Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 11:20:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 99792 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Перо, Перице, зашто наседаш на празну демагогију Чедера Јовановића?

Замисли Коштуница није подржавао политику свог политичког противника у том тренутку. Јебем ли му миша, докле је дошла ова земља Србија кад се политички неистомишљеници не слажу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne sanjaj svoj život, živi svoj san!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Duki57

oni su valjda bili dos,politicki saveznici koliko se ja secam,a ovaj to nije postovao,udji malo dublje u sve to pa pogledaj..nemoj samo da mi ti pricas demagogijama.....koju sad Seseljevu knjigu citas!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Pa nece Beba da ide kod Ruzice, kad je bio Zoranov najbolji prijatelj...Nije bio Ruzicin...Daj bre kada cete vi shvatiti da ta Ruzica Djindjic nije niko i nista u nasoj politici bre...Bas mene boli uvo sto ce ona da podrzi Tadica ili Cedu...Ona je niko i nista u politici...Ona je samo bila Zoranova zena....Uzimi procitaj dva poslednja broja casopisa Status, intervjue Bebe Popovica. A ako Cede laze, kako vi kazete, Beba Popovic nema razloga za to, on nije u nasoj partiji.A opste je poznato da je Beba bio Zoranov najbolji prijatelj......I ako tako cvrsto stojis na Tadicevoj strani, onda ti meni daj argument, gde je on bio citavih devedesetih godina, da li se borio da srusi Milosevica? Da li je setao ulicama?Da li je bio neko i nesto u DS-u kada je Djindjic bio njen predsednik? Jedino sto je bio, bio je ministar odbrane, do kojeg je dosao lobiranjem u stranci!!!

Ako je detektor lazi toliko nekorisna stvar, zasto onda Jocic,Kostunica, i brdo drugih ljudi koje je Cedomir pozvao, nije izaslo da svedoce pred detektorom???
Kao prvo, Ruzicu je Zoran veoma cenio, ali ne samo kao majku njegove dece vec i kao coveka. Kao drugo, Ruzica nije kao sto ti kazes "niko i nista" u politici vec clan Glavnog odbora najjace demokratske partije u zemlji.
Kao drugo nemam nameru da citam Status, novinu Slavise Lekica jer sam po struci novinar i odlicno znamo ko je i sta taj Lekic. Ne tripuj da sve sto se prodaje na kisoku, moze da se nazove novinom. Vlasnika tog nazovi magazina (ciji tiraz je 2.000 - ovo ti je informacija iz prve ruke) u novinarskoj bransi niko ne zarezuje ni dva posto. On je poznatiji kao covek koji voli da cuga po lokalnim kafanama, a ne kao novinar. Uostalom Status se nekoliko puta delio za dzaba na ulicama Beograda. Toliko o pouzdanosti tog lista.
Sto se Bebe Popovica tice, dovoljno govori cinjenica da se lazno predstavlja kao rodjeni Beogradjanin i stidi porekla. Covek koji komplekse leci tako sto se i danas predstavlja kao neka politicka faca, a to potkrepljuje jedino cinjenicom da je bio sef vladinog biroa za komunikacije. Covek koji politiku kapira kao mesto za licno razracunavanje sa svima onima koji mu u oci kazu da je lazov! Jebi ga batice, ali je tako.
A za Tadica vidim da si podatke dobijao od Bebe licno. Znam ja da ga Ceda i Beba ne podnose, ali znas kako kaze ona narodna "ko gubi ima pravo da se ljuti". Smile
Oni su porazena frakcija u DS-u i to su clanovi DS-a jasno rekli na skupstini stranke. Niko njih ne bi dirao da su se ponasali normalno. Medjutim da neko po svim medijima pljuje stranku i novo rukovodstvo a ipak je clan iste, slozices se ne ide. Mogu da imaju razlicito misljenje, uostalom imaju ga i Vlahovic, Zivkovic i mnogi drugi pa nikom ne pada napamet da zbog toga vredjaju Tadica. Izvisni to su Beba i Ceda radili.
Sto se tice Tadicevih zasluga za rusenje Milosevica i kako si rekao "gde je on bio".
Ne znam koliko godina imas, ali ako si ucestvovao u demonstracijama 1996/97 i kasnije mogao si da ga vidis. 1997 godine Tadic je setao zajedno sa setacima skoro cele zime i to je fakat. Ja sam ga licno video. E sad to sto nije bio tako grlat i lajav kao Ceda, ne umanjuje njegov znacaj. Ipak je on covek gospodin.Smile  Tada je bio Predsednik Izvrsnog odbora stranke, a na sledecoj skupstini kada je Djindjic pobedio Vuksanovica izabran je za potpredsednika. Na toj funkciji bio je do pada DOS-a sa vlasti. Potpuno legalno je izabran za sefa stranke. Da napomenem da je DS pod njegovim imenom uspeo da decembra 2003. godine na parlamentarnim izborima ugura stranku u skupstini, iako su sve prognoze govorile da bi sa imenom Cede Jovanovica na celu DS ostao van skupstine. Ceda i beba su urusili za samo nekoliko meseci popularnost stranke za vise od 15%!! Kako? Lako uz silne afere! Ne vodi se tako partija. Boris je ipak u poslednji cas spasio stvar. Danas, posle 3 godine od dolaska na celu stranke, DS je najjaca u demokratskom bloku, a za nju je glasalo skoro milion ljudi! Prema tome ne vidim sta sad ne valja? Znam da to neke boli na licnom planu. Profesionalno trebali bi da budu srecni sto je stranka opet br. 1. Ali nisu. Znamo i zasto.
Detektor lazi nije kao sto rekoh nikakav dokaz. To sto ga je prosao opet nista ne govori. To sto je Ceda pozvao Kostunicu i sta ja znam koga sve ne da urade isto je njegov problem. Poziv na testiranje izdaje sudija, ne Ceda. Tu cinjenicu je mali zaboravio. Ali dobro, nadam se da Srbija kakvu zeli LDP nije maloumna drzava gde bi se ponovo rodio neki Sloba. Samo sada malo mladji i grlatiji.
I jos jedna stvar, politika ti je kao sport. Pobednicki tim se nikad ne menja. Smile
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
Citat
Tada je bio Predsednik Izvrsnog odbora stranke, a na sledecoj skupstini kada je Djindjic pobedio Vuksanovica izabran je za potpredsednika.

