Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa samo ovde!  (Pročitano 701510 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Pa dali bi ti oni da kojim slučajem i poseduju te telefone. Smile
Naivan sam i vise nego sto izgledam Smile Smile
Jedini razlog zasto sam to pitao je da se ova tema malo vise rasiri (nesto kao ona stara o symbianu). Posto je sve vise aplikacija za os 9.1 a i cijene im se spustaju realno je ocekivati i , konacno , vise ovoh uredjaja.
E sad posto je kod os 7 i 8 bilo katastofa modela (3230) sto se tice kompatibilnosti ( a masa ljudi ga je uzela i poslije kukala) ne bi bilo lose da saznamo koji je najuniverzalniji tel. nove generacije (koji guta najvise aplikacija i sl.)....da se ne ponovi stara prica...
Samo izgleda da je jos rano za ovakve teme.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imam Nokiau N91, al nema srpski jezik, kako bih mogla da ubacim srpski jezik
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E60
...Uglavnom ih kupuju mamine maze kako bi se dokazivale jer niko normalnan ne bi ni dao 500€ za mob. telefon a da je pre toga imao neki dobar S60 verzije 8 i sl. u zemlji Srbiji!
U zadnje vreme na ovom forumu je više hvalisavaca koji nisu ni držali u rukama neki OS60 verzije 9.1 telefon da ne govorimo o tome da ga zaista poseduju.

Opet ti? Sa istim nastupom? Neverovatno...
Mislim da bi trebalo da po nekada prihvatis i tudje misljenje, a ne da vecito teras svoje kao axiom...
Eto ja se jednostavno NE SLAZEM sa ovim tvojim misljenjem! Gresis i to DEBELO....

Citat
Otuda tako malo informacija i podataka o ovim telefonima. Od onih koji ih nemaju i ne možemo očekivati korisne informacije, zar ne?!?
Svaka čast izuzecima kakvi su @otorinolaringolog i @radosavsavatijevic, ali ko nam je treći nešto objasnio?!?

ima nas i koji ih imamo, a i veruj mi, ubrzo ce nas biti jos vise. I ti samo cekaj da sazre situacija" ...
Ja sam pokusao da objasnim kojesta, ne mozes reci da nisam...

Citat
Mene živo interesuje kako radi ovaj SmartMovie 3.25 koji se eto pojavio u full izdanju! Smile

E pa da ne bude cela poruka u off-u :> ...
SM 3.25 NAPOKON radi ko zmaj, mada sam ja u nedostatku normalnog cracka za njega presao na besplatni DivX player.
Dosadilo mi da ne moze da se pogleda ni ceo film kako valja bez stalnog "drndanja" sa 59 min trial reuse... Jedino sto i dalje koristim je SM kovertor. Iskreno, ne vidim razloga preci na SM sa DivX playera, koji je ocigledna kopija SM-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E60
Imam Nokiau N91, al nema srpski jezik, kako bih mogla da ubacim srpski jezik

Jedino flashovanjem u nekom servisu, ili ako si vicna sa Phoenixom...
Putem Nokia Software Updatera koji se pojavio mozes da stavis novu verziju firmware-a ukoliko se pojavi, ali jezike ne mozes birati Smile
Mada, cemu srpski na telefonu? Meni to deluje isto kao i WIN na srpskom Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E60
Posto je sve vise aplikacija za os 9.1 a i cijene im se spustaju realno je ocekivati i , konacno , vise ovoh uredjaja.

Pa naravno, bice novog softvera i to sve vise i vise. Ja sam vec i ovako zadovoljan sta se sve pojavilo za ovo kratko vreme Smiley

Citat
E sad posto je kod os 7 i 8 bilo katastofa modela (3230) sto se tice kompatibilnosti ( a masa ljudi ga je uzela i poslije kukala) ne bi bilo lose da saznamo koji je najuniverzalniji tel. nove generacije (koji guta najvise aplikacija i sl.)....da se ne ponovi stara prica...
Samo izgleda da je jos rano za ovakve teme.... Smile Smile

Verujem da nije rano Smiley
Medjusobna razlika u svim 9.1 telefonima je jedino rezolucija ekrana. Aplikacija k`o aplikacija ce raditi na svakom 3rd edition telefonu, ali postoje one koje su pisane za odredjenu rezoluciju (npr. 320x240) i ovakva aplikacija ce biti pre celog ekrana na npr e61. Ako isti program instaliras na e60 najverovatnije ce cela aplikacija da zauzme samo deo ekrana.
Sa druge strane, ukoliko aplikaciju koja je radjena striktno za e60 poteras na e61, jedan deo slike se nece videti.
no, sve je vise i vise aplikacija koje ili znaju da skontaju rezoluciju, ili se izdaju verzije u rezoluciji "ovoj" i "onoj" Smiley
Ovo je inace istestirana informacija Smiley Ja imam e60, a drugar sa kojim razmenjujem aplikacije e61.
U glavnom sve radi i kod njega i kod mene, izuzev redjih problema sa ovm rezolucijama...
« Poslednja izmena: 16. Okt 2006, 00:18:20 od jagerz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S7 Edge
Sto se tice Smart movie 3.25 mislim da je to to najjaca aplikacija za sad za 9.1
Divx player nisam ni pokusavao da stavim(a mozda cu)jer znam iz ranijih iskustava da na proslim modelima smartfonova nije imao opciju za prevod,sto za neke nije neka prepreka ali za mene je bas u tome draž !!!
Nisam primecivao nikakvih problema,sve opcije rade,jedino je na N93 malo "cudno" sto nece da sliku okrene kad mobilni otvorite sa strane,ali to cu jos preboleti!
« Poslednja izmena: 16. Okt 2006, 07:36:00 od otorinolaringolog »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
interesuje me da li tomtom radi na N91 i kako ako moze upustvo na srpskom jeziku nekako mi englesi slabo ide
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N95 8GB
Cuo sam da na n93 ne moze da se pusti klip u full screenu kada se otvori ekran sa strane.Jel stvarno to?Citao sam na mobilni svet kom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E60
Nisam primecivao nikakvih problema,sve opcije rade,jedino je na N93 malo "cudno" sto nece da sliku okrene kad mobilni otvorite sa strane,ali to cu jos preboleti!

Pa trebalo bi da u Settings-u imas opciju kako zelis da ti prikaze full screen. Mislim da ima normal (bez okretanja) landscape 1 (rotacija za 90 u smeru kazaljki na satu) i landscape2 (rotacija u suprotnom smeru).
No, program nece znati da detektuje kako si otvorio telefon i stoga ti nece automatski obrnuti sliku. Moras to da mu naredis Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Kad smo već kod "full" aplikacija:
- pojavila se i verzija Lonely Cat Games ProfiMail 2.60 SymbianOS9.1 koja radi fenomenalno i bez ikakvih problema; Smile
- takodje ALON.Software.MP3.Dictaphone.v1.15.S60v3.SymbianOS9.1;
- zatim: Smartphoneware aplikacije u "kompletu"(od Best CallRecorder-a, ..TaskMan-a, do Best FS Caller-a, ...); Smile
- tu je i SBSH.Mobile.Software.SBSH.Papyrus.v1.2.S60.OS9.1;
- ..........EpocWare.Handy Taskman..................

.... krenulo je i to uspešno! Smile
« Poslednja izmena: 16. Okt 2006, 15:02:17 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.