Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa samo ovde!  (Pročitano 700912 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 91
Zastava BiH
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6680
pa niko mi nije odgovorio Smile
kako da najbezbolnije prebacim imenik sa N70 na N73?
pitanje je koji program ima za tu namjenu, posto mi stari backup contacts ne radi ni na jednom zbog razlicitih verzija OS-a... Smile
Zar nisi do sada shvatio da je taj N73 telefon sa verzijom Symbian OS-a 9.1 i kao takav predstavlja bezvrednu plastičnu kutiju za bilo kakve ozbiljnije aplikacije kojih nema?!?
Ako ti je neka aplikacija za backup kontakata radila na nekom Symbian telefonu verzije 7.0/8.0 na ovom kao što si i primetio neće raditi nikada.

Zar nisam rekao 1000 puta da ne zapomažete za aplikacijama koje se vezuju za taj Symbian 9.1 jer ih nema!!!
Niko vas nije terao da kupujete te telefone čim su se pojavili i platite ih 500€ i sada mislite da za tu cenu treba da vam kuvaju ručak. Valjda bi trebali biti svesni da vrednih aplikacija za takve telefone ima na prste prebrojati???
Ovi telefoni su potpuno bezvredni što se tiče toga da imaju operativni sistem(za koga nema aplikacija). Onda bolje i da ga nemaju!
Samim tim čekajte da se pojave vredne aplikacije kada niste imali strpljenja da sačekate sa kupovinom takvih telefona. Btw. da se čekalo .... imali bi ste duplu korist - mnogo jeftiniji telefon i više aplikacija, ali ne lezi vraže ....

No, opet se ja pomučih da vam pomognem i nadjem odgovarajuću aplikaciju(vidi, čak ima jedne jedine), samim tim, što se tiče transfera kontakata iz jednog Symbian telefona verzije 7.0/8.0/8.1 u drugi telefon verzije 9.1 probajte ovu aplikaciju:

Contacts Transfer

Download verzije za 9.1: http://my-symbian.com/s60v3/download/search.php?name=Contacts%20Transfer
Download verzije za 7.0/8.0/8.1: http://my-symbian.com/s60/download/search.php?name=Contacts%20Transfer

Kažite bar hvala ako vam završi posao. Aplikacije su besplatne!

Hvala!!!  Smile  Smile

p.s. Cigla, vidim da ti je opet mobitel 6670. sta je bilo sa onim mpx-om ako se ne varam?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Prvo kaži da li ovi programi rade - tj., završavaju posao???
Citat
p.s. Cigla, vidim da ti je opet mobitel 6670. sta je bilo sa onim mpx-om ako se ne varam?
Završio u fijoci. P.S: nije Mpx već UIQ! Smile

Hvala tebi takodje!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 91
Zastava BiH
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6680
Prvo kaži da li ovi programi rade - tj., završavaju posao???

Nisam jos probao, javim sutra kad isprobam.  Smile
Nadam se da ce raditi  Wink

U svakom slucaju hvala ti za trud, kralj si!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E60
Auuuuuuuuuuu ljudi, kakvi ste ... Smiley
Jos ja rek`o vid-vid ... 20 i kusur strana diskusija o 9.1 aplikacijama, kad "oces malo morgen" .... 20 i kusur strana ubedjivanja ljudi sa starijim telefonima kako ne treba kupiti S603rd telefon? Pa ZASTO pobogu???
Kazete nema aplikacija....... eee pa IMA! Smiley Ali kako vidim da na bureku vise nema mesta pirateriji, ja necu postovati nista. A ima toga koliko hoces. Slazem se da nema kao za starije symbiane ali lepo polako se mnoze aplikacije i za ovu platformu...
Ja imam e60 oko 2 meseca i zaista sam prezadovoljan sta sve zna ... VoIP preko wlan-a radi ko mutav.... sa 512Mb karticom je po pitanju brzine avion u odnosu na starije symbiane... jedino sto nema kameru, ali meni ni ne treba pored obicnog digitalca. Kome i to treba ima N80 i ostale modele...
Ono ne kontam vas, nesto ste mi jako protiv napretka.... pa sto niste svi onda na DOS-u i win 3.11?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Auuuuuuuuuuu ljudi, kakvi ste ... Smiley
Jos ja rek`o vid-vid ... 20 i kusur strana diskusija o 9.1 aplikacijama, kad "oces malo morgen" .... 20 i kusur strana ubedjivanja ljudi sa starijim telefonima kako ne treba kupiti S603rd telefon? Pa ZASTO pobogu???
Kazete nema aplikacija....... eee pa IMA! Smiley Ali kako vidim da na bureku vise nema mesta pirateriji, ja necu postovati nista. A ima toga koliko hoces. Slazem se da nema kao za starije symbiane ali lepo polako se mnoze aplikacije i za ovu platformu...
Ja imam e60 oko 2 meseca i zaista sam prezadovoljan sta sve zna ... VoIP preko wlan-a radi ko mutav.... sa 512Mb karticom je po pitanju brzine avion u odnosu na starije symbiane... jedino sto nema kameru, ali meni ni ne treba pored obicnog digitalca. Kome i to treba ima N80 i ostale modele...
Ono ne kontam vas, nesto ste mi jako protiv napretka.... pa sto niste svi onda na DOS-u i win 3.11?  Smile

Ostali bi na DOS-u i win 3.11 da za njega ima najviše korisnih i vrednih aplikacija, ali na žalost nema - ima ih najviše za Win XP! Smile
Pored ovoga, ako bi smo DOS i win 3.11 uporedjivali sa Java telefonima a WinXp sa Symbian - onda izvuci sam zaključak koju su glupost lupio! Pre bih rekao da je OS 9.1 bliži DOS-u nego OS 8.0!

