Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 07:30:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 102597 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@dulisha ne mogu da skinem sto si stavio.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
 Smile Smile Smile Jos jedan.
Citat
Mrznja prema jednom mladom, uspesnom coveku koji je stvarno dokazao da zna da se tuce, da zna da dobija i zadaje udarce.Srpski sindrom, mrznje prema pismenima i sposobnima.
Ja ne mrzim nikoga da se razumemo odmah na startu.

Citat
I dok vi ljustite pivce pred prodavnicu, citate Press i Kurir, Cheda polako ali sigurno siri stranku.
Mnogo bih voleo da vidim koliki od vas ce se pokunjeno, podvijenog repa kod njega uclanjivati.
I govoriti kako vam je Cheda od rodjenja bio ideal.
E tu si se zajebao. Ocigledno podcenjujes sve koji misle suprotno od vaseg ispranog mozga. Vi toliko
ne vidite dalje od vaseg idola da vam je jebena dioptrija otisla u domen opticarske teoretike.
Ja vas u stvari na neki nacin razumem. Onaj koji nije sposoban da razvije svoje misljenje, njemu treba
neko da ga vodi, neko u koga ce da veruje jer bi bez njega bio vise bezlican od antickih bezglavih skulptura.
Svi ste verovatno sreli takve ljude, zatucane koje je lakse izmanipulisati nego kredom hipnotisati
kokosku. Za 5-10 godina doci ce novi Ceda, pa cete i njemu ljubiti dupe samo me zanima kako se
posle leciti kad usta pocnu da se raspadaju od silne stroke nakupljene vrednim ljubljenjem cmara.
Ja ovoliki kult licnosti nisam video od pokojnog Sepamurata Niyazova....jebote osnovacete
i svoju religiju......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ma daj covece pa ne nose u skupstini vala Chedine majice?
Cija je dioptrija ovde u pitanju? I ciji se kult licnosti siri?
Ne branim ja njega, nego napadam vas, sa dioptrickim problemima.
Gde moze 'gudras' da ima toliku energiju.
To vam je ta politika gadjanja fekalijama, koje je gradonacelnik Zemuna doneo u Srbiju.
Od coveka koji se citav zivot valajo u fekalijama nije se vise ni ocekivalo. Ipak je vreme deratizacije.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Ja jednom kad uvredim nekog to se odma vidi, i odma krece da se sankcionise...Vazno je da nisi video 30 strana pre toga sta drugi pricaju...I vazno je da niko ne odgovara na temu, nego pljuju druge...Ja to na drugim temama ne radim, moze se videti...I znas kako me zabole ona stvar, i da li cu dobiti ban, i da li ces mi ti ili bilo ko drugi nesto reci ovde...Placaju me da ovo radim u LDP-u,xaxa...Decko idi proveri svoje zdravlje...Crncio sam svaki dan za vreme kampanje, dinar nisam dobio...A najbolje da ce mi neko placati na forumu...Razmisljanje ti je ravno kao detetu od 5 godina...I uveren sam da sam za sve ljude kojima su Mladic,Legija,Karadzic,Arkan i ostala bagra heroji, za te ljude sam ne car,nego car nad carevima!!!!!!

BEOGRAD JE SRCE SRBIJE!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Ja nisam radikal i ne znam na cemu potkrepljujete to da jesam. Vi ocigledno samo radikale pominjete, a
sto se mene tice apsolutno me zabole sta o njima pricate jer me to ne dotice. Vama ocigledno nije jasno
kako neko razmislja svojim mozgom a ne mozgom lidera stranke. Ja volim Srbiju, a to sto vi radite to
je klasican atak na one ljude kojima se svoja drzava i svoj narod svidja ma kakvi oni bili. Stoke i primitivaca
ima u svakoj drzavi a kako vidim ima i u vasoj stranci......

A ti gecko malo odmori.......idi gradi sebi spomenik
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cedo, dosao je kraj!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

CEDA_THE_END copy.jpg
(43.21 KB, 400x277)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ugrožena bezbednost lidera LDP
Policija Čedi nudi obezbeđenje
Autor: T. N. Ð. | 03.07.2007 -

Po nalogu direktora policije Milorada Veljovića, pripadnici MUP-a zatražili su krajem prošle nedelje sastanak sa Čedomirom Jovanovićem, predsednikom Liberalno demokratske partije, kako bi mu dodelili pratnju i obezbeđenje - izjavio je za „Blic“ funkcioner LDP-a i bivši zamenik ministra policije Nenad Milić.

Na pitanje zbog čega direktor policije dodeljuje Jovanoviću sada obezbeđenje, odgovoreno je da mu je prema proceni policije bezbednost ugrožena.
Jovanović je zatražio obrazloženje ove odluke, kao i pojašnjenje od koga mu preti opasnost, ali odgovor nije dobio. Jovanović je zatražio i pismeno odgovor od Veljovića, ali ga do juče, kako tvrdi Milić, nije dobio.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Ja sam ovde najmanje da bi se svadjao sa ljudima, to ne radim ni sa ljudima napolju, a daleko od toga da hocu na forumu...Od tih ljudi jakih na recima vrti mi se u glavi...Ti kazes pljujemo radikale,ne,ne pljujemo ih, mi sa njima nemamo dodirnih tacaka, jer o njima nemamo nikakvo misljenje, ne mislimo o njima, ne opterecujemo mozak...Ako LDP nekoga pljuje onda je to DSS...Ali ja to ne zovem pljuvanjem, vec je to realnost sto pricamo o njima...I to da mi razmisljamo samo onako kako nam Cedomir kaze to je najgluplje nesto sto sam cuo...Jeste mozak svega Cedomir,ali da ponavljamo njegove reci, ne!!!Jednostavno takva je situacija da svako normalan moze da prokomentarise ono sto se desava oko nas...Ja toliko volim Beograd,da nema para za koje bih isti napusio...Kako god vama to zvucalo, ja sam patriota, i ni puska me ne bi oterala iz Beograda...Imao sam mnogo prilika da odem iz zemlje,ali ne bih to nikad uradio...A isto tako nece ni Cedomir...To sto vi pricate da ce Cedomir da pobegne iz zemlje,blago vama...U emisiji Sudar na Pinku,kada je Vucic rekao Cedomiru da on u svakom trenutku moze da uzme "bratski" Hrvatski pasos i da ode, Ceda mu je replicirao da mu ne pada na pamet da ode iz Beograda, jer je odatle rodom, i da hoce svoju decu da skoluje i izvede na pravi put bas u Beogradu!!!

