Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa samo ovde!  (Pročitano 701125 puta)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia mars
Posto nema vise piratskog softvera, pravac na nokia.com, skinete SDK s60v3 i carbide.c++ pa pisite Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 91
Zastava BiH
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 6680
lijepo je bilo ovdje pricati sa pravom rajom o svemu, a ne sada negdje drugo sa tamo nekim kinezima, rusima,...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E60
S obzirom da nemam jos uvek "privilegije" da pisem privatne poruke, prinudjen sam da na ovaj nacin odgovorim na pitanja koja sam dobio na pp...
Citat
Poz. Ovo je citat sa sajta mobiel-review za koji se potpisuje Anton Kotov (Eldar Murtazin mu je CEO):

"First, during WiFi usage battery life drains ultimately fast, battery on the whole is a weak part of this device. We are speaking about active mode, when data is transferred. In case you simply turn on WiFi and not use it, battery life will not be affected on the whole. Second, handset heatens up a lot during data transfer."

Mozhesh li, molim te, kao neko ko je vlasnik ovoga aparata i praktichno ga je probao da mi prokomentarishesh tachnost ovih iskaza! Znachi pitanje baterije i pregrevanje aparata!

Hvala u napred.

Jeste, apsolutno je tacno. E60 sa aktivno ukljucenim wifijem drzim non-stop na punjacu. Baterija nikada ne dostize potpunu napunjenost Smile Ukoliko ugasim hotspot, telefon posle kratkog vremena prijavi "Battery Full".
Telefon se zaista greje ko nenormalan (nije da peche kada ga drzis, ali je osetno topao) a baterija ukoliko je potpuno napunjena, i wifi ukljucen (i aktivan - prijavljen na VoIP gateway npr) traje oko 5 sati.
Ovo sve jeste porazavajuce, mada verujem da ce u novijoj verziji softvera ovo biti bar donekle ispravljeno. Za sada imam v2 software (updateovan preko Nokia Software Update-a), a noviji jos ne postoji.

Eto, nadam se da sam pomogao Smiley

I pitanje: Koliko postova treba imati da bi se moglo ljudski odgovarati na PP?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E60
I jos jedan odgovor na PP:

Citat
Kume ne smijem te pitat samo ovako: Ima li nedje aplikacija,igrica ili slicno za Simbyan 9,1 konkretno Nokia N80 ? HVALA i IZVINI !!!

Cemu izvinjavanje? Smiley
Sve sto ti treba imas ovde:

Nadam se da se linkovi ne kose sa najnovijim "antipiratskim" pravilima

[Edit by Cigla tel.: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 09. Okt 2006, 20:51:34 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 91
Zastava BiH
OS
UNIX
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6680

pitanje: moze li se postaviti tema u kojoj ce se nalaziti FREEWARE za mobitele?
to ne bi bilo krsenje novih pravila... Wink

pozdrav  Smile
« Poslednja izmena: 10. Okt 2006, 17:45:05 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E60
I da, pitanje.... da li je IKO skontao kako promeniti Operator Logo na os9.1 ??? Moze se totalno ukloniti programom NoLogo (besplatan je) ali necu ja da NEMA logoa ... vec hocu da imam svoj custom logo...
pozdrav  Smile
« Poslednja izmena: 10. Okt 2006, 17:47:56 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
@jagerz, ne razumem te što se ljutiš zbog toga što je obrisan link koji si dao za drugi forum?!?
To je zabranjeno pravilnikom Burek Foruma, svi ga poštuju i tu nema neke posebne priče.

To što sam ti ja "skresao" pri prvom postu ili kako već tvrdiš je samo zbog jedne tvoje rečenice koja je bila neistinita i koju mnogi korisnici koji kupuju telefone sa OS 9.1 izgovaraju i onda odu i nikada se i ne vrate da potvrde to što su tvrdili, a ona je glasila:
"Kazete nema aplikacija....... eee pa IMA! Ali kako vidim da na bureku vise nema mesta pirateriji, ja necu postovati nista. A ima toga koliko hoces."
Da ima "toga koliko hoćeš" ja bih prvi kupio neki telefon iz te serije, ali nema ni za prste prebrojati nešto vredno pažnje!