Za izbore za koje kruži priča da su pokradeni .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Citat
Tada je bio Predsednik Izvrsnog odbora stranke, a na sledecoj skupstini kada je Djindjic pobedio Vuksanovica izabran je za potpredsednika.

Za izbore za koje kruži priča da su pokradeni .
Nece bas biti. Vuksanovic je javno priznao poraz.
« Poslednja izmena: 09. Jun 2007, 19:25:22 od ZvezdasBG »
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
Nece bas biti. Vuksanovic je javno priznao poraz.

Ok , da mu verujemo na reč .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
KO GLASA ZA LDP? Masa urbanih likova  koji su bili u fazonu boljenja qrca za sve, a pogotovo za drzavu i njene interese. Veciti studenti, kvazi-intelektualci... ODAKLE SU?  Oni nikada nece reci da su Srbi vec Beogradjani. I svi, jbt, do jednog iako su bili 2,5 puta u Evropi, su odjednom  kosmopolite, pacifisti, itd. Ako su kojim slucajem npr. iz Paracinskog geta (kao nas poznati hip-hoper) ili iz nekog drugog grada iz Srbije, ne brinite bice veci Beogradjani od mene (iako sam  trece koleno)...       KAKO PRICAJU? Pa, brate, kroz nos! Njanjanjanaj, otezu dok pricaju kao da su zgutali nesto a nisu... bacaju hejtove i englicizme. GDE IZLAZE? Na alternativna mesta. I ja izlazim na takva mesta. Smile MEDIJI? Naravno b92. ZAJEDNICKE KARAKTERISTIKE? Iskljucivost, bezlicnost, licemerje, diskriminacija svih nas koji ne mislimo kao oni (tako sto nas stavljaju u isti kosh sa radikalima i ostalim budalama).  IKONE? Tetka Suzana alijas Luna Lu, Biljana Srbljanovic,... RELIGIJA? Ateisti svi do jednog.. FORUM? Forum b92. BLOG? Blog b92. U STA VERUJU? U pomirenje sa zemljama i narodima u regionu...                                       
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
To se ranije zvalo - šminkeri.
Svi smo ih mrzeli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
KO GLASA ZA LDP? Masa urbanih likova  koji su bili u fazonu boljenja qrca za sve, a pogotovo za drzavu i njene interese. Veciti studenti, kvazi-intelektualci... ODAKLE SU?  Oni nikada nece reci da su Srbi vec Beogradjani. I svi, jbt, do jednog iako su bili 2,5 puta u Evropi, su odjednom  kosmopolite, pacifisti, itd. Ako su kojim slucajem npr. iz Paracinskog geta (kao nas poznati hip-hoper) ili iz nekog drugog grada iz Srbije, ne brinite bice veci Beogradjani od mene (iako sam  trece koleno)...       KAKO PRICAJU? Pa, brate, kroz nos! Njanjanjanaj, otezu dok pricaju kao da su zgutali nesto a nisu... bacaju hejtove i englicizme. GDE IZLAZE? Na alternativna mesta. I ja izlazim na takva mesta. Smile MEDIJI? Naravno b92. ZAJEDNICKE KARAKTERISTIKE? Iskljucivost, bezlicnost, licemerje, diskriminacija svih nas koji ne mislimo kao oni (tako sto nas stavljaju u isti kosh sa radikalima i ostalim budalama).  IKONE? Tetka Suzana alijas Luna Lu, Biljana Srbljanovic,... RELIGIJA? Ateisti svi do jednog.. FORUM? Forum b92. BLOG? Blog b92. U STA VERUJU? U pomirenje sa zemljama i narodima u regionu...                                       

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC 

skidam kapu... Smile
IP sačuvana
social share
My dream is to fly over the rainbow so high...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 11:20:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.