Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi novog foruma  (Pročitano 315430 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49855
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S24
Pokusao sam i ocajno izgleda.
@Magic Master: Tebi izgleda cudno u oba slucaja. A gde onda da stavim 244 ikonice koje su mi potrebne a da to ne budu folderi?

Sam treba da podesiš rezoluciju koja ti najbolje odgovara. Ja sam pokazao kako promjena rezolucije utiče na izgled.

Dakle,

odgovarajuća rezolucija + zumiranje veličine teksta po potrebi = idealan izgled burek foruma

Nikome neće ispasti oči. Samo treba sve fino da se podesi.  Smile
« Poslednja izmena: 21. Feb 2009, 15:46:23 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
Narocito, sto su u pitanju pet istih ljudi kojima je barem deset puta do sad receno, da ako im se bas ni jedan avatar ne dopada, ne moraju da ih koriste.
To je zastitni znak Bureka, kao sto je jabuka zastitni znak Apple proizvoda.
Ne mora da se svidi svakom, ali to ne znaci da je normalno otici u prodavnicu i pitate "Jel imate ovaj ipod s breskvicom".
ja sam jednom pomenuo avatare , sada cu to uciniti poslednji puta i ovo što cu napisati verujem da je mišljenje svih koji nemaju personalizovane avatare ,avatari su lepi i u redu je da budu zaštzitni znak , ono što nije u redu (fer) je to da dosta ljudi nosi isti avatar što ponekad stvara zabunu , isto tako nije uredu da se baš toliko selektivno dodeljuju personalizovani avatari i da ih dobijaju oni koji su na forumu par meseci i koji imaju mali broj poruka , ja sam pre oko dve godine zatražio avatar koji je bilo lako napraviti ,prvenstveno iz razloga da bude drugaciji da nas nebi bilo na desetine sa istim , nisam do dan danas dobio odgovor , ne vidim baš neku posebnu teškocu da se nekome napravi avatar ,recimo neka bude uslovljen porukama i vremenskim boravkom , sama ljutnja zbog pominjanja avatara je dokaz da se oni nekome ili ne rade ili da su ostavljeni za mali broj ljudi , to daje sliku pristrasnosti i kod vecine izaziva u najmanju ruku nezadovoljstvo ...
Ja se izvinjavam i obecavam da ih više nikada necu pominjati ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG Nexus 4
evo da se uklucim za cas u temu oko avatara...
@rinaka ... nije problem dal se nekom radi ili ne vec u vremenu ... bila je ranije ( a verujem da je idalje tu negde) tema o avatarima tj za crtanje istih .. uslovi su ako se ne varam bili vise od 800 poruka i dva meseca na forumu ... ali je prestato sa radom na neodredjeno vreme i sve lepo pise ... pa ima mozda i vise od godinu dana ... bolje potrazi ...

ako ces tako ... cak i neki moderatori nemaju personalizovane avatare ... primer ... filip93 ... pa se decko ne buni ... a korisniji je za forum od pola nas ovde  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG Frizider
Citat
- Sto se tice sirine posta, kada je on prazan, jasno nam je da postoji problem kod onih koji nemaju avatare, u smislu da izgleda 2-3 puta duze nego sto bi trebalo. Videcemo da to resimo.
- Sto se tice quote tagova, nismo ni mi zadovoljni izgledom, narocito ako su citati kratki, sredicemo.
Hvala na odgovoru, vazno da se razmislja u tom pravcu. Jako mi se dopadala ta svedena i unificirana forma nevezana za kolicinu opcionih dodataka i vizuelni identitet foruma. Ne sumnjam da ste mislili na takve detalje ali rekoh nije zgoreg da podsetim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S
Ljudi jel se vi zajebavate ili stvarno mislite kad pricate o podesavanjima, ctrl+-, rezoluciji i vrstama monitora ...

pa da li treba sad svi da se vrate na "stare dobre" crt cevi, ili da podesavam boje na tftu, da podesavam, da se jebavam, da zumiram itd ...

Pa nije ovaj forum jedina stvar koju gledam na monitoru pa cu zbog toga da mrchkam sve zivo ...

Prosta stvar ... kome se dopada gledace tako kako je, kome se ne dopada, probace da se navikne i koristi ili ima varijantu da okrene ledja i ode odavde ...

Molim vas, nemojte vise te "savete" zumiraj, podesi monitor, ili ne daj boze gledaj preko CRTa ... to je isto kao da kazete ... sta, ne valja ti u Srbiji? Ti onda postani emir pa idi u Dubai, tamo ce ti biti dobro
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
ono što nije u redu (fer) je to da dosta ljudi nosi isti avatar što ponekad stvara zabunu
To moze da se kaze na taj nacin, pa da se uvede jos ovakvih avatara kao prelazno resenje, pa da ne bude isto svima. Takav komentar nema veze sa onime o cemu pricam.

