nosio(reform,vocnu....) ?

ps.a zasto se posteni blanusa ne pojavljuje u sudu kad je tako nevin,posto se postupak jos vodi protiv njega...i sta ako ga  proglase krivim ????? stacemo onda sa cedicom ????/
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 01:07:50 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:22:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.185 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.