Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa samo ovde!  (Pročitano 699142 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
bolje da uklonim ovo sto sam lupao, sramota me je  Smile
ok, sorry jos jednom  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Belive in life energy and thrust it!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia n73
Evo ovako...Imao sam 6630 (mrak telefon,ali mrak!!!) N73 je i mene razocarao,ali svet napreduje,nokija napreduje,pa moramo i mi..Ima par bagova,ali to je zato sto sam i sam jako brz i zahtevam od njega kao da je PC sa dual core chipom,pa ga zakocim sa vremena na vreme..Ali nema veze,svidja mi se kamera,fali mi dobrih programa(npr. program za zakljucavanje tastature posle 10-15sekundi jer dosta puta sam vec pozvao nekog iz dzepa, daljinski za TV za ovaj Symbian,dobra igrica kojom da ubijam vreme.mana-nezvoni mi alarm iz kalendara ako je ugasen zvuk na telefonu..itd..)ali to moram da sacekam malo pa valjda ce se i resiti nesto ili ce mi neko i pomoci...jednostavno,telefon je malo ispred vremena i to mu je mana,narocito zbog programa...Jos jedna stvar koja me interesuje(znam da je mnogo pitanja za jednu poruku,ali skrenucu paznju i na ovo)
-kad kucam poruke sa Srpskim predictive textom(sklapa sam reci),skracuje mi poruku!! Sa 160 karaktera,skrati je nekad na 50!! a nekad na jos manje,a nekad ne...neznam u cemu je fora,i da li tako poslata poruka se racuna kao 2 ili kao 1 ako je sa 100karaktera?? Eto,dosta tema za razmisljanje,i molim za pomoc i informacije.. Smile
IP sačuvana
social share
zokan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia n73
Pitanje prethodno je vezano za novi Symbian jer mi trebaju programi koji bi resili te probleme..i meni i drugima...eto..   Smile   da neizgleda da sam otisao sa teme..hvala na pomoci
IP sačuvana
social share
zokan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung GS3
Imash par programa za zakljuchavanje tastatute "AutoLock" npr,imash i gomilu igritza...nisi se potrudio oko aplikatzija i igritza...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy 3
Evo shota sa E61.
BTW, oko brzine procesora. Evo namerno sam testirao juce 6630 i E61. 6630 je bila skoro prazna sto se tice slika i klipova dok je E61 bila 70 % popunjene memorije. I sad da bih bio objektivan (i da Cigla ne bi rekao da sam se eto promenio otkako sam presao na Sym 9), moram reci da u najmanju ruku otvaraju (ne samo galeriju) foldere potpuno isto! Znaci sto se brzine tice komentari da je cak 6630 brza ne stoje, ali stvarno!
E sad, kad mi dodje pod ruku N93 videcemo... Ipak je razlika u 110 Mhz.
E sad da ne duzim, najveca smetnja na Symbianu 9 je: NE MOGU DA PRISTUPIM SISTEMSKIM FAJLOVIMA! To ume da bude... Fuck! I jos jedno: Defaultni browser na E61 je fenomenalan!
P.S. dodao sam "Auto lock" jer je Freeware, cisto zbog onih sa novim telefonima a mrze ih da traze programe !!!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0013.jpg
(85.65 KB, 320x240)
Screenshot0013.jpg
(85.65 KB, 320x240)
« Poslednja izmena: 30. Nov 2006, 07:27:45 od luckyyy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung GS3
Jel isprobao neko 'Bluetooth Remote Control 2.0'? Meni neshto ne uspeva Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Šta to ne uspeva?!?
Objasni bar lepo od početka, kako si to pokušao, šta si to podešavao, ... pa ne uspeva, a ne samo "meni ne uspeva" i lomite vi moždane vijuge kako bi mi pomogli.
P.S. ja na mojoj nokiji 6670 nemam ama baš nikakvih problema oko kontrolisanja PC-a preko bluetooth-a -> tu je ControlFreak, pa zatim PuppetMaster, još je tu i Remotud.Bluetooth.Remote.Control, .... dok kod tih novih 9.1 plastikanera mo'š samo Java(jer još nema .sisx aplikacija) kao da se radi o SE T610 a ne o telefonu od 400€?!? Smile
« Poslednja izmena: 30. Nov 2006, 16:31:59 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia n73
bas tako..   Smile
IP sačuvana
social share
zokan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5500
P.S. ja na mojoj nokiji 6670 nemam ama baš nikakvih problema oko kontrolisanja PC-a preko bluetooth-a -> tu je ControlFreak, pa zatim PuppetMaster, još je tu i Remotud.Bluetooth.Remote.Control, ....
@cigla tel.
Ja koristim Bluetooth RC i radi savrseno, medjutim, za nijansu mi je komplikovan.
Posto nisam isprobao ni jedan drugi od programa koji si naveo, da li bi mogao da preporucis neki, koji je po tvom misljenju "dobar", da ne bi svaki ponaosob instalirao i provaljivao svaki od njih.
Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
P.S. ja na mojoj nokiji 6670 nemam ama baš nikakvih problema oko kontrolisanja PC-a preko bluetooth-a -> tu je ControlFreak, pa zatim PuppetMaster, još je tu i Remotud.Bluetooth.Remote.Control, ....
@cigla tel.
Ja koristim Bluetooth RC i radi savrseno, medjutim, za nijansu mi je komplikovan.
Posto nisam isprobao ni jedan drugi od programa koji si naveo, da li bi mogao da preporucis neki, koji je po tvom misljenju "dobar", da ne bi svaki ponaosob instalirao i provaljivao svaki od njih.
Hvala unapred
Vrlo rado, ali nije mi poznat ni jedan koji radi na Symbian verziji 9.1 u koje spada i tvoja Nokia 5500! Sve što radi pod znacima navoda je pisano u Javi za sada na takvim telefonima i nema recimo primera radi ControlFreak u .sisx varijanti! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.27 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.