Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 09:51:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 100920 puta)
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
Kambiondzija ili leci se sine...

W, kakav Ceda i Spasojevic...Pa da li ti nasedas na price Radikala??? Veruj mi nema veze sa njim...Ceda je jednom bio u Silerovoj, i to na zahtev Zorana Djindjica, tada kada je on bio tamo, za Legiju, a tek za Spasojevica i Kuma niko u nasoj zemlji nije ni cuo...A te price Ceda se drogirao u Silerovoj, kupao u bazenu, vodio decu tamo na vikend, ostavljam Radikalima da im to bude glavni prioritet...

Sto se tice toga da prvi put cujes, za lobiranje u DS-u, tacno je...Pazi od SRS-a,preko DS-a, pa do LPD-a, normalno je da postoji lobiranje...Nije nista cudno...Ali kako je to Tadic radio u to vreme to je strasno...Manje vise lobiranje,mrzeo je Zorana,MRZEO!!!Zato je Zoran sve i radio da ga smakne,i da ne dobije nikakvu funkciju, ali vidis krenulo je od ministarstva odbrane, jer ga je podrazao tzv. njegov klan...Sigurno meni to ne bi palo na pamet, da lupetam...Jednostavno tako je...Ja ti kazem ima dokaza...

DSS se nije izrodio iz DS-a, ostali aj da kazemo jesu!!!

To da ce Kostunica,Velja i Jocic ostati na istom mestu, to se i znalo...Znas kako, tu me tesi to, da smo ucenjeni od Evrope da moramo da napravimo Vladu, u fazonu samo ne radikali...Zato je verovatno vlada i napravljena.....A veruj mi, da mene pitaju, dao bi vlast radikalima i dss-u, jer ako toliko nismo normalni, ako smo toliko zatupljeni, da nam drzavom vladaju takvi, onda nam i treba tako...Secas se sta nam se desilo dan posle Nikolica na celu skupstine???

Raseta,Kolesar,Janjusevic???????Evo ja cu ti navesti neke mnogo bitnije ljude, Zivkovic,Pitic,Svilanovic,Natasa Micic,Gaso,Zarko Korac,Vesna Pesic,Gordana Comic,Branislav Lecic,Ljiljana Lucic (za ljiljanu nisam bas siguran)...Cedu nisam stavio,zato sto je on izbacen iz stranke, a znas li zasto??? Zato sto se suprostavio Tadicu sto pregovara sa Kostunicom...Jos te 2003. ga je napao zbog toga i vidis ostao je dosledan sebi!!!A ove ljude koje sam naveo gore, svi do jednog itekako vrede!!!

Ceda nema dosije nikakav, da ima veruj mi da bi ga Jocic davno stavio na optuzenicku klupu...Pokusao je u par navrata, ali Cedomir je u svim tim navratima dokazao da je nevin, kao i pre par dana...

Jbt, kolko si stranaka promenio ocekujem da jedan dan dodjes i kazes 2011. glasao za LDP Smiley

@gecko

Промени Ц у надимку у Ј, више би ти пристајало!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne sanjaj svoj život, živi svoj san!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
@the w

Ako i ti aludirisas na to kao i neki drugi na ovom forumu  da sam clan ldp-a,gresis,clan sam druge, srodne stranke...i za razliku od tebe niko mi ne puni glavu,vec znam ko je i sta je bio Cedo pre i za sta se i danas zalaze,za one ideje koje su prestale da se sprovode 2003. godine,to sam ovde ponovio  1000X,a ti  ako glasas za DS,shvati da su LDP i DS najsrodnije stranke,i pravi glasac,a kamoli clan DS nikada  nece nista reci lose o Cedu,vec naprotiv,zato sto je on potekao iza te stranke i zajedno je gradio sa ostalima .....DS i LDP se sustiniski zalazu za jedan put kojim Srbija  treba da ide i za iste sisteme vrednosti,samo sto to cine na razlicite nacine,Ds nastupa isuvise meko,a Cedo ostro,energicno,bez pardona,slican je Djikiju po mnogim stvarima zato ga gotivim!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
Pa da nešto poput menjševika i boljševika . Razdvojene frakcije .

Citat
pravi glasac,a kamoli clan DS nikada  nece nista reci lose o Cedu,vec naprotiv,zato sto je on potekao iza te stranke i zajedno je gradio sa ostalima .....

Pa što onda ako toliko voli LDP , i ako mu je DS mek , što nije glasao za njih . U čije ime ti pričaš , u ime DS ili LDP-a .
I Vojislav Koštunica i Kosta Čavoški su jedni od osnivača DS-a . Smile
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Što pitaš LDPovce, bolje bi bilo da tvoj DS da odgovor na ta pitanja.