Posle ovoga si se sam ispravio u narednim postovima i rekao da nije baš softver tvoje intersovanje već Wi-Fi koji koristiš i to je u redu, niko ti zbog toga nije prigovorio.

No, opet ću ja da ti prigovorim - ako već koristiš taj Wi-Fi onda ne bi bilo zgoreg da lepo korisniku @Mix024, u temi:
http://forum.burek.com/index.php/topic,148783.0.html - WIFI podesavanje na E 70?
odgovoriš do detalja kako se podešava Wi-Fi konekcija na tim OS 9.1 telefonima jer to tebi predstavlja "dobar dan"(već koristiš isti), i time daš jedan doprinos ovom forumu!
Znači napiši lepo po stavkama kako stoji u tvom telefonu svaku sitnicu koju treba podesiti i mnogi će od toga imati korist. P.S. nema veze što je tvoj telefon E60 -napiši njegova podešavanja jer su u suštinu uglavnom ista.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
P.S. ovde se raspravlja o aplikacijama za OS 9.1 i svaki dalji post koji je van ove teme i njenog sadržaja biće obrisan bez upozorenja.
Razlog: razvodnjavanje teme koje vodi na 100 strana bez ikakve koristi za druge članove koje neće u ovoj temi interesovati koji telegfon imate i koji vam neko preporučuje!

Ako vam je do hvalisanja time koji mobilni posedujete imate temu pod nazivom:
http://forum.burek.com/index.php/topic,2048.0.html - Anketa: Koji telefon trenutno imate...

ako vam je pak do nedoumica oko kupovine mobilnih telefona, imate temu:
http://forum.burek.com/index.php/topic,117257.0.html - Nedoumice oko kupovine i preporuka mobilnih telefona - samo ovde

Ovde se raspravlja samo o softveru za OS 9.1 i ni o čemu više!

« Poslednja izmena: 10. Okt 2006, 17:53:21 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E60
@Cigla

Zao mi je sto jos uvek ne mogu da ti napisem PP, pa cu ti odgovoriti ovde. Nakon sto procitas poruku, obrisi je...

Drago mi je da si "spustio loptu" i sa ovim sto si napisao u poslednjem postu se slazem. No, vidi, nisu svaciji afiniteti isti prema aplikacijama. Ja sam pronasao sasvim dovoljno dobrih aplikacija za svoj tel. da mogu da kazem da nisam pogresio sto sam ga kupio. OK, jos uvek mi neke nedostaju koje nisu prekompajlirane za 9.1 ali verujem da je samo pitanje dana kada ce se pojaviti. A i cene 9.1 telefona nisu tako astronomske u odnosu na npr N70 da bi kupovinu trebalo nazvati "bacanjem para".
Sa druge strane, dobro si primetio da me je na e60 najvise privukao wifi koji bas poprilicno zloupotrebljavam....
Odgovorio sam coveku na pitanje za wifi, i rado cu svakome pomoci ukoliko mogu.

Toliko Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S7 Edge
Izadje napokon smart movie i za  9.1,dosad bile sve neke verzije idi mi da mi dodjes mi,a sad lepo creckovana verzija, radi ko sat!I jos jedna igrica vredna instaliranja Sky force, full naravno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
Izadje napokon smart movie i za  9.1,dosad bile sve neke verzije idi mi da mi dodjes mi,a sad lepo creckovana verzija, radi ko sat!I jos jedna igrica vredna instaliranja Sky force, full naravno!
Automatski odgovor: Piraterija na forumu nije dozvoljena. Za vise informacija posetite ovu temu i konsultujte pravilnik foruma.
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.