Citat
isto tako nije uredu da se baš toliko selektivno dodeljuju personalizovani avatari i da ih dobijaju oni koji su na forumu par meseci i koji imaju mali broj poruka
Nije napravljen ni jedan personalizovani avatar od onda od kada stoji obavestenje (skoro dve godine). Svi koji su dobili avatare, dobili su ih pre toga u skladu da pravilima koja su tada bila na snazi.

Citat
ja sam pre oko dve godine zatražio avatar koji je bilo lako napraviti ,prvenstveno iz razloga da bude drugaciji da nas nebi bilo na desetine sa istim , nisam do dan danas dobio odgovor
Niti ces dobiti, kao sto u toj temi (do koje je do skoro vodio pravilnik, a koja je i sad ovde sticky) lepo pise.

Citat
ne vidim baš neku posebnu teškocu da se nekome napravi avatar
Ti ne vidis, posto ih ti ne pravis.
Isto tako ja ne vidim narociti problem da se napravi raketa ili shuttle, pa srecom mene niko od konstruktora ne pita u vezi toga...
Ja vidim ogroman problem. To je po nekoliko sati rada za svaki, nekoliko sati koje ja nemam.
Inace, lepa ilustracija koliko postujes tudji rad.

Citat
sama ljutnja zbog pominjanja avatara je dokaz da se oni nekome ili ne rade ili da su ostavljeni za mali broj ljudi , to daje sliku pristrasnosti i kod vecine izaziva u najmanju ruku nezadovoljstvo ...
Cinjenica da ti, i jos neki tako skandalozno netacne izjave a ovde provodite sate i sate u meni stvara nezadovoljstvo...
Od kada je postavljeno obavestenje u temi za avatare, ni jednom korisniku nismo izaslu u susret kada je to u pitanju. Bio on novi clan, stari clan, moderator, supermoderator, supervizor, moj brat, moja sestra, nebitno.
Ni jednom.
Za primecivanje tako necega ne treba biti genije, samo treba gledati i citati.

Citat
Ljudi jel se vi zajebavate ili stvarno mislite kad pricate o podesavanjima, ctrl+-, rezoluciji i vrstama monitora ...

pa da li treba sad svi da se vrate na "stare dobre" crt cevi, ili da podesavam boje na tftu, da podesavam, da se jebavam, da zumiram itd ...

Pa nije ovaj forum jedina stvar koju gledam na monitoru pa cu zbog toga da mrchkam sve zivo ...

Prosta stvar ... kome se dopada gledace tako kako je, kome se ne dopada, probace da se navikne i koristi ili ima varijantu da okrene ledja i ode odavde ...

Molim vas, nemojte vise te "savete" zumiraj, podesi monitor, ili ne daj boze gledaj preko CRTa ... to je isto kao da kazete ... sta, ne valja ti u Srbiji? Ti onda postani emir pa idi u Dubai, tamo ce ti biti dobro
Prica ima smisla iz mnogo razloga...
To kako ce neko gledati je njegova stvar, kao i to kakve ce boje imati, ali je nepobitna cinjenica da svi ovi TFT monitori koji su ~ 100-150 eura imaju stravicno los kvalitet slike i boje i pravo je mucenje raditi na njima u poredjenju sa CRT-ovima i TFT monitorima vise klase koji na istoj dijagonali kostaju 2-3 puta vise novca.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Citat

Izvini ako si moj izliv ljubavi prema CRT shvatio kao savet, ali to je bio samo licni utisak o izgledu foruma... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava Ниш брее ...
OS
UNIX
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia E52
Ja ću samo da dodam. Bar 70% monitora su widescreen, tako da mi nije jasno za koga je vršena ova optimizacija izgleda. Pola ekrana je prazno, a sve ostalo je zbijeno u ovom malom prostoru! Smešno Smile
Plus negativan osećaj od ovoliko plavih fontova. Smile
IP sačuvana
social share

"Са Вером у Бога, за Краља и Отаџбину"

"Чујте Срби-чувајте се себе", и "Књига о Милутину"- (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html).

"Свето Писмо"- верзија за мобилне телефоне:http://forum.burek.com/index.php/topic,152532.70.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Bar 70% monitora su widescreen
Manje od 15% su preko 1280x800 (na cemu ovo izgleda odlicno).
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava Ниш брее ...
OS
UNIX
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia E52
Pa ne bih se baš složio sa tobom, ali nema veze. Stavi na 19-21inčnom monitoru rezoluciju 1280x800 pa vidi na šta to liči. Beda živa...
« Poslednja izmena: 21. Feb 2009, 16:38:59 od ixtis »
IP sačuvana
social share

"Са Вером у Бога, за Краља и Отаџбину"

"Чујте Срби-чувајте се себе", и "Књига о Милутину"- (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html).

"Свето Писмо"- верзија за мобилне телефоне:http://forum.burek.com/index.php/topic,152532.70.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.