To što ti tvrdiš da ima ali eto nećeš postavljati jer se Burek Forum transformiše, može pričati drugarima na ulici a ne ovde nama koji provodimo najviše vremena i znamo tačno u "cent" koliko se do sada aplikacija pojavilo za Symbian OS 9.1 i koliko ih ima krekovanih.

Pitanje je koliko ima vrednih aplikacija od tih 150 koliko je do sada izdato za Symbian OS S60 verzije 9.1??? Ja bih rekao jedva dvadesetak naspram najmanje 500 vrednih aplikacija od plus-minus 3500 izdatih za verzije 6.1/7.0/8.0! Smile

Ako misliš na Java aplikacije koje rade na ovim telefonima - njih ne računamo i one nas ne interesuju jer ne predstavljaju ništa vredno! Da su nam kojim slučajem potrebne Java aplikacije onda bi kupovali Java telefone ispod 200€ i o njima raspravljali i prošli mnogo jeftinije!

To što misliš da je neko ovde "protiv napretka" ili ove verzije Symbian OS-a nisi uopšte u pravu.
Ja ovde samo pokušavam da edukujem ljude da se ne zaleću i bacaju ogroman novac(400-500 i više €) na ove telefone koji ne mogu u ovom trenutku da im pruže ništa u toj vrednosti, čak ne mogu da svojim vlasnicima pruže ništa ni u 50% svoje vrednosti.
Ljude ovde pokušavam da ubedim u to da sačekaju da se omasovi softver i padnu cene telefonima pa tek onda da ih kupe. To se zove logično, razumno i nadasve ekonomično razmišljanje. Smile

A ti @jagerz samo napred i teši samoga sebe. Nas nemoj da ubedjuješ jer sigurno znamo mnogo više od tebe i nisu nam potrebna mudrovanja kao i u 1000 slučajeva do sada! Ovde cenimo iskrenost a ne hvalisavce tipa "ima toga koliko hoces" nego vi nemate pojma, jeli?!?

Boravi ovde malo duže sa nama i naučićeš mnogo toga.
Citat
.... sa 512Mb karticom je po pitanju brzine avion u odnosu na starije symbiane...
Verujemo ti! Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Okt 2006, 03:16:18 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia Lumia 1020
Citat
Ljude ovde pokušavam da ubedim u to da sačekaju da se omasovi softver i padnu cene telefonima pa tek onda da ih kupe. To se zove logično, razumno i nadasve ekonomično razmišljanje. Smile

i eventualno nađe način da se pristupa sistemskim fajlovima
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Semper SanguiS

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e50
Pozdrav svima, skoro sam uzeo E50, pa sam tako dospeo na na forum trazeci informacije.. Imam pitanje.. Ne mogu da podesim da mi skida mail ni sa jednog naloga mail-a, osim gmail, nece da skine ni yahoo ni hotmail, dok prvi radi savrseno...ima li resenje..i jos nesto e50 ima u sebi program IM u folderu connection, koliko sam ja shvatio to bi trebalo da bude nesto kao messenger program, ali je nemoguce nastelovati bilo koji nalog, kad dodjes do setovanja trazi webb address za nesto, predpostavljam od serverea messengera, tu pojma nemam koja je na primer od yahoo, ili msn, probao sam one standardne varijante kao www.yahoo.com, ili www.msn.com, ali to ne radi..jel se neko bakcao sa ovim, naravno uvek moze da se stavi neki program za messenger, sto sam i uradio, ali me interesuje jel moze ovaj da se natera da radi...
IP sačuvana
social share
Stevan Stevanovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia Lumia 1020
yahoo nema pop pristup, tako da možeš samo preko neta da gledaš
tako je verovatno i za msn
znači nije do telefona, oni jednostavno to ne podržavaju
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Semper SanguiS

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e50
tako sam i sumnjao, samo mi je trebala potvrda od nekoga...mada, da znas, drugi tel mi je mpx200 motorola, i na njoj radi msn, doduse to je glupo sto sam i pomenuo, s obzirom da je njihov windows, normalno da su ugradili podrsku...hvala u svakom slucaju.. i jel zna neko zasto je ukinuta download sekcija za 6.3 verziju....??? onu o kojoj se upravo dopisujemo, ja ne mogu da je otvorim?
IP sačuvana
social share
Stevan Stevanovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia Lumia 1020
nema više piratskih programa...
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.