Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 22:17:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 223 224 226 227 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 99714 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Slazem se sa svim, jedino sa ovom konstatacijom da postoje ljudi koji velicaju zlocince....
Koje zlocince i kada je dokazano da su oni zlocinci, samo to  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Citat
Gondore to sto radikali imaju vise clanova nego mi glasaca, ja sam jako srecan... Bolje da imamo 40000 normalnih i obrazovanih, nego 300000 clanova, od kojih je 250000 zavrsilo osnovnu, 45000 srednju a jedva neki ostatak fakultetski obrazovan!!! Shvati da se mi razlikujemo mnogo od glasaca i clanova radikala... Sa takvima mi ni djubre ne bi bacali...

Se to vodila neka anketa glasaca ldp-a i ostalih stranki ili ti to onako iz glave??
vodi se anketa po BG i NS univerzitetu.
najvise studeata glasa za DS, pa za LDP i G17. Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Isto je i u Kragujevcu i Nisu! Ne vode samo severne kolege ankete! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Skorpi sirovina!  Smile Smile Smile Mnogo mi idu na zivce ovi "bolje pakt nego rat" izdajnici! Bilo ih je i u ostalim istorijski vaznim trenutcima, ali ovo je do sada nezapamceno!

Ovim si reko kolka si ti sirovina! Razmisljas kao zivotinja, u afektu, hormonima. Znaci ti se lozis na 27.mart i ponosan si na i prosto ti je milo na 1 600 000 poginulih srba u II svetskom, i 1 000 000 u I, pa da mi smo tada prvi ustali protiv "tamne strane sile".

Ne vodi se politika hormonima, nego mozgom!

Hebeni fasista!

E po tvojim postovima mogu da konstatujem da si tezak dunster, kao sto rekoh razmisljas kao sirovina, a argumenti su ti ono u skladu sa nacinom razmisljanja.

E i smorili ste me vi "veliko srbi" i tome slicno. Sanjate o nekoj "velikoj srbiji" i lozite se na krav i cast i sl.sranja, sve bre neko vitezovi, borci protiv Americke hegemonije, imperijalizma, CIA-je, Vatikana... Daj zajebite, svi vi znate koji su nasi interesi, vi kao cuvate Kosovo a 75% nikad nije ni bilo dole, sedite kuci pored PC i jedete govna, pa da vi cuvate srpsko ognjiste i pravoslavna svetilista, ma daj bre kog jos to vise stvarno interesuje, ustvari vi se prevrcete u krevetu, nemozete da jedete koliko ste zabrinuti, zajebite bre. Gledajte napred i samo napred, al s vama ne vredi

pa lepo neka vasi pristanu na testiranje na narkotike pa nece biti vise potrebe za lupanjem
Ako je cist neka to dokaze jednom za sva vremena. Ovako ce mu uvek nabacivati da je narkoman.
Neka dokaze da takvi grese, ne vidim u cemu je problem.

Dosta vise o tim drogama bre, koje ti probleme imas. Ako neko hoce da se drogira, njegov problem, sta tebe briga, uostalom cinjenica je da su ljudi pod dejstvom necega (droga, alkohol) imali najvece napade genijalnosti, vecina genija je na necemu, ne zovu se za dzabe psiho-aktivne supstance.

A vi "muskarcine" sto ste protiv pedera, ko da imate neke komplekse, kao da ne mozete na drugaciji nacin da dokazete vasu "muskost: nego mrznjom. Ne volim ih ni ja, al to je bre njihov problem.
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Pa homofobi su takvi jer se, i sami plase da nemaju malo "tih karakteristika"! Ja sam siguran u svoju heteroseksualnost, i gej i lezbo populacija mi apsolutno ne smeta! Ako oni oce da se jebu sa osobama istog pola to je njihova stvar, ja imam preca posla! Samo istripovani koji se plase da nisu mozda i oni pomalo od homosa, mrze homoseksualce!
« Poslednja izmena: 26. Avg 2007, 21:23:53 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
A sada smirite strasti.
milance NeTalentovani posto smo te smorili postoji dugme i necemo vise.
Inace pripazi na jezik jer mi je muka vise da citam tako prostacke postove.
Sto vazi i za ostale inace pocinjem da brisem....
« Poslednja izmena: 26. Avg 2007, 21:25:16 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
milance, sta da kazem, osim  Smile

Ja imam jedno pitanje za LDP! Da li ima jedna zemlja na ovom svetu, sa kojom bi Srbija trebala da ima posebno dobre odnose ili to vazi za svaku zemlju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dobro je sto supermoderator uvodi red,ali bas sam hteo da priupitam gej populaciju LDP-a da li imaju neki zdrav razlog zasto ne zele da zajedno toplo bratski podele svoju toplu sklonost sa sunarodnicima albancima dok jos zvanicno Kosovo ne postane nezavisno(Nece jos ...).Sta u stvari omladina iz LDP-a ima protiv siptara te ih ne zele u istoj drzavi?To je u osnovi licemerno uskracivati postenim albancima da zive ravnopravno bez presije svojih narko kriminalaca i NATO kompanije.
« Poslednja izmena: 26. Avg 2007, 21:58:41 od vucko_m »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ja nemam nista protiv njih, ali mi sa njima u istoj drzavi ne mozemo da zivimo u miru! A sta gej populacija LDP misli, to bi morao da pitas njih Smile!
« Poslednja izmena: 26. Avg 2007, 21:58:45 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
milance, sta da kazem, osim  Smile

Ja imam jedno pitanje za LDP! Da li ima jedna zemlja na ovom svetu, sa kojom bi Srbija trebala da ima posebno dobre odnose ili to vazi za svaku zemlju?
Oboje opravdavate "obrazovanu" masu vernih poštovalaca lika i dela Čede Jovanovića, pogotovo što se rečnika tiče. Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 223 224 226 227 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 22:17:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.