Можда...
А ја бих волео да добијем одговор од ЛДП-а како могу да на изборну листу ставе грађанина који је војни обвезник стране земље (Сједињених Држава)?
Кад могу добити одговор? Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
@Markoski

Sada pricam u ime jedne ideje,a ne stranke,za tu ideju se zalazu i LDP i DS,jedino te dve stranke!!A Cedo je budcnost srpske politicke scene,za njega sve pohvale!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
U ime Marksove ideje pričali su i nemačke socijaldemokrate , lenjinovci , crveni kmeri , kineski komunisti , jugosamoupravljači . Da krenemo od dogme , metode nisu bitne , jel da .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
pa ne mozes povezati to i ovo, to su bile negativne ideje,ove ideje ne pocivaju na teroru,nego na modernim zivotnim shvatanjima,na ideji integracije Srbije sa najrzavijenijim zemljam sveta,u svakom smislu!!A sprvode se  na fer politickim utakmicama i na argumentima!!A te ideje o kojim a ti pricas spprovodile su se nasilno i terorisanjem u svakom smislu,vise me SPS-ove,JUL-ove i radikalske ideje i z devesdesetih potsecaju na to!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Kambiondzija izadji malo iz kuce, ima lepih devojaka po gradu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
pa ne mozes povezati to i ovo, to su bile negativne ideje,ove ideje ne pocivaju na teroru,nego na modernim zivotnim shvatanjima,na ideji integracije Srbije sa najrzavijenijim zemljam sveta,u svakom smislu!!A sprvode se  na fer politickim utakmicama i na argumentima!!A te ideje o kojim a ti pricas spprovodile su se nasilno i terorisanjem u svakom smislu,vise me SPS-ove,JUL-ove i radikalske ideje i z devesdesetih potsecaju na to!

Sve to ima smisla , ali ne sviđa mi se uopšte tvoje razmišljanje . Ne ulazim u tvoju političku opredeljenost , poštujem je i cenim . Ali ne volim kada neko ponavlja ko papagaj , ono što svaki dan puštaju na televiziji .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat: gecko1 link=topic=230683. Msg3403494#msg3403494 date=1181872724
w, kakav ceda i spasojevic. . . Pa da li ti nasedas na price radikala? ? ? Veruj mi nema veze sa njim. . . Ceda je jednom bio u silerovoj, i to na zahtev zorana djindjica, tada kada je on bio tamo, za legiju, a tek za spasojevica i kuma niko u nasoj zemlji nije ni cuo. . . A te price ceda se drogirao u silerovoj, kupao u bazenu, vodio decu tamo na vikend, ostavljam radikalima da im to bude glavni prioritet. . .

sto se tice toga da prvi put cujes, za lobiranje u ds-u, tacno je. . . Pazi od srs-a,preko ds-a, pa do lpd-a, normalno je da postoji lobiranje. . . Nije nista cudno. . . Ali kako je to tadic radio u to vreme to je strasno. . . Manje vise lobiranje,mrzeo je zorana,mrzeo! ! ! Zato je zoran sve i radio da ga smakne,i da ne dobije nikakvu funkciju, ali vidis krenulo je od ministarstva odbrane, jer ga je podrazao tzv. Njegov klan. . . Sigurno meni to ne bi palo na pamet, da lupetam. . . Jednostavno tako je. . . Ja ti kazem ima dokaza. . .

dss se nije izrodio iz ds-a, ostali aj da kazemo jesu! ! !

to da ce kostunica,velja i jocic ostati na istom mestu, to se i znalo. . . Znas kako, tu me tesi to, da smo ucenjeni od evrope da moramo da napravimo vladu, u fazonu samo ne radikali. . . Zato je verovatno vlada i napravljena. . . . . A veruj mi, da mene pitaju, dao bi vlast radikalima i dss-u, jer ako toliko nismo normalni, ako smo toliko zatupljeni, da nam drzavom vladaju takvi, onda nam i treba tako. . . Secas se sta nam se desilo dan posle nikolica na celu skupstine? ? ?

raseta,kolesar,janjusevic? ? ? ? ? ? ? Evo ja cu ti navesti neke mnogo bitnije ljude, zivkovic,pitic,svilanovic,natasa micic,gaso,zarko korac,vesna pesic,gordana comic,branislav lecic,ljiljana lucic (za ljiljanu nisam bas siguran). . . Cedu nisam stavio,zato sto je on izbacen iz stranke, a znas li zasto? ? ? Zato sto se suprostavio tadicu sto pregovara sa kostunicom. . . Jos te 2003. Ga je napao zbog toga i vidis ostao je dosledan sebi! ! ! A ove ljude koje sam naveo gore, svi do jednog itekako vrede! ! !

