Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa samo ovde!  (Pročitano 699062 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung GS3
Sve sam instalirao i telefon pronalazi bluetooth ali kada kliknem connect izbatzi mi ovo:
Error
No correct service found.
Please make sure BBluetooth remote control is runing!
Da nije problem u portovima? Shta u stvari treba da se shtiklira na settings: Direct ili COM Port?

« Poslednja izmena: 30. Nov 2006, 23:10:43 od albumag »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Sve sam instalirao i telefon pronalazi bluetooth ali kada kliknem connect izbatzi mi ovo:
Error
No correct service found.
Please make sure BBluetooth remote control is runing!
Da nije problem u portovima? Shta u stvari treba da se shtiklira na settings: Direct ili COM Port?

Ja bih ti vrlo rado pomogao, ali veruj da u telefonu imam najmanje četiri instalirane aplikacije takvih namena i isto takodje klijenata na PC-u(pobrljaveće mi komp od toliko gluposti) i ne bih da instaliram i petu kako bih sastavio tutorijal. Smile
To treba da uradi neko ko ima ove nove telefone, instalira taj Bluetooth Remote Control 2.0 i napiše ovde kako je uspeo konekciju jer je to gotovo i jedini program takve namene za OS verzije 9.1!
Valjda nije toliko teško proveriti jednu jedinu aplikaciju koja usput i radi kao daljinac za komp korisnicima ovakvih telefona????
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung GS3
Ma ok ljudi ne morate se tzimati Wink Fala vi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Eh da, moraš da uskladiš Bluetooth serial port preko koga komunicira tvoj bluetooth adapter sa telefonom. Isti COM port ubaci i u podešavanja tog programa. To je osnovno!
Ovako izgleda, tj., tu treba da tražiš koji je tvoj port:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Untitled-2.gif
(23.74 KB, 437x421)
« Poslednja izmena: 01. Dec 2006, 00:08:20 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
e sad neznam dal sam pitanje postavio na pravo mesto ali nemojte mi zameriti
imam 3250 i kad instaliram temu za 9.1OS i one neke oce da rade a neke nece tj. kad instaliram lep[o mi se ucita tema ali ikonice nema znaci prazne bele kockice pa sad mislim koje su to teme za 3250 i u koju one kategoriju one spadaju tamo pise za 9.1OS a pola mi nerade Smile Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
e sad neznam dal sam pitanje postavio na pravo mesto ali nemojte mi zameriti
imam 3250 i kad instaliram temu za 9.1OS i one neke oce da rade a neke nece tj. kad instaliram lep[o mi se ucita tema ali ikonice nema znaci prazne bele kockice pa sad mislim koje su to teme za 3250 i u koju one kategoriju one spadaju tamo pise za 9.1OS a pola mi nerade Smile Smile
Šta reći osim ne ponavljati se?!? Piše svuda da je za 9.1 OS, ali takodje i piše specifična rezolucija za takav OS. Primera rad, što se tiče igrica i aplikacija nije tačno da sve aplikacije rade univerzalno na svim modelima. Pri samom download-u se aplikacije i igrice dele na:

xxxxx.sisx (176x208 / 208x208 / 352x416 )
For Nokia 3250, 5500, N80, N91, E60, E70

xxxxx_QVGA.sisx (240x320)
For Nokia N71, N73, N92, N93, E50

xxxxx_E61.sisx (320x240)
For nokia E61, E62

Malo su čudni ovi telefoni koji dele isti operativni sistem a 100 rezolucija ekrana. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Belive in life energy and thrust it!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia n73
luckyyy hvala na autolocku :-)

to ce mi spasiti koji dinar  Smile,a i trudim se da nadjem ponesto,i nadjem,pa nesto radi,nesto neradi..
Smile i nezvoni mi alarm iz kalendara ako je ugasen zvuk na telefonu,a ja ga ugasim da me nocu nesmaraju dok spavam,pa se onda desi da se i ne probudim na vreme  Smile.. i sta mi se jos desava(jos jedan od bagova).. kad hocu da zumiram sliku, u 90% situacija pise "not inaf memory..trte-mrte.."..a sve mi je pogaseno??!
pa necu valjda morati svaki put da resetujem telefon da bih zumirao sliku na mobilnom...
i jel izasao total IR Remote za ovaj Symbian?

« Poslednja izmena: 04. Dec 2006, 20:18:37 od zemuntrio »
IP sačuvana
social share
zokan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
@jimy page, promašio si temu što se tiče predstavljanja aplikacija. Tema za takvu namenu se zove: Najnovije Aplikacije za Symbian s60 [review] - potraži je!
@zemuntrio, ako te toliko interesuje total IR Remote, onda posećuj češće Psiloc sajt radi informacija. Jer tvoje pitanje naginje ka tome: "da li neko ima krekovan pa da se poslužim", zar ne????
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy 3
luckyyy hvala na autolocku :-)

to ce mi spasiti koji dinar Smile,a i trudim se da nadjem ponesto,i nadjem,pa nesto radi,nesto neradi..
 Smile i nezvoni mi alarm iz kalendara ako je ugasen zvuk na telefonu,a ja ga ugasim da me nocu nesmaraju dok spavam,pa se onda desi da se i ne probudim na vreme Smile.. i sta mi se jos desava(jos jedan od bagova).. kad hocu da zumiram sliku, u 90% situacija pise "not inaf memory..trte-mrte.."..a sve mi je pogaseno??!
pa necu valjda morati svaki put da resetujem telefon da bih zumirao sliku na mobilnom...
i jel izasao total IR Remote za ovaj Symbian?

Meni nedeljni kalendar radi Ok. Znaci svakog jutra me budi za posao dok se vikendom ne dere!
I zumiranje slike je Ok, bez bagova na E61 sa poslednjom verzijom sw.
Mada ti u potpisu vidim 6630, ne znam koji tel Symbian 9 imas?
I stvarno bi bilo poželjno da ako menjate tel , menjate i potpis, lakse je za odgovore o problemima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Da li mogu dobiti adrese, odakle se mogu preuzeti programi za N73. Ili ovde ili na pvt ostavite poruke. Hvala:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.