Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 21:28:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 101478 puta)
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola v3
Dobro receno
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
Kambiondzija izadji malo iz kuce, ima lepih devojaka po gradu...
Имам је код куће!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
W Lecic nije izasao iz stranke niti je izbacen, on je i dalje nas clan ali se pasivizirao...

Sto se tice te famozne Ruzice Djindjic pisem deseti put vec, da li je ona saradjivala sa Zoranom ili je bila Zoranova supruga???? Kakve je ona imala veze sa Zoranovom politikom??? Nikakve... Zasto je na poslednjim parlamentarnim izborima bila prva na listi DS-a,a nije usla u parlament, jasno je da je ona tu samo radi dobijanja glasova...I mene ne interesuje sta je Ruzica Djindjic, nego sta je bio Zoran Djindjic... Svaka cast decku koji je postavio post da ga boli uvo za Cedu, da ga zanima program LDP-a...To je ono sto ljudi u Srbiji ne mogu da shvate...Nismo mi Ceda!!!!

A sto se tice Natase Micic,Zarka Koraca,Vesne Pesic, pogledaj listu kandidata DS-a za parlament 200. godine, gde su ova tri imena bila u prvih 10...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola v3
Hvala, hvala, prihvatam pohvalu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 

Sto se tice te famozne Ruzice Djindjic pisem deseti put vec, da li je ona saradjivala sa Zoranom ili je bila Zoranova supruga???? Kakve je ona imala veze sa Zoranovom politikom??? Nikakve... Zasto je na poslednjim parlamentarnim izborima bila prva na listi DS-a,a nije usla u parlament, jasno je da je ona tu samo radi dobijanja glasova...I mene ne interesuje sta je Ruzica Djindjic, nego sta je bio Zoran Djindjic... Svaka cast decku koji je postavio post da ga boli uvo za Cedu, da ga zanima program LDP-a...To je ono sto ljudi u Srbiji ne mogu da shvate...Nismo mi Ceda!!!!

Нико не би ни помињао Ружицу Ђинђић док ти и теби слични не кренете са причом како је Чедер Зорану био десна рука и лево мудо и треће око у глави. Да је тако било не би му Зоран дао место дежурног циркусанта у скупштини, да се тамо зајебава са радикалима, већ би му дао неко одговорно место. Опет што се тиче Ружице, никако да одговориш на то једно најпростије питање: Зашто она није у ЛДП-у, кад је већ Тадић мрзео њеног Зорана? Што није код Чеде, кад он ионако није излазио Зорану из дупета? Љубомора или шта??? Можда је Чеда хтео да јој преотме мужа???

Зашто она данас избегава сваки контакт са багром окупљеној око Чеде Јовановића кад су све то наводно Зоранови бивши пријатељи?

Који је вама уосталом главни аргумент за борбу против Тадића? То што није желео да задржи људе из Ђинђићеве владе? Па можда то није урадио из простог разлога што су људи очајно радили свој посао, а притом су крали ко ЈУЛ-овци. И сам Ђинђић је био свестан каквим идиотима се окружио. И био је такође спреман да мења кадар.

