Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 13:29:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 101078 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Nasa vojska???  Smile Smile Smile Smile Mi imamo vojsku?

the W,sto se tice rata,slazem se ne daj Boze da ga bude, svaki sledeci rat u nasoj zemlji, znacio bi i kraj nase drzave!!!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
@w

Pa to je tipično pranje para , iz nelegalnog u legalno . Primenjujući porez na njih , ma kako se on zvao , njihovo ponašanje bi bilo opravdano , jer bi tako postali legalni poreski obveznici .
Za takve postoje krivična gonjenja i konfiskovanje nelegalno stečene pokretne i nepokretne imovine . Tipičan primer je ona uštva od Radulovića , svojevremeno veliki prijatelj porodice Đinđić .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
the W jos nesto, vidim da toliko pljujes Cedu da ne mozes da stanes, iako ja nisam insistirao na Tadicu!!

E sad ovako, zasto 70% clanstva DS-a, misli isto kao LDP po pitanju Kosova??? Svi izmedju sebe pricaju kako je to realno da se Kosovo odvoji, kako mi nemamo sanse da ga zadrzimo??? A izlaze, i narodu pricaju kako ga moramo sacuvati!!!

Kada ces shvatiti da je Tadic jedan najobicniji maneken, koji je lobirao protiv Zorana (ima dokaza), koji ga je mrzeo, i napravio klan u stranci, samo da bi dosao do neke fotelje!!!

Zasto je pristao na kompromis sa DSS-om, iako je DSS podrzao radikale dva dana pre toga...

Zasto je DSS na drugom redovnom zasedanju skupstine pljuvao Kostunicu i sve poslanike DSS-a,a par dana posle se pobratili???

Zasto je Dusan Petrovic rekao Aligrudicu da skine hulahopke pa da ga izvuce za usi, a par dana posle se rukuju i smeju...Kao rodjena braca...

Zasto danas u DS-u nema nijednog coveka koji je bio u Zoranovoj vladi???Zasto su svi oni napustili DS, od kada je Tadic postao DS-ov predsednik???

I te optuzbe na Cedin racun, budi uveren da ne postoje!!! Znas kako, onaj ko vredi u ovoj zemlji ili ga samo pljuju, i udaraju po njemu, ili ga ubiju!!!!! Razmisli malo koga pljuju, i ko je verovatno sledeci na meti Jocicevoj mafiji!!!!!!!!!!!

JUCE SU UBILI ZORANA, DANAS CE CEDU, SUTRA CE TEBE!!!!!! STOP POLITICKOJ MAFIJI!!!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa, Djiki je bio maher i menadzer.... Prosto covek je imao fetis da bude okruzen ljudima koji imaju barem jednu zajednicku osobinu - DA BUDU USPESNI........ Tako je  i bio slab na ljige poput Radulovica, Janusevica i ostale  pacove koji nam kroje sudbinu.......

Sto se tice para, ne znam ko je na njih gadljiv,.... pa sto bi i drzava bila gadljiva na NASE PARE koje su na tudjim racunima........

Naravno, porez bi morao da bude bezobrazno visok
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610

JUCE SU UBILI ZORANA, DANAS CE CEDU, SUTRA CE TEBE!!!!!! STOP POLITICKOJ MAFIJI!!!!
Баш би ми кренуле сузе за Чедом!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
the W jos nesto, vidim da toliko pljujes Cedu da ne mozes da stanes, iako ja nisam insistirao na Tadicu!!
Glasao sam za DS, ali nisam njihov aktivista , advokat, itd, Da je Covic ulazio 100% u Parlament, njemu bi dao glas. Posto nije, jbg, morao sam za nekoga da odlucim,.... i pade izbor na DS

E sad ovako, zasto 70% clanstva DS-a, misli isto kao LDP po pitanju Kosova??? Svi izmedju sebe pricaju kako je to realno da se Kosovo odvoji, kako mi nemamo sanse da ga zadrzimo??? A izlaze, i narodu pricaju kako ga moramo sacuvati!!!
Bolna tema. Ja namerno nijednom nisam spomenuo Kosovo, i na to gledam da ste i vi i Kostunica delimicno u pravu (koliko god to bilo paradoksalno).
A za DS verujem da su neiskreni po tom pitanju

Kada ces shvatiti da je Tadic jedan najobicniji maneken, koji je lobirao protiv Zorana (ima dokaza), koji ga je mrzeo, i napravio klan u stranci, samo da bi dosao do neke fotelje!!!
ovo prvi put cujem, da je neko bio protiv Djikija u DS, posle Vukse
Drugo, DS je velika stranka koja ima ko zn koliko klanova,.. pa, iz te stranke su se izrodile stranke kao G17+, DSS, LDP,..

Zasto je pristao na kompromis sa DSS-om, iako je DSS podrzao radikale dva dana pre toga...

Zasto je DSS na drugom redovnom zasedanju skupstine pljuvao Kostunicu i sve poslanike DSS-a,a par dana posle se pobratili???

Zasto je Dusan Petrovic rekao Aligrudicu da skine hulahopke pa da ga izvuce za usi, a par dana posle se rukuju i smeju...Kao rodjena braca...
1. pre  cetiri meseca,  kolega sa faksa, koji je kod Velje u stranci, mi je rekao- Kostunica premijer, Jocic zandarm,a Velji stara fotelja,  DS-U ogroman broj mesta u upravnim odborima.. I da ne zaboravim, rekao je  - TO CE SVE BITI U MINUT DO12....
Slazem se, olos, gamad........ Kome sam ja dao glas?????????

