Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 20:31:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 99862 puta)
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
KO GLASA ZA LDP? Masa urbanih likova  koji su bili u fazonu boljenja qrca za sve, a pogotovo za drzavu i njene interese. Veciti studenti, kvazi-intelektualci... ODAKLE SU?  Oni nikada nece reci da su Srbi vec Beogradjani. I svi, jbt, do jednog iako su bili 2,5 puta u Evropi, su odjednom  kosmopolite, pacifisti, itd. Ako su kojim slucajem npr. iz Paracinskog geta (kao nas poznati hip-hoper) ili iz nekog drugog grada iz Srbije, ne brinite bice veci Beogradjani od mene (iako sam  trece koleno)...       KAKO PRICAJU? Pa, brate, kroz nos! Njanjanjanaj, otezu dok pricaju kao da su zgutali nesto a nisu... bacaju hejtove i englicizme. GDE IZLAZE? Na alternativna mesta. I ja izlazim na takva mesta. Smile MEDIJI? Naravno b92. ZAJEDNICKE KARAKTERISTIKE? Iskljucivost, bezlicnost, licemerje, diskriminacija svih nas koji ne mislimo kao oni (tako sto nas stavljaju u isti kosh sa radikalima i ostalim budalama).  IKONE? Tetka Suzana alijas Luna Lu, Biljana Srbljanovic,... RELIGIJA? Ateisti svi do jednog.. FORUM? Forum b92. BLOG? Blog b92. U STA VERUJU? U pomirenje sa zemljama i narodima u regionu...                                       
Jako dobro  zapažanje . Smile
Ovde bih hteo da pomenem slučaj jednog mog prijatelja , i to jako dobrog , koji je glasao za LDP na prethodnim izborima . Nisam ni znao uopšte da je glasao za njih , sasvim slučajno za vreme sedeljke kod mene , jedan ortak slučajno je počeo da priča nešto o politici i da proziva LDP . Na moje iznenađenje , moj pomenuti LDP ortak , se uzbudio i počela  je svađa . Naravno nisam hteo da kvarim atmosferu , odmah sam uspeo nekako da prebacim priču na drugi kolosek .
Kasnije sam tog ortaka upitao zašto je glasao za njih , s obzirom da mu je pokojni otac bio član SPO-a za vreme Vukovog uspona , a kasnije i DSS-a , on mi je rekao da je za LDP saznao gledajući B92 . OK , ja kažem dobro . Drugog dana odemo kod njega , upalimo televizor da gledamo Ligu Šampiona . Poluvreme , ja da prebacim na neki drugi kanal , kad imam šta da vidim , ono ima samo B92 , Enter , Art i Avala . Kad sam ga upitao gde mu je Pink i RTS , on reče ne hvata mu antena signal , te pomenute kanale nije gledao 5 godina .  Smile
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
A,smem li da pitam je li poodmakao od granice punoletstva tvoj drugar?
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
Pa dali su da glasa  Smile
Šta radi surova indoktrinacija .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Pa dali su da glasa  Smile
Šta radi surova indoktrinacija .
Ja jos nisam cuo za takav slucaj,ikreno da ti kazem. Smile
Deluje mi nestvarno. Smile

Mislim da te prijatelj malo farba. Smile
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
I meni je bilo u početku , ali s obzirom da su njegova keva , sestra i baba isto glasale , moje sumnje su ubrzo bile raspršene .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
I meni je bilo u početku , ali s obzirom da su njegova keva , sestra i baba isto glasale , moje sumnje su ubrzo bile raspršene .
Bilo dobro da se malo vise krece i razmeni misljenja i informacije sa drugim ljudima.
Jer ako mu je b92 jedini prozor u svet,onda da nije  Smile,bilo bi  Smile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
DEVOJKE I LDP? Verovali ili ne, ldp ima jako uporiste u zenskoj populaciji. Neko bi rekao da zene bolje poznaju neke stvari od nas muskaraca,.. mozda, ali tto nije slucaj sa fenomenom ldp. KAKO TO? Pa, nase devojke, moje drugarice i poznanice ni same ne znaju zasto glasaju za Cedomira. DOKAZ? Odgovor tipa - Pa, glasam za njih zato sto na mladjima svet ostaje, a mi smo mladi, zar ne? Od nas zavisi! ILI - Mislim, stvarno, ja se stidim sto sam sto sam odavde! Da ja budem u istom koshu sa Cecom Raznatovic-Arkan? PA, DOBRO, STO BI BILA SA NJOM U ISTOM KOSHU? Pa, znas ona se dici da je Srpkinja, a ja ne slusam tu muziku i sto bi se ja tako deklarisala. A KAKO SE DEKLARISES U AMSTERDAMU? E, pa kao kosmopolita iz Srbije, ali nekako me svi malo cudno  gledaju. KAKO SE OBLACE? Kako jebeni zenski sastav ladytron, itd. ili kako oni pisu etc.                             
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
the W sad cu ti ja odgoviti na tvoja nebulozna pitanja koja nemaju nikakve veze sa politikom...

Ko glasa za LDP? Nije tacno da za LDP uglavnom glasaju mladi...Za LDP glasaju ljudi koji su visoko obrazovani, retko se nadje nas clan ili simpatizer a da nije obrazovan...I za tu politiku glasaju ljudi koji su takodje verovali u Zoranovu politiku...