Да Борис Тадић није победио на страначким изборима, да Борис Тадић није из странке отерао Чедомира Јовановића и слична говна, да се Борис Тадић није дистанцирао од Кораћа, Мићићке, Батића и те багре, данас ДС не би била друга странка у Србији, већ би се утопили у неку НВО.
« Poslednja izmena: 15. Jun 2007, 18:18:43 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala Bogu, vec je neko odgovorio. Alli,posto su pitanja upucena licno meni, onda ... ehem...
Evo, ovako:
1. Ja nisam Srbin, ja sam Hrvat, koji zivi u Srbiji od 1988. godine, koji je ucestvovao u ratovima i borio se za Srbiju i oruzjem tamo gde je trebalo. Ponosim se time sto zivim u Srbiji, i ne bih ostao u Srbiji sve ove godine da je ne volim.
2. Drago mi je sto tako mislis, jer vidim onda da smo veoma blizu sto se tice misljenja. Nazalost, te reci da"oni koji misle drugacije..." su jako, jako pogresne. Cenim one koji misle drugacije. Ali one koji misle drugacije svojom glavom, a ne tudjom. Pa kad mi daju dobre argumente za to st pricaju, onda stvarno pozdravljam.
3. Oplakujem svacije zrtve. Naravno, najvise svoje. E, sad se mogu pozvati na ljudsku logiku i reci : Ma boli me uvo za druge, dajte da vidimo sta smo MI radili i koje smo zrtve MI PROUi koje smo zrtve MI IMALI, da vidimo ko je prouzrokovao te zrtve i nase i tudje pa da tog kretena obesimo nasred Terazija", mislim da je sasvim logicno i razumno, zar ne? Mogu se pozvati na Hriscansku logiku : "Ne gledaj trun u oku brata svoga, vec izvadi brvno iz svog oka, pa onda mozes gledati trun u oku brata svoga, iliti prevedeno na srpski, ljudi, pervo moramo videti sebe, iskreno se pokajati za ono sto amo mi uradili lose, pa onda traziti od drugih da se kaju zbog svojih dela."
Da vise ne nabrajam, da. Mislim da nismo sablon, mislim da Srbiji nudimo nesto novo : RECIMO NARODU ISTINU, PA MA KAKVA ONA BILA! I POCNIMO DA RADIMO, JER JE PREVISE BILO PRICE O TOME KAKO BI TREBALO DA RADIMO NESTO.
Dalje to da nas svi u okruzenju mrze, to je prica.... Ma daj. Koliko ti imas prijatelja? I ako te svi iz tvog komsiluka mrze, zar nije logicnije da nesto nije u redu s tobom, a ne sa njima? O tome uopste mislim da nije vresno raspravljati, jer je to upravo politika i politicko nasledje gospodina pokojnog i ovih njegovih naslednika radikala. Pogledaj malo i taj HRT po kome pljujes. Objavljuju i tamo realno vesti iz Srbije. A i premijer i predsednik te Hrvatske, koja nas toliko mrzi su se u jasenovcu, javno i u drugim nekim prilikama, izvinuli za zlocine koji su pocinjeni prema srpskom narodu u Hrvatskoj i za vreme II svetskog rata i u Balkanskim ratovima 90 tih.
Stabilnu drzavu mozemo imati ali ne na nacin na koji to pokusavaju DSS i radikali, kukavickim prikrivanjem, lazima i samozavaravanjem, vec hrabroscu da se suocimo sa istinom i realno pogledamo svima u oci. Toime dokazujemo da postujemo druge, ali i sami sebe.
I na kraju DA , naravno da od nas zavisi sta ce i kako ce se ziveti u Srbiji. Postoji neki mali procenat zavisnosti od nekih drugih cinilaca u svetu, ali najveci procenat je na nama. I zato se treba borti. Za pravu i ljudsku Srbiju. Bez lazi i obmana. eruj mi, za takvu Srbiju se vredi boriti. I mi to radimo
i samo da dopunim, ko je i kako izazvao rat 90tih je jako osetljiva i jos neistrazena tema. Ne bi ja tamo zalazio. Ili bar negde drugo, ne ovde.
Ne mogu da se slozim za izvinjenja jer su nasa glasila ovako- "Izvinjavam se za ono sto je moj narod uradio vasem" (Tadic). "Ja se ispricavam AKO JE IKADA BILO KO nacinio NEKO zlo" (Mesic)
Inace, taj isti njihov majmun je rekao da ne vidi nista lose sto se dogadjlo na teritoriji Hrvatske za vreme ww2, tako da prica o Jasenovcu ili pada u vodu ili je neiskrena......

Ne verujem da si se borio za Srbiju a Hrvat si kojim se doselio tek 1988. godine. Ili ne mislimo na isti nacin borbe?

Komsiluk? Pa ako su mi komsije silovatelji , ubice, dileri droge,.... naravno da sam jedini normalan u tom okruzenju. Da li si gledao film "Gresna zajednica"? Ako jesi - o tome ti pricam......
Da su mi komsije Svedjani, Norvezani, Holandjani, onda bi razmisljao kao i vi, ovako - jok!

Za ostale stvari si u pravu...

O diskusije..Padam u nesvest,bacam peglu...
 PatriJota sam-tim se dičim
Tantex smekeru, procitaj moj post na strani 18,... Jebeni sablon, to ste vi, ispiraju vam mozgove da ste najtolerantniji, najlepsi, najinteligentniji,....

