Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 21:21:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 102568 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Pogledajte post iznad mog. Gondor Knight nazalost nije naucio jos ni da se DA LI pose odvojeno,ali zato da pljuje LDP to mu je u krvi...Gramatiku sine u ruke i strebaj...To je 3. razred osnovne skole,daleko si dogurao,kao i nasa zemlja sa takvima kao ti na celu!!!!!!!!!
Možda nezna za "dali" ali zna da je Ceda narkoman,zato netreba nikakva škola... Smile Smile Smile
Citat
Imajte u glavi i to da Cedomir sedi po 10 sati u skupstini bez izlaska, jel znate sta je narkomanu 10 sati bez droge???MISLITE O TOME!!!

Pitanje za Ldpa Što onda u skupštini malo pa malo ide u WC? Smile Smile

Citat
The W iskreno mi vise ne pada na pamet da ti odgovaram na pitanja,ako ti treba neki odgovor posalji mi PM,dobices odgovor,ali pred ovim malogradjanima mi ne pada na pamet da ti odgovaram
Ako nisi malogradjanin,što tražiš medju njima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Сваки пут кад их притиснеш они крену на граматику.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Сваки пут кад их притиснеш они крену на граматику.
Pitanje za ldp,zašto kada neznate šta cete krenete odma na gramatiku? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Citat
The W, rekao sam ti sta sam imao, do sada sam ti stalno odgovarao na pitanja, i uvek cu odgovarati, samo kada se sklone "malogradjani" i prosti ljudi
O gecko svetski veliko-gladjaninu, prosvetli nas jadne i nepismene. Ko je tebi utuvio u glavu da ste vi iz LDP-a
svi nekakvi gradski velikani-urbanosti viseg gradjanskog prava, mozga ko u Anstajna, britkog jezika sirokih nozdrva...
Pa je l' si ti svestan da svaki tvoj post otkriva neskrivenu tendenciju da svako ko razmislja svojom glavom je
za tebe malogradjanin, prostak, seljak, nepismen i ostali nevladini epiteti...alo e, pa u kom si ti zvonu rastao
momak? Da ti nisi od onih sto su zbog prevelike zelje za potenciranjem svoje velike misli dobijao u skoli batine
na svakom velikom odmoru? Pusti te fore o gradjanima i seljacima jer seljak mozes da budes i po nacinu
razmisljanja a ne samo po mestu stanovanja..........imas veoma veliku mogucnost da dobijes kategoriju
za ovo prvo.......
« Poslednja izmena: 02. Jul 2007, 17:06:19 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
A da je tebe pitam jel ti blejis u skupstini pa znas kad i da li Ceda ide u WC...Kretenu!!!!!

Nisam malogradjanin,daleko od toga...Ja znam sta trazim ovde,ali ne znam sta vi trazite ovde (tema)...

Rinaka NE ZNATE se pise odvojeno a ne zajedno Smiley

Nikad nisam rekao da po mestu stanovanja neko moze biti seljak, nazalost u Beogradu danas imas najvise prostaka i seljaka, ali ne zato sto su ti ljudi iz Beograda, nego zato sto su dolazili ko zna odakle, sva stoka u Beograd!!!!

I prestanite vise sa glupim komentarima,Ceda narkoman,Ceda peder,Ceda kriminalac,Ceda ovo,Ceda ono...To nisu nikakvi argumetni...Ali to sto pljujete mene ne uzbudjuje ni 1% jer znam ko ste i sta ste...Daleko ste od mene!!!!! Dovoljan primer mi je da sedite po ceo dan za kompom,i blejite na forumima i imate po par hiljada postova na bureku...Jednom sam lepo rekao,izadjite iz kuce, imate preko dana kafice koji rade, uvece klubove i splavove koji takodje rade do 5 ujutru, nadjite devojcicu pun ih je grad, udahnite malo svezeg vazduha!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Čedica jest narkoman i kriminalac (da li je peder - ne znam) i to treba ponavljati da bi zastitili sebe i nasu decu.
To sto je narkoman to je njegova licna stvar, al sto je kriminalac to nama direktno udara po glavi a kriminal se, kao sto je poznato kaznjava.
Marvu treba sto pre na saslusanje, pa u zatvor, pre nego zbrise iz Srbije! I onoga hohstaplera i prevaranta Bebicu. A i ostale, sve po redu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
A da je tebe pitam jel ti blejis u skupstini pa znas kad i da li Ceda ide u WC...Kretenu!!!!!

