Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 14:44:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 102630 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Idi pa se uclani kod njega. Bicete vise kurtona.
Jest kad bi decko bio budala,uskoro ce svi ldp kurtoni u tvorza! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zatvor je majka za Čedicu! Sada mu nema spasa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
E pa on ce tamo da svira klavir,publika ce mu biti:Legija,Zveki i ostali!Ciji li ce biti decko? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Citat
Morace Cheda par puta da drmne neko pivo pred nekom prodavnicom u drustvu nekog krezubog bradonje radikala, pa nece vise biti ni gudras ni smrkadjija. Jos ako poljubi krstacu, svirace gusle a ne klavir.
Daj ti neki dokaz da si tako sofisticiran u odnosu na vecinu normalnih koji nisu glasali za LDP?
Sve sto sam ovde video od vas dvojice je bolesni egoizam...........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jel Čedica aktivac ili pasivac! Verovatni je pasivac, ima da ga rasture u zatvoru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Да ли је неко питао ЛДП-овце пошто роба на улици?

Zatvor je majka za Čedicu! Sada mu nema spasa.

Стално кука како је угрожен, а зна се где се чувају припадници угрожене врсте Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne spominje se da se Legija kupao kod Siptara u bazenu i da se tamo drogirao,nego se spominje Ceda...Licno sam pre par godina, mislim u NIN-u vide sliku Legije i Siptara tako da ipak postoji makar jedna...Iako je ta slika nebitna...Ja sam ti rekao daj mi neki dokaz
Da postoji fotka, bila bi u spici za Insajder 100%, tako da ne lupetaj za NIN
Dokazi?
"Gospodine Jovanovicu, da li ste vodili Spasojevicevu suprugu u zatvor?" "Ne! Nisam!"
Razgovor posle par meseci- "Gospodine Jovanovicu, da li ste vodili Spasojevicevu suprugu u zatvor?" "Jesam, pa sta?"
Iz ova dva dijaloga izmedju novinara i Cede, moze se zakljuciti mnogo stvari, ukoliko se koristi logika 1+1 je 2  -
1. Covek je labilni demagog, sklon patoloskom laganju. Takodje nije svestan koliku stetu ostavlja iza sebe!
2. Zasto je Ceda, kao sef poslanicke grupe DOS-a, imao obavezu da ide do zatvora sa zenom nekog krimosa iz Preseva?
Ajde LDPovci, malo ukljucite mozak! Zato sto je u tom trenutku bio dobar sa njima, zato sto im je bio duzan usluge, itd.

Gecko, i sam si ranije napisao "Jebiga, Ceda je tada imao 28 godina i svideo mu se fazon"?????????
One kucke iz Pescanika su takodje u slicnom fazonu "Pa sta ako je Siptar poklonio Cedi sat? Vazno je da nije ljakse kao Palma!"????????????????????????????????????
Imate svi zajedno nakaradan sistem vrednosti!!!!!!!!!

Tipicni radikalski. Stitimo ubice i pljujemo postene, sto nece da budu glupi kao mi.
Morace Cheda par puta da drmne neko pivo pred nekom prodavnicom u drustvu nekog krezubog bradonje radikala, pa nece vise biti ni gudras ni smrkadjija. Jos ako poljubi krstacu, svirace gusle a ne klavir.
Sramota kako trljate ruke, sto ozna nije radila svoj posao, nego su morali politicari da izvlace informacije i zemlju iz govana u koju ste je uvalili.
Ne mozete mu oprostiti sto sa takvom svakodnevnom facom je uspesan. Ni ne treba oprostiti onome ko nece da bude kurton sa krstacom.
Bravo smekeru!!! Vazno je da si me napusio da sam radikal zato sto zakljucujem svojom glavom! Za to mi nisu potrebni ni RTS, ni Kostunjavi, ni Seselj, ni Vucic, a ni citanje nakarada kao sto su Press i Kurir.....
A da ga mrzim sto se snasao, to si u pravu! Madera u Bulevaru, hotel na grani, malo li je? Siva eminencija Srbije!!!!!

Nije ih Čeda učio matematiku , ipak je on samo "čuveni" dramaturg
Dramaturg koji napusava sve koji su bez diplome! Dramaturg koji je sa celavim majmunima (ha, da to oni isti
prijatelji iz Surcinskog ili Zemunskog klana?) upao u kabinet dekana FDU i sredio diplomu za 10 minuta. Prosto dekan je dobio ponudu koju nije mogao da odbije! Jak neki dramaturg!
Ovo se moze lako proveriti, Gecko1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Čeda nikada nije bio dobar sa njima. Da jeste, oni ne bi uz podršku Koštunice dizali pobune protiv Đinđića i njegove vlasti koju je činio i Čeda.
Takođe nikada nije vodio suprugu Spasojevića u zatvor to su gluposti koje Koštunicini gebelsi ponavljaju po 100 puta kako bi postala istina.
Tvoj sistem vrednosti, kreiran od strane kurira i pressa je nakaradan.

Citat
Dramaturg koji je sa celavim majmunima upao u kabinet dekana FDU i sredio diplomu za 10 minuta.

Ovo je glupost i budalaština jer je on diplomirao 99. pre dolaska na vlast.

Citat
Vazno je da si me napusio da sam radikal zato sto zakljucujem svojom glavom!

To ne zaslužuje čak ni da se nazove glavom.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Da je on imao veze nekakve sa Siptarom,Legijom,Kumom i ostalom bagrom pa brate to bi za ovih 10 godina koliko ga pljuju bilo sigurno dokazamo...Kao Velja Ilici ima snimak susreta Siptara i Cede,pa neka ga pusti ako ga ima...Slusamo jednu istu pricu 10 godina o Cedi kako se drogirao i kupao u bazenu u Silerovoj...Znate li vi nesto drugo da kazete...Ej 10 godina je proslo nema dokaza, MISLITE O TOME!!! Sve je tako bilo i sa Djikijem,pa nista nije izaslo na videlo...Nikad!!! Tako sam uveren da nece ni sa Cedom...A RTS,Press,Kurir i ostali mediji mogu da pljuju koliko god im se to svidja...I opet ponavljam, po ko zna koji put, koliko oni pljuju utoliko smo mi jaci...

A vi izmislite nesto novo, osim zatvora,droge i Silerove,napunio vam press galvu...PAPAGAJI!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Jel Čedica aktivac ili pasivac! Verovatni je pasivac, ima da ga rasture u zatvoru.

Neznam,kažu da voli da puši,! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 14:44:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.