ceda nema dosije nikakav, da ima veruj mi da bi ga jocic davno stavio na optuzenicku klupu. . . Pokusao je u par navrata, ali cedomir je u svim tim navratima dokazao da je nevin, kao i pre par dana. . .

jbt, kolko si stranaka promenio ocekujem da jedan dan dodjes i kazes 2011. Glasao za ldp Smiley
jednom bio u silerovoj? Ne verujem. Od poricanja do priznanja - tako je bilo sa vasim cedomirom. . . .
ne, nisam bio! Do da, bio sam, pa sta? Sto bi mu ja verovao bilo sta?
i sam si napisao bio je mlad, znatizeljan i svedeo mu se taj fazon (za proslavu jso). Sto bi onda bio gadljiv na bahanalisanje u silerovoj?
neko je napisao mrtva usta ne govore (mislim da je zvezdasbg) za likvidaciju sirtara i kuma u meljaku. . . Ja bih jos dodao jedno pitanje gde si video da krimosi idu sa lovackom puskom na elitne jedinice policije? I ko me je najvise odgovaralo to smaknuce?

rekao sam ti da ne znam za lobiranje, ali mi onda nije jasno sta radi ruzica sa tadicem i ostatkom ds-a? Mozda je i ona mrzela zorana? Mozda je zorana voleo samo ceda?
razmisljaj malo razmisljaj, nemoj sve da slusas ove tvoje iz stranke. . . .

za formiranje vlade u potpunosti se slazem sa tobom. . . .

zivkovic- napustio stranku,. .
svilanovic,natasa micic,zarko korac,vesna pesic- nikada nisu ni bili u ds-u
gordana comic,ljiljana lucic- stvarno ne znam
gaso knezevic (ministar za prosvetu i sport) da, naravno da nam treba novi zakon o navijacima! Inace i moj sin ide na utakmice zvezde, nosi kapuljacu i stanglu! ? ? ? ! - njegova izjava
lecis- ako je toliko dobar, sto ste ga sutnuli iz stranke?

da li cu glasati za vas 2011. ? Vi imate mnogo mladih i kreativnih ljudi u partiji, ali steta sto se ne borite za srbiju. Vi se borite za krug dvojke! Ako to promenite, i dosta stvari kojih sam napisao u onim pitanjima, zasto da ne? Mada ne verujem, mislim da cu pre ostati kod kuce. . . .

Citat: petar_86 link=topic=230683. Msg3404764#msg3404764 date=1181903340
ako i ti aludirisas na to kao i neki drugi na ovom forumu da sam clan ldp-a,gresis,clan sam druge, srodne stranke. . . I za razliku od tebe niko mi ne puni glavu,vec znam ko je i sta je bio cedo pre i za sta se i danas zalaze,za one ideje koje su prestale da se sprovode 2003. Godine,to sam ovde ponovio 1000x,a ti ako glasas za ds,shvati da su ldp i ds najsrodnije stranke,i pravi glasac,a kamoli clan ds nikada nece nista reci lose o cedu,vec naprotiv,zato sto je on potekao iza te stranke i zajedno je gradio sa ostalima . . . . . Ds i ldp se sustiniski zalazu za jedan put kojim srbija treba da ide i za iste sisteme vrednosti,samo sto to cine na razlicite nacine,ds nastupa isuvise meko,a cedo ostro,energicno,bez pardona,slican je djikiju po mnogim stvarima zato ga gotivim! !
petarde, nauci vec jednom da se kaze ceda a ne cedo! Ljudi iz crne gore i republike srpske ga zovu u originalu ceda, iako bi taj kod njih bio cedo! Original, a ne kako tebi odgovara. . . . . . . .

Citat: petar_86 link=topic=230683. Msg3405138#msg3405138 date=1181906953
pa ne mozes povezati to i ovo, to su bile negativne ideje,ove ideje ne pocivaju na teroru,nego na modernim zivotnim shvatanjima,na ideji integracije srbije sa najrzavijenijim zemljam sveta,u svakom smislu! ! A sprvode se na fer politickim utakmicama i na argumentima! ! A te ideje o kojim a ti pricas spprovodile su se nasilno i terorisanjem u svakom smislu,vise me sps-ove,jul-ove i radikalske ideje i z devesdesetih potsecaju na to!
podseca te na devedesete? Pa kako da si imao manje od deset godina? Mnogo slusas stariju sestru!

[Edit by vlado85: Zabranjeno pisanje ALL CAPS pravilnikom Politickog ~ Geopolitickog foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 15. Jun 2007, 14:05:17 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 09:51:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.