Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 11:05:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 100140 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
I jos nesto, ako smo prosli u Beogradu, Vojvodini i Nisu cenzus, sto jeste istina, onda smo prosli u vecini Srbije...Jer Vojdvodina, Beograd i Nis imaju imaju oko 4 000 000 glasaca..

Jos jednom,izvinite za post za postom...

Па ти рече да сте у Београду добили негде између 10% и 15%, а добили сте дупло мање од тога.

Војводина само показује да сте прошли на Нешу Чварка.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5

Slazem se da legija nije budala koja je mislila da sama rusi vlast u zemlji, ali dobro razmisli ko je vodio, a i danas se trudi da vodi politiku koja veoma lici na politiku slobodana milosevica?

Mislim da to nisu ceda i beba vec neko treci, neko ko se sve vreme pravio lud i tako provlacio na vodecem mestu u drzavi, ko nije sproveo nijednu bitnu reformu, i koji nam je produzio tranziciju za barem duplo.

Vidim da ciljas na Kostunicu kada pominjes politiku nastavka Slobodana Milosevica. Okej sve i da je tako (a nikad nije potvrdjeno) Voja je tad bio predsednik federalne drzave. Pod svojom kontrolom je imao jedino VBA i KOS. Dakle dve vojno-obavestajne sluzbe. BIA je potpadala pod republicku vladu. Dakle postavlja se pitanje ko je vodio najvazniju obavestajnu sluzbu u zemlji do ubistva Zorana? Andreja Savic i Goran Petrovic, ljudi koje je direktno gurao Cedin lobi u DS-u! Uostalom Goran Petrovic je kasnije cak i pomogao oko formiranja LDF u okviru DS-a pa se posle popickao sa Cedom i sad se prepucavaju preko novina. Znaci ljudi koje je tadasnji DS postavio bili su na celu drzavne bezbednosti! Kako to da se ta sluzba direktno podredjena vladi nije vodila racuna o bezbednosti njenog predsednika?! Neces mi reci da je Kostunica imao kontrolu nad njom?
Branislav Bezarevic koji je osudjen za pomaganje u ubistvu Djindjica je do 12. marta radio u BIA kao jedan od glavnih logisticara i koji je nemsetano (cush niko nije to video niti znao) odavao Zemuncima gde se Zoran krece. Znaci spijunska sluzba koja zna sta neko jede, ne zna da medju njenim redovima ima ljudi koji rade o glavi premijeru?! Decko bojim se da je sva ta operacija 12. mart izrezirana i dirigovana iz same vlade Srbije! Niko me ne moze ubediti da su Siptar, Kum i Legija hteli incognito da izvedu drzavni udar i kako kaze Zarko Korac "preuzmu vlast u zemlji"?! U te nebuloze ne veruje ni on sam. Kao Dusan Spasojevic je trebao da postane sef diplomatije?! Hahahaha, i u to treba neko da poveruje?!
Oni su bili samo puki izvrsioci kojima je za sada nepoznat faktor naredio da se Zoran ukloni! Taj faktor je sedeo u vladi! Videcemo i ko je. Aj zivi bili pa videli.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Пре свега си ми због тог потписа готиван. Smile

Читао сам неке твоје постове и што се тиче политичких убеђења могу рећи да се заиста разликујемо, али оно по чему си бар ти битно другачији од неких је објективност.

Фраза коју ЛДП папагаји стално понављају о томе како је Коштуница кочио реформе док је био председник СРЈ, како је он одговоран за ово, за оно, код иоле паметнијих не може да прође. Шта је он могао да ради са том безвредном "титулом"? Па СРЈ није ни функционисала у то време. Међутим папагаји неће да прихвате неке ствари и то је то. Острашћенијих људи од ЛДП-ОВАЦА нема. Можеш кривити Коштуницу за неке ставри, можеш га и мрзети због тога, али зашто му набацивати нешто са чим он нема никакве везе.

Фраза број два такође је врхунац глупости: "Чеда је био десна рука Ђинђићу".

Ђинђића су у политичком смислу убијали баш те његове наводно десне руке: Чеда, Беба, Кораћ и остали пацијенти. Он је већ испао доста наиван када се таквима окружио, али је био сасвим довољно интелигентан да схвати, да ту багру треба што пре пошутирати или ће сам ДС сносити последице.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Da Beograd je dobio izmedju 10 i 15%...Ja Beograd smatram da je Vracar,Stari Grad, Savski Venac, Novi Beograd, Zvezdara delimicno i Cukarica delimicno i centar Palilule...To je Beograd...Ostalo su prigradska naselja...