Zasto danas u DS-u nema nijednog coveka koji je bio u Zoranovoj vladi???Zasto su svi oni napustili DS, od kada je Tadic postao DS-ov predsednik???
pa, i nije neka steta sto je ocistio stranku od raznih Raseta, Kolesara, Janusevica,,...

I te optuzbe na Cedin racun, budi uveren da ne postoje!!! Znas kako, onaj ko vredi u ovoj zemlji ili ga samo pljuju, i udaraju po njemu, ili ga ubiju!!!!! Razmisli malo koga pljuju, i ko je verovatno sledeci na meti Jocicevoj mafiji!!!!!!!!!!!

postoji itekako debeli dosije o njemu, ovo ne lupetam....
Samo je pitanje sta on sve zna o ostalima, pa ne smeju da se zalecu.......
Nadam se da su politicka ubistva proslost i ne bi valjalo da neko tako nastrada, bilo da je radikal, ldpovac, clan SPO,...

Cedu ce neko pljasnuti samo ako se opet istripuje da se druzi sa ljudima profila Spasojevica&co.

Nadam se da ni ja necu biti necija meta......
« Poslednja izmena: 15. Jun 2007, 03:42:33 od the w »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Kambiondzija ili leci se sine...

W, kakav Ceda i Spasojevic...Pa da li ti nasedas na price Radikala??? Veruj mi nema veze sa njim...Ceda je jednom bio u Silerovoj, i to na zahtev Zorana Djindjica, tada kada je on bio tamo, za Legiju, a tek za Spasojevica i Kuma niko u nasoj zemlji nije ni cuo...A te price Ceda se drogirao u Silerovoj, kupao u bazenu, vodio decu tamo na vikend, ostavljam Radikalima da im to bude glavni prioritet...

Sto se tice toga da prvi put cujes, za lobiranje u DS-u, tacno je...Pazi od SRS-a,preko DS-a, pa do LPD-a, normalno je da postoji lobiranje...Nije nista cudno...Ali kako je to Tadic radio u to vreme to je strasno...Manje vise lobiranje,mrzeo je Zorana,MRZEO!!!Zato je Zoran sve i radio da ga smakne,i da ne dobije nikakvu funkciju, ali vidis krenulo je od ministarstva odbrane, jer ga je podrazao tzv. njegov klan...Sigurno meni to ne bi palo na pamet, da lupetam...Jednostavno tako je...Ja ti kazem ima dokaza...

DSS se nije izrodio iz DS-a, ostali aj da kazemo jesu!!!

To da ce Kostunica,Velja i Jocic ostati na istom mestu, to se i znalo...Znas kako, tu me tesi to, da smo ucenjeni od Evrope da moramo da napravimo Vladu, u fazonu samo ne radikali...Zato je verovatno vlada i napravljena.....A veruj mi, da mene pitaju, dao bi vlast radikalima i dss-u, jer ako toliko nismo normalni, ako smo toliko zatupljeni, da nam drzavom vladaju takvi, onda nam i treba tako...Secas se sta nam se desilo dan posle Nikolica na celu skupstine???

Raseta,Kolesar,Janjusevic???????Evo ja cu ti navesti neke mnogo bitnije ljude, Zivkovic,Pitic,Svilanovic,Natasa Micic,Gaso,Zarko Korac,Vesna Pesic,Gordana Comic,Branislav Lecic,Ljiljana Lucic (za ljiljanu nisam bas siguran)...Cedu nisam stavio,zato sto je on izbacen iz stranke, a znas li zasto??? Zato sto se suprostavio Tadicu sto pregovara sa Kostunicom...Jos te 2003. ga je napao zbog toga i vidis ostao je dosledan sebi!!!A ove ljude koje sam naveo gore, svi do jednog itekako vrede!!!

Ceda nema dosije nikakav, da ima veruj mi da bi ga Jocic davno stavio na optuzenicku klupu...Pokusao je u par navrata, ali Cedomir je u svim tim navratima dokazao da je nevin, kao i pre par dana...

Jbt, kolko si stranaka promenio ocekujem da jedan dan dodjes i kazes 2011. glasao za LDP Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Meni je tu najgori ono debelo djubre Mihajlovic.Taj smrdi na kilometar.Bio je sa Slobom pa je posle presao u DOS.  Smile
On sve zna samo cuti.Mene samo zanima ko je sa njim bio upetljan u ubistvo Zorana  Smile Debeli nije bio sam
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Vidis Boro i ja i ti da se slozeimo u necemu Smiley Ma to je Djubre bre neopevano...Mozda nije umesan, ali da je znao i pre atentata da ce se desiti, znao je!!! Ne mozes ti izvsiti atentat a da covek koji drzi policiju ne zna za to...Prosto nemoguce...Zato i  Mihajlovica i Jocica u zatvor!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5
Vidis Boro i ja i ti da se slozeimo u necemu Smiley Ma to je Djubre bre neopevano...Mozda nije umesan, ali da je znao i pre atentata da ce se desiti, znao je!!! Ne mozes ti izvsiti atentat a da covek koji drzi policiju ne zna za to...Prosto nemoguce...Zato i  Mihajlovica i Jocica u zatvor!!!!
I Cedu i Bebu. Sve je to prdelo u istu tikvu.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 13:29:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.