Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa samo ovde!  (Pročitano 699222 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
jeli ciglo aj mi reci neke tvoje savete u vezi N93-ojke, zbog cega je ona swe bolja od N73 jer me bas interesuje, sad sam se malo zagrejao da zamenim N73 za nju Smile

pa ti rece da neces menjati n73 dok ne izadje n95....

ne, owaj fon koji sad uzmem cu da nosim dok ne izadje N95 i dok joj cena malo ne spadne, pa zato bas i pitam jer neam nameru d se zarobim sa necim sto nevalja na 4-6 meseca
« Poslednja izmena: 29. Nov 2006, 16:13:21 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N900,N97mini,N95
kolega, htedoh ja da se skrasim sa N73, ali me je razocaralo sto ima owoliko bagova, i ako se to ne skine sa novim fw ja ga menjam za N93
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
isto toliko bagova ces imati i sa n93....
nego, ovo nije tema gde se prica koji ti telefon da uzmes, ovde se caska o softveru za OS 9.1 ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
jeli ciglo aj mi reci neke tvoje savete u vezi N93-ojke, zbog cega je ona swe bolja od N73 jer me bas interesuje, sad sam se malo zagrejao da zamenim N73 za nju Smile

:PN73 brzi od N70 Smile

zajebo si se ti prijatelju negde, i ja imam original N73 i sa prvim fw ali bre spor je ko freza, a galeriju otvara mnogo duze od N70

Slusaj ja nisam glup toliko,rekoh lepo u vezi brzine imao sam 5 meseci N70 i ludeo sam sa otvaranjem pojedinih stvari ,recimo instalacija programa i deinstalacija isto duplo brze na N73 od N70,pa ljudi nisam slep i glup da nevidim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung GS3
kolega, htedoh ja da se skrasim sa N73, ali me je razocaralo sto ima owoliko bagova, i ako se to ne skine sa novim fw ja ga menjam za N93
Koliko sam ja na ovom forumu a ne neshto puno ti si hagor-e promenio par telefona i ni jedan ti nije valjao. Da li je u svim tim telefonima problem ili s tobom neshto deshava?  Smile
V 2.0628.0.0.3
27-07-2006
RM-133
Nokia N73 (56.01) meni nikada nije restartovao mob niti se gasio sam od sebe!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
sa prvim fw

ovde lezi tvoj glavni problem.... prvi fw je najbagovitiji.... cim ubacis novi softver, bice sve bolje.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N900,N97mini,N95
V 2.0628.0.0.1
10-07-2006
RM-133
Nokia N73 (07)
tako je kod mene

a telefone menjam cesto jer to volim (owo mi je 11 fon owe godine) a jedini fon koji je imao neku manu do sada je N73, swe ostale sam nejao cisto uz k***c(osom ona dwa sto sam imao sa ekranom na dodir, e njih sam menjao jer me mrzi da za swaku sitnicu cupam olovce)

@mikel nisam ja ni poceo da raspravljam o tome koji telefon ja hocu da uzmem vec si ti rekao "pa ti rece da neces menjati n73 dok ne izadje n95....", a ja sam samo odgovorio na to, ja sam samo pitao ciglu za njegovo misljenje o N93 posto je i sam rekao da je jedini dobar fon iz OS 9.1

i ja se nadam da je to jedini problem, ostaje mi samo da cekam flas pa cu videti na cemu sam Smile
« Poslednja izmena: 29. Nov 2006, 16:38:14 od hagor »
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Neznam ja samo mogu da kazem da mi n73 radi duplo brze od n70 koji sam imao,to su cinjenice e sada mi objasni cigla kako je to moguce a imaju isti procesor i jos ovo je kod mene fabricka verzija sovtvera(prva na N73) a na n70 sam ima iz aptila meseca znaci predzadnja za sada,i opet duplo brze recimo galeriju otvara N73 od N70,bar je tako kod mene.
Znači, ti si do zaključka došao da N73 radi "duplo brže" od N70 samo zbog toga što otvara brže galeriju?!? Smile Kkao mi ovde da ti verujemo kada recimo @Hagor tvrdi da radi mnogo sporije od N70?!?
Prvo, nisi ni napisao koliko slika imaš u N70, koliko u N73, zatim, tačan naziv firmvera na N70 i na N73 pa tek onda možemo lepo da razgovaramo!
Pored ovoga, da si ranije gostovao na ovom forumu video bi i sam da N70 nije apsolutni šampion po brzini u tu ga ladno "tuku" i modeli 6680 i 6630 čak i moja Nokia 6670 po otvaranju same galerije i pokretanju aplikacija!
zato, nemojte se odmah izletati i uporedjivati najslabiji Symbian telefon iz verzije 8.1 po brzini i tvrditi da je nešto "duplo brže" jer to znači 100% brže, a to nećeš dobiti pa imao 500MHz procesor na njemu!

@Hagor, kada si sam izmenjao toliko telefona ne razumem kako nisi došao u posed jednog modela N93 bar na jedno poslepodne pa se sam uveri koliko je brži u odnosu na N70/N73/N80 i čak je brži i od "do sada najbržeg" Symbian telefona Nokia 6630! Brži je i prilikom pokretanja aplikacija, i prilikom instalacija/deinstalacija istih, ...da ne govorim o tome koliko brzo otvara recimo jedan .doc ili .pdf dokument od 1.5Mb i sl..... Smile
« Poslednja izmena: 29. Nov 2006, 17:02:37 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Koliko sam ja na ovom forumu a ne neshto puno ti si hagor-e promenio par telefona i ni jedan ti nije valjao. Da li je u svim tim telefonima problem ili s tobom neshto deshava?  Smile
V 2.0628.0.0.3
27-07-2006
RM-133
Nokia N73 (56.01) meni nikada nije restartovao mob niti se gasio sam od sebe!
Opet reklamiraš svoj telefon gde god stigneš???

Ajde molim te objasni kakve jebene veze ima ovaj tvoj post sa temom i samim njenim nazivom?!? Jesmo li nešto korisno u vezi aplikacija i njihovog rada na Symbian OS 9.1 telefonima naučili iz tvog komentara???
Vredjaš čoveka da nešto nije u redu sa njim???
Prvo sagledaj svoje postupke! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
Pa evo imam 194 slike i i  oko 20 mb teme programa 30 mb muzike oko 30 mb za sada imam dve igre od po 1.5 mb ali kazem dao sam primer galerija,veruj kada sam poceo da ubacujem i izbacujem programe isto puno brze nego N70 ilii 6630 koji sam imao pre N70 ali napominjem ovo je  na n73 prva verzija koju ima i Hagor meni ne baguje tel,a kazu da ovaj novi ubdejt sve resava i brze sa njim radi fon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.