I nemoj da me zasmejavas da se utvrdi da su Beba i Ceda umesani u Djikijevo ubistvo...Pa ti onda stvarno imas problem...I za to surovanje za Zemuncima...Ceda je bio na detektoru lazi, i cim je zavrsio rekao je ajde sad Kostunica da dodje ovde...Pitanja su bila, je rste isli u Silerovu, odgovor je bio ne...Procitaj knjigu "Moj sukob s prosloscu" i bice ti stvari jasnije...A da je Ceda umesan u ubistvo kako ti kazes, zasto bi se svaki dan, trudio da otkrije politicku pozadinu....Gde je tu Kostunica...Zasto se ni on, ni Jocic nisu pojavili na svedocenju, iako ih je Cedomir javno pozvao...Cuti i nemoj da ti se ljudi smeju!

I pitanje za sve Vas koji podrzavaju Kostunicu:

Da li znate ko je trebao da prestavlja DOS 2000. godine? Da li znate kako je odluceno da to bude Kostunica??? Da li znate sta je u to vreme Kostunica radio???

Едит: Не постуј више порука за редом, користи опцију измени.
« Poslednja izmena: 06. Jun 2007, 16:17:01 od Livingston »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5

I nemoj da me zasmejavas da se utvrdi da su Beba i Ceda umesani u Djikijevo ubistvo...Pa ti onda stvarno imas problem...I za to surovanje za Zemuncima...Ceda je bio na detektoru lazi, i cim je zavrsio rekao je ajde sad Kostunica da dodje ovde...Pitanja su bila, je rste isli u Silerovu, odgovor je bio ne...Procitaj knjigu "Moj sukob s prosloscu" i bice ti stvari jasnije...A da je Ceda umesan u ubistvo kako ti kazes, zasto bi se svaki dan, trudio da otkrije politicku pozadinu....Gde je tu Kostunica...Zasto se ni on, ni Jocic nisu pojavili na svedocenju, iako ih je Cedomir javno pozvao...Cuti i nemoj da ti se ljudi smeju!

Decko ja samo nisam iskljuciv. To sto sumnjam da su ova dvojica debila umesani u ubistvo onoga u cije ime se kunu i kad doruckuju ne znaci da su oni to zaista i uradili. iskreno ma koliko ih ne voleo nebih zeleo da se stvarno dokazu te sumnje jer ce se baciti velika ljaga na Demokratsku stranku koja ce dobiti etiketu partije ciji je potpredsednik ucestvovao u likvidaciji predsednika stranke! Nazalost za ove cetiri godine koliko je proslo od ubistva Zorana mnogo sumnjivih okolnosti lebdi u vazduhu i ovim presudama Legiji & Co. nije zavrsena ova tragicna prica. Mene izvrsioci ne zanimaju. Interesuju me nalogodavci! Nista nije ostalo skriveno narocito ne u ovoj Srbiji, pa tako nece i ovo ostati tajna. Saznace se pre ili kasnije. Ono sto mene cudi u razmisljanju LDP-ovaca je visok stepen iskljucivosti. Brate ne postoji kod vas glava, vec samo misljenje Cedomira Jovanovica. Sta on kaze to posle vi ostali ponavljate kao papagaji. Rekao sam ja davno da nema razlike izmedju vas i SRS. Dve krajnosti, dve iskljucivosti i obe velike nesrece po ovu naciju i drzavu. Nadam se samo da ce te struje ostati vecita opozicija.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
E pa vidis, mene bi tako isto bilo sramota da glasam za coveka koji je mrzeo i lagao Zorana Djindjica, a to je Boris Tadic!!!