W Lecic nije izasao iz stranke niti je izbacen, on je i dalje nas clan ali se pasivizirao...

A sto se tice Natase Micic,Zarka Koraca,Vesne Pesic, pogledaj listu kandidata DS-a za parlament 200. godine, gde su ova tri imena bila u prvih 10...
Ja sam negde procitao da je Lecic izjavio nesto nalik na ovo-  "Ovde (u ldp-u) nema demokratije, zato odlazim,..."

Ruzica nije politicar(ka) ali sto bi ona imala potrebu da pomaze ljudima koji su mrzeli coveka njene dece?!! Da li ti kapiras kolika je to glupost? Raspitaj se jos u stranci oko toga i postavi im pitanje za Ruzicu.
Ta zena nije prostodusna lepotica, vec obrazovana, moderna zena, da bi se sa njom manipulisalo tek tako....

Stvarno nemoj da se ljutis ali Natasa Micic je jedan mediokritet i retard od zene....
Korac je inteligentan i zanimljiv covek koga volim po nekada da slusam, ali uvek ima teorije zavere... Pri tome, kada je ubijen svedok Zoranovog ubistva, Kujo Krijestorac, Korac je ladno izjavio- "Taj covek je ubijen u nekom obracunu oko poslovanja" Inace covek je bio pekar...
Vesna Pesic je takodje zanimljiva i inteligentna osoba, ali zena ima 2 ogromna problema u zivotu... Nije se skoro kresnula (zbog cega ima napade histerije) i umislja da zivi u Skandinavskim zemljama okruzena idilicnim komsilukom...

Koliko i meni DS bio antipatican, zbog svih stvari u poslednje vreme, nisu mu potrebni ti ljudi....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola v3
Mi ovde nikog nismo nazivali govnom ni bagrom niti bilo kakvim slicnim komplimentom. Ako zelis tim recnikom da se raspravljas onda idi u skupstinu. Uostalom ko jos ozbiljno shvata kad ga vi nazovete govnom i bagrom. P tako ste mazali ove iz dssa pa ste se sad njima uvukli u bulju kako biste formirali vladu i bili u toku velike pljacke drzave. A ni izbornim rezultatima se vasim bas ne bi hvalio, jer i dalje je ispred vas, ko drugi nego radikalna stranka.
i opet moram ponoviti za one koji ne citaju bas dobro (nikog ne nazivam nepismenim)  boli me kurac za  cedu jovanovica, isto koliko i za tadica i za ruzicu djindjic i svu tu bratiju. To bi trebalo sve povesati nasred terazija.
nadam se da sam sad bio razumljiviji. Ja se borim za ono sto predstavlja program, a ne neki ceda jovanovic. Da li se sada razumemo?

[Edit by canelane: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 17. Jun 2007, 12:16:44 od canelane »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Лепо је што ти верујеш, али верујеш у погрешну ствар.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola v3
Mislim da sam odgovorio i na ova pitanja u medjuvremenu. A cini mi se da si i dalje neinformisan. Rekao sam u vishe navrata. I izvinjenje je glasilo "Ja se sa polozaja na kome predstavljam vecinu hrvatskog naroda izvinjavam svima protiv koga su ucinjena bilo kakva nedela i zlocini u nase ime, kako za vreme ww2, tako i za vreme domovinskog rata, bez obzira koliko su bili pravedni i opravdani ciljevi rata." Ja to ne tumacim tako kako si ti naveo. I cinjenica je da se samo Boris Tadic kao izvinuo i zato su ga napali vecina ovdasnjih politicara i medija. No, nebitno.
To sto ti mislis da se nisam borio, to je tvoja stvar. Znam sta sam prosao i gde. I sa puskom i u uniformi, a i bez nje. Ni to nije bitno.
Bitno je da zivimo tu gde zivimo. I tako kako zivimo. Medju onima medju kojima jesmo. A ne smatram ni svedjane ni norvezane boljima od nas ili bilo koga iz naseg okruzenja. Mi smo samo malo gluplji pa verujemo kojekakvim idiotima koji nas ubedjuju da je crno sto je belo i obratno. Inace smo i bolji od njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola v3
panini to je vec sukob misljenja i to vec podrzavam.
Drugacije misljenje ne samo da je dozvoljeno, vec je i pozeljno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 21:28:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.221 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.