Prestani da vredjas, o mocni veliko-gradjanine.

Dovoljan primer mi je da sedite po ceo dan za kompom,i blejite na forumima i imate po par hiljada postova na bureku...

U pravu si. Za razliku od njih, ti radis pravu stvar. Placeno ti je posteno da propagiras LDP. Ok, razumem to ali samo ti prestani da vredjas. Ko si ti da drugima branis da kazu svoje misljenje?

I da, kome se ne svidja ovde, postoji magicno dugme =

Brisacu off topic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Citat
I prestanite vise sa glupim komentarima,Ceda narkoman,Ceda peder,Ceda kriminalac,Ceda ovo,Ceda ono...To nisu nikakvi argumetni...Ali to sto pljujete mene ne uzbudjuje ni 1% jer znam ko ste i sta ste...Daleko ste od mene!!!!! Dovoljan primer mi je da sedite po ceo dan za kompom,i blejite na forumima i imate po par hiljada postova na bureku...Jednom sam lepo rekao,izadjite iz kuce, imate preko dana kafice koji rade, uvece klubove i splavove koji takodje rade do 5 ujutru, nadjite devojcicu pun ih je grad, udahnite malo svezeg vazduha!!!!!!!!!

Smile Opet on. Opet nam prica kako smo svi debili a on je car. Pa covek je neverovatan....jebote
plava krv, visa rasa, izgleda da je ipak vise slusao Hitlera nego Cedu....moram nekako da se uzdrzim da
ovog silovanog ne najedem fekalijama kako ga niko u zivotu nije nahranio a verujte mi imam neverovatnu
inspiraciju........ne mogu da iskuliram off, izvinite
« Poslednja izmena: 02. Jul 2007, 19:59:06 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Reci cu vam ja sta je Cheda radio u Silerovoj.
Ispravljao ono sto je gradonacelnik Seselj uveo kao neprimereno. Bezakonje, proterivanje, dilovanje i od toga zajedno sa svojim radikalskim banadama napravio nacin zivljenja u Srbiji.
Zemun je vec dugo svakako bio radikalska jazbina.Idealno mesto za bezakonje.
Siva ekonomija, divlja gradnja, dilovanja, klanovi sve je bilo pod okriljem radikala.
Cheda je imao muda da udje u taj osinjak, a ovi koji to nemate uzivate u Pressu i Kuriru. Gora droga od marihuane se ne moze zamisliti. Droga pranja mozga je najopasnija, jer se od te ne leci. Od toga ostajes dozivotno debil.
Mrznja prema jednom mladom, uspesnom coveku koji je stvarno dokazao da zna da se tuce, da zna da dobija i zadaje udarce.
Srpski sindrom, mrznje prema pismenima i sposobnima.
I dok vi ljustite pivce pred prodavnicu, citate Press i Kurir, Cheda polako ali sigurno siri stranku.
Mnogo bih voleo da vidim koliki od vas ce se pokunjeno, podvijenog repa kod njega uclanjivati.
I govoriti kako vam je Cheda od rodjenja bio ideal. Verujte mi zanm takve. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Reci cu vam ja sta je Cheda radio u Silerovoj.
Ispravljao ono sto je gradonacelnik Seselj uveo kao neprimereno. Bezakonje, proterivanje, dilovanje i od toga zajedno sa svojim radikalskim banadama napravio nacin zivljenja u Srbiji.
Zemun je vec dugo svakako bio radikalska jazbina.Idealno mesto za bezakonje.
Siva ekonomija, divlja gradnja, dilovanja, klanovi sve je bilo pod okriljem radikala.
Cheda je imao muda da udje u taj osinjak, a ovi koji to nemate uzivate u Pressu i Kuriru. Gora droga od marihuane se ne moze zamisliti. Droga pranja mozga je najopasnija, jer se od te ne leci. Od toga ostajes dozivotno debil.
Mrznja prema jednom mladom, uspesnom coveku koji je stvarno dokazao da zna da se tuce, da zna da dobija i zadaje udarce.
Srpski sindrom, mrznje prema pismenima i sposobnima.
I dok vi ljustite pivce pred prodavnicu, citate Press i Kurir, Cheda polako ali sigurno siri stranku.
Mnogo bih voleo da vidim koliki od vas ce se pokunjeno, podvijenog repa kod njega uclanjivati.
I govoriti kako vam je Cheda od rodjenja bio ideal. Verujte mi zanm takve. Smile

IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 21:21:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.