Odakle su?Iz svih krajeva Srbije, negde imamo 20-ak glasova, negde znatno vise...Deklarisemo se kao Beogradjani, jer to i jesmo, govorim za nas koji to pricamo, a danas svaka susa, koja je dosla ko zna odakle isto tako prica....E pa oni nisu Beogradjani...I normalno je da svog grad volim vise od svakog drugog, to je ujedno i misljenje svakog normalnog coveka, ako neko zivi u Nisu, normalno je da mu je Nis najbitniji pa ostalo...

GDE IZLAZIMO??? Alternativna mesta??? Sta po tebi to obuhvata???Izlazimo svuda, svuda postoje razliciti ukusi, tako je i kod nas...

MEDIJI? B92 jedina televizija koja vredi u nasoj zemlji...

RELIGIJA? Svi ateisti? Glupost... Mada i da je tako, bolje je biti ateista, nego da verujes u nesto, a da ne znas ni u sta verujes...Tvrdim 80% ljudi koji veruju u Boga nemaju pojma u sta veruju...Slave slave iz mode...ITD ITD

ZAJEDNICKE KARAKTERISTIKE? LDP Lepsi Drugaciji Pametniji

U STA VERUJEMO? Tacno, u pomirenje sa zemljama iz regiona, zatim da stvorimo Evropu u Srbiji, i da ljudi ne beze iz zemlje!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
the W sad cu ti ja odgoviti na tvoja nebulozna pitanja koja nemaju nikakve veze sa politikom...

Ko glasa za LDP? Nije tacno da za LDP uglavnom glasaju mladi...Za LDP glasaju ljudi koji su visoko obrazovani, retko se nadje nas clan ili simpatizer a da nije obrazovan...I za tu politiku glasaju ljudi koji su takodje verovali u Zoranovu politiku...

Odakle su?Iz svih krajeva Srbije, negde imamo 20-ak glasova, negde znatno vise...Deklarisemo se kao Beogradjani, jer to i jesmo, govorim za nas koji to pricamo, a danas svaka susa, koja je dosla ko zna odakle isto tako prica....E pa oni nisu Beogradjani...I normalno je da svog grad volim vise od svakog drugog, to je ujedno i misljenje svakog normalnog coveka, ako neko zivi u Nisu, normalno je da mu je Nis najbitniji pa ostalo...

GDE IZLAZIMO??? Alternativna mesta??? Sta po tebi to obuhvata???Izlazimo svuda, svuda postoje razliciti ukusi, tako je i kod nas...

MEDIJI? B92 jedina televizija koja vredi u nasoj zemlji...

RELIGIJA? Svi ateisti? Glupost... Mada i da je tako, bolje je biti ateista, nego da verujes u nesto, a da ne znas ni u sta verujes...Tvrdim 80% ljudi koji veruju u Boga nemaju pojma u sta veruju...Slave slave iz mode...ITD ITD

ZAJEDNICKE KARAKTERISTIKE? LDP Lepsi Drugaciji Pametniji

U STA VERUJEMO? Tacno, u pomirenje sa zemljama iz regiona, zatim da stvorimo Evropu u Srbiji, i da ljudi ne beze iz zemlje!!!
Znas, decko, mnogo moze da zaboli kada osetis da si ukalupljen... Jebeni sablon, to ste vi,.. Samo par vas veruje u neku ideologiju, a ostatak (iliti vecina) je tu radi fazona...                                                                                                                                    Pa, dobro,... reci sta te je najvise zabolelo sa prethodne strane? Kako pricas- kroz nos ili da si kosmopolita jer si 1,5 puta bio u Zapadnoj Evropi?!                                                                                                    Mediji? b92. Da li stvarno mislis da je to objektivna televizija?                                                           Pomirenje sa svima? Izvini kako mislis da se pomiris sa nekim, ko te mrzi po bioloskom rodjenju?!            Kako mislis da nas neko postuje, ako sami sebe ne postujemo????       
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
KO GLASA ZA LDP? Masa urbanih likova koji su bili u fazonu boljenja qrca za sve, a pogotovo za drzavu i njene interese. Veciti studenti, kvazi-intelektualci... ODAKLE SU? Oni nikada nece reci da su Srbi vec Beogradjani. I svi, jbt, do jednog iako su bili 2,5 puta u Evropi, su odjednom kosmopolite, pacifisti, itd. Ako su kojim slucajem npr. iz Paracinskog geta (kao nas poznati hip-hoper) ili iz nekog drugog grada iz Srbije, ne brinite bice veci Beogradjani od mene (iako sam trece koleno)... KAKO PRICAJU? Pa, brate, kroz nos! Njanjanjanaj, otezu dok pricaju kao da su zgutali nesto a nisu... bacaju hejtove i englicizme. GDE IZLAZE? Na alternativna mesta. I ja izlazim na takva mesta. Smile MEDIJI? Naravno b92. ZAJEDNICKE KARAKTERISTIKE? Iskljucivost, bezlicnost, licemerje, diskriminacija svih nas koji ne mislimo kao oni (tako sto nas stavljaju u isti kosh sa radikalima i ostalim budalama). IKONE? Tetka Suzana alijas Luna Lu, Biljana Srbljanovic,... RELIGIJA? Ateisti svi do jednog.. FORUM? Forum b92. BLOG? Blog b92. U STA VERUJU? U pomirenje sa zemljama i narodima u regionu...

Бритко, прецизно и изнад свега тачно. Несрећни људи, самоубеђени да су елита...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 20:31:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.