Svidjalo se vama ili ne,LDP je za godinu dana postojanja presao cenzus,i pridobio 250000 svojih glasaca, sto nijednoj stranci nikada nije uspelo...Od stranih medija proglaseni smo kao najveci uspeh na izborima...Jedini politicar koji tecno prica, a pritom ispred sebe nema papir sa kojeg cita je Cedomir, i on je poliricar buducnosti ove zemlje!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Prvi set pitanja za Gecka1-
Da li neko ko stalno smrce kokain moze da bude normalan?
Da li ta osoba moze da ima pravi sistem vrednosti i da ima osecaj da postoji nesto vece od njega npr. Drzava?
Da li ta osoba moze da prikrije labilnost i paranoju?
Kako takvu osobu neko moze pratiti?

Reci cu vam ja sta je Cheda radio u Silerovoj.
Ispravljao ono sto je gradonacelnik Seselj uveo kao neprimereno. Bezakonje, proterivanje, dilovanje i od toga zajedno sa svojim radikalskim banadama napravio nacin zivljenja u Srbiji.
Zemun je vec dugo svakako bio radikalska jazbina.Idealno mesto za bezakonje.
Siva ekonomija, divlja gradnja, dilovanja, klanovi sve je bilo pod okriljem radikala.
Cheda je imao muda da udje u taj osinjak, a ovi koji to nemate uzivate u Pressu i Kuriru. Gora droga od marihuane se ne moze zamisliti. Droga pranja mozga je najopasnija, jer se od te ne leci. Od toga ostajes dozivotno debil.
Mrznja prema jednom mladom, uspesnom coveku koji je stvarno dokazao da zna da se tuce, da zna da dobija i zadaje udarce.
Srpski sindrom, mrznje prema pismenima i sposobnima.
I dok vi ljustite pivce pred prodavnicu, citate Press i Kurir, Cheda polako ali sigurno siri stranku.
Mnogo bih voleo da vidim koliki od vas ce se pokunjeno, podvijenog repa kod njega uclanjivati.
I govoriti kako vam je Cheda od rodjenja bio ideal. Verujte mi zanm takve. Smile
Ok, u potpunosti se slazem za  radikalsko urbanisticko (tj. ruralno) projektovanje Zemuna! Ali isto tako Ceda nije isao u Silerovu u ulozi geodete i urbanistickog inspektora, vec kao gost! Ili je mozda to neki novi fazon da pijes koktele u bazenu likova koji nemaju gradjevinsku dozvolu???? Ja ne znam za to!
Ceda je najveci fajter na sceni i tu nema price! Ali da li ga treba pratiti? NE! Zasto? Zato sto je labilan, razmazen, sebican,.... iskljuciv, osvetoljubiv, nerealan,...
I jos nesto Skorpijo, pre ces ti glasati za DSS nego sto cu ja dati glas LDPu!

To vam je ta politika gadjanja fekalijama, koje je gradonacelnik Zemuna doneo u Srbiju.
Slazem se sa ovim delom.

I uveren sam da sam za sve ljude kojima su Mladic,Legija,Karadzic,Arkan i ostala bagra heroji,...
Mladic i Karadzic? Za vreme DOS-a nikada spomenuti, pogotovo iz usta tih boraca za pravdu. Zasto? Pa, Ceda je imao posla sa bogacenjem na racun nas gradjana, rezultati- restoran Madera, hotel na granici sa Makedonijom,... Baticiji - ministar pravde koji sa kalashima upada u firme, tipa Galenika. Kiklop - bio zauzet na tour de foteljas, od gradonacelnika BGD do ambasadora u Americi. Vesna Pesic takodje jos jedan ambasador, ovaj put na Madagaskaru.
Legija? Vas dobar drugar...
Komadant Arkan? Da je bio ziv, verovatno bi i on bio vas dobar drugar....

« Poslednja izmena: 03. Jul 2007, 03:34:54 od the w »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Daj mi jedan dokaz,znaci samo jedan, kad i gde je Ceda bio u Silerovoj!!!E kada mi to dokazes onda cu ja tebi odgovarati na pitanja...Ali posto nemas nijedan jedini dokaz,znaci da odgovore na pitanja nikad neces dobiti...Da je on pio viski u Silerovoj,da se kupao u bazenu, da je ovo da je ono, neka slika bi sigurno izasla u javnost, banalan primer slika, ali vidis ne postoje ni najbanalniji dokazi a za ostale da ne pricam...

Ceda i Legija drugari...haha...Zasto je onda Ceda pre par godina kada je isao u Kulu u sediste JSO-a do Legije bio dopracen sa puskom uz telo,kao i premijer Djindjic...Zasto Ceda svaki dan pljuje toliko po Legiji,zato sto su prijatelji??? haha...Uvek isti argumetni,samo gluposti koje gledate na RTS-u i citate u Kuriru i u Presu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 07:30:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.201 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.