Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa samo ovde!  (Pročitano 698879 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Automatski odgovor: Piraterija na forumu nije dozvoljena. Za vise informacija posetite ovu temu i konsultujte pravilnik foruma.
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC ONE
 Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Ajd da malo ozivim temu, sa svojim prvim postom Smiley. Dakle imam n73 cirka 2,5 dana Smiley. Pre toga sam imao 3650 pa k750i tako da se razumem u simbijan telefone, ali isto tako sam malo ispao iz koloseka pa ako moze par saveta i odgovora na pitanja
  • Kao prvo cisto tehniccko sta znaci 9.1 series 3.0. Da li to znaci da je su svi simbian telefone koji su 9.1 imaju verziju simbijana 3.0 ili?
  • Neko je gore napomenu da software za 9.1 verziju simbijana ima nastavak sisx. Medjitum trazeci fscaller_s60_3.zip u arhivi se nalazi fajl sa extenzijom sis. Koji sma bez problema instalirao na tel. Da li to znaci da ipak progrma ne mora da se zavrsava sa sisx? Kada samo kod tog program, imam jedan preblemcic pokusavam da kontaku dodelim sliku (od 3mpix)  i on mi javi da nema dosta memorija, da li to znaci da pre toga trebam slike da resajzujem?
  • Kao sto rekoh malo sm zardao sa simbijanom pa je li mzoe promoc oko programa koji bi radili : Izmenu start ekrana, recimo da mi ne pokazuje buduce podsetnike nego nesto drugo. Program koji pokazuje koliko je baterije ostalo ali u procentima. i uopste par nekih must have programa

Hvala puno,
unapred Smiley
« Poslednja izmena: 10. Dec 2006, 19:57:57 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Pogledaj malo Ovde za pocetka da vidis od prilike sta se koristi od App i sta ima za njega
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung GS3
Isprobao sam MobiolaWebCam OS 9.1 3th i mogu vam retji da odlichno radi! Isprobajte  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0005.gif
(49.44 KB, 240x320)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Isprobao sam MobiolaWebCam OS 9.1 3th i mogu vam retji da odlichno radi! Isprobajte  Smile
Ovo smo isprobali još pre godinu dana. Tema koja se time bavila: http://forum.burek.com/index.php/topic,102708.0.html - Nokia 6600 kao Web Kamera!
Naravno, program je sada portovan i na Symbian telefonima verzije 9.1 i drago mi je da i na njima radi, ali nikakve vajde od njega ako se ne kupi. Trial verzija je strašno ograničena! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Belive in life energy and thrust it!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia n73
Vidim da si i ti kao i ja presla sa 6630 na N73...da li je to dobar potez...videcemo u sledecih par meseci..Evo jedan koristan link,za sve..
to je za igrice,ali pronjuskajte,ima svasta  Smile
i moze li se nekako dobiti taj program 
MobiolaWebCam OS 9.1 3th     Smile  Smile  ako bi neko bio ljubazan...da mi...kaze...gde.. Smile.kako.. Smile kad..?  Smile

[Edit by Mikele: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 12. Dec 2006, 20:23:07 od Mikele »
IP sačuvana
social share
zokan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Drugari....... Smile
Zanima me sledece, da li i kako mogu da instaliram najnoviji OS Symbian na mom fonu [NOKIA 6260]... 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
Drugari....... Smile
Zanima me sledece, da li i kako mogu da instaliram najnoviji OS Symbian na mom fonu [NOKIA 6260]... 

NE!!!! - kratko ali jasno!
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
Drugari....... Smile
E nije ti to WM telefon pa da Stavljas najnovije OS,a posto ti imas Symbian to do sada niko nije uradio pa tako da za sad Nemozes da ubacujes najnovije OS Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.144 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.