A tebi bi toplo preporucio da procitas dva flajera LDP-a:

1. NIJE GOTOVO!!!

2. 12. mart nas obavezuje da u novu vladu veruju gradjani a ne kriminalci!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Znas kako...... Nisi bas u pravu.Nije Legija prodavao cokolade i bombone pre 2000 godine  Smile Smile Bato on je bio saradnik Arkana koji je bio boss mafije,Legija je izvsavao zlocine za rezim  Slobodana Milosevica,bio je upetljan u ogranizovan kriminal,otmice,trgovina droge..... Da ne nabrajam sve jer bi trebalo jakoo mnogo vremena  Smile Ja ne mogu da verujem da je Ceda sa njim stalno bio i isli su na njihove slave,koncerte i ostala sr a da on nista nije znao  Smile Mnogo mi se on bre pravi naivan  Smile Jos mi sumljivi taj Mihajlovic.Sto se mene tice taj treba da ide na 3 dozivotne jer magarac je bio ministar policije a dopustio je da ubiju premijera  Smile Nekako mi cela vasa politika kaze:"Nemojte mene kriv je Kostunica,Sloba..." Bato niko vam nista ne bi rekao od naroda da ste pohvatali bagru iz JSO.Ali niste jer je nekome to debelo odgovaralo,jer je neko nastavio da radi poslove koji su oni radili......  Smile Ja o ovome mogu da ti pricam jos jako mnogo ako hoces ali jedino sto jos uvek ne mogu da budem siguran a to je:"Ko je izdao Zorana i ko je taj kome je odgovarao da se nastavi Slobin "posao".Imam par favorita ali kazem mogu samo da nagadjam.Nemoj da te cudi bilo sta jer je politika k... i tu nema prijatelja  Smile

Mani se parola.Nego nisi mi juce odgovorio nista na ovaj moj tekst?  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Izvini sto ti nisam odgovorio...Kao sto vidis bilo je 10 postova i ne mogu bas da stignem na svaki...Verovatno sam ga propustio ali evo sada cu...

Sto se tice Mihajlovica, veruj mi da imam isto misljenje kao i ti...100% sam siguran da ima informacije o Zoranovom ubistvu, jer svaki ministar policije, zna u detalj za svako ubistvo, kradju, zloci n itd...Isto kao sto i Jocic sve zna sta se desavalo od 2003. do danas...

Sto se tice Cede i Legije...Pa nije Ceda bio na svim veseljima Legije, daleko od toga...A ovo gde je bio je koncert koji je organizovao ile je organizovan za JSO...Dalje, Ceda je bio klinac, i verovatno da bi se dokazao, isao je svuda gde su ga slali...I nemoj mi raci za JSO, drzava je tada saradjivala sa njima...To je jasno kao dan...To svi znaju...I kazes nije Ceda uhvatio te zlocine iz JSO-a...Pa kako nije, kada je vlada Zorana Zivkovica, gde je Ceda bio potpredsednik, ugasila JSO, i pohvatala vecinu tih ubica...Za Legiju isrkreno pre 2000. godine 50% naseg naroda nije ni culo...To je tacno sigurno...Legija je postao poznat javnoscu tek 5. oktobra 2000. I nemoj mi samo i ti Ceda je isao u Silerovu, drogirao se, pa isli su cak do toga kad je rusena kuca da su mu tamo nasli protezu...Pa daj bre...Cedomir nikada nije tamo otisao da bi se druzio sa Ulemekom,Kumom itd itd...To je dokazano na detekrotu lazi, a Ceda je jedini nas politicar u istoriji koji je na njega i izasao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5
E pa vidis, mene bi tako isto bilo sramota da glasam za coveka koji je mrzeo i lagao Zorana Djindjica, a to je Boris Tadic!!!

Dokazi ovo. Samo nemoj opet sa cuvenim "argmentima" "eto tako je jer je to neko u LDP-u rekao".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
To se zna batice moj, pa LDF nije jos postojala, a kamoli LDP...Kakve veze tu ima Cedomir Jovanovic... Beba Popovic je to rekao takodje, a Beba Popovic nema veze sa LDP-om, ali taj Beba Popovic je bio Zoranov najblizi saradnik, i Zoranov najbolji prijatelj...Svako ko zna nesto o Demokratskoj stranci, zna da su u vreme Djindjica postojala dva klana...I ceo taj, nazovimo drugi, bio je uz Tadica, doduse u znatno manjem broju...Pitas li se ti zasto je posle smrti Djindjica toliko veliki broj ljudi napustilo demokratsku stranku...Da li si ti za nekoga ko je danas u DS-u cuo u Djindjicevo vreme, osim Micunovica...I Tadica jer je bio meta lobiranja...Cuti ako ne znas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 11:05:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.