Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi novog foruma  (Pročitano 315162 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
tek sam sinoc video tu opciju za dodavanje prijatelja i to mi je malo njak Smile
sinoc mi je stiglo 5-6 pp-ova(koje sam tek kasnije video jer ne iskace prozorce Smile...ali dobro,rece sf da ce se prozorce vratiti i to je ok Smile)
sa zahtevima ljudi da ih uvrstim u prijatelje ili oni mene ili sta ti ja znam sta...tu se dolazi do neprijatne situacije(barem za mene) jer onda razmisljam sta ce osoba o meni misliti ako ga odbijem...
mada ok...to je jedna sitnica koju mogu prevazici i ne smeta mi mnogo u celokupnom dojmu novog izgleda i novih opcija foruma
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
I dalje nebulozni avatari, nepostojanje normalne pretrage, ne kapiram čemu onda trud, osim da bude još nepreglednije, šarenije, vašarskije?
   Stvarno,na avataru izgledas mnogo mladje... Smile Smile
...i mnogo viši! A ti mnogo kosmatiji Smile
Usput, jedan od moderatora na 17. strani reče da kome se avatar ne sviđa, ne mora da ga koristi?!? Ne kapiram onda čemu služi ova tema, za iznošenje primedbi, predloga i pohvala, ili za inaćenje i durenje gore navedenih?

Druze, nesto si pobrkao. Ova tema je za pitanja u vezi sa novom temom, druga je za greske, nigde ne pise "Ovde predlozite promene"  Smile

A na sve stvari ponudjene probaj da gledas zdravorazumski. Zamisli neki restoran ili neku firmu za pruzanje usluga. Poznata firma/restoran, posecena, ima posla... i vremenom menjaju izgled prostorija, enterijer, namestaj, ponudu robe... izmedju ostalog, kazu stalnim musterijama "dajte vase sugestije da vidimo sta mozemo i koliko ljudi je zainteresovano" i ti od svih stvari koje su spremni da menjaju kazes "Menjaj logo firme" ili nesto slicno sto je zastitni znak. Kazu "ostaje, svidjalo se tebi ili ne" a ti ces na to njima "Sram vas bilo, sto se ja ne pitam"  Smile

Pod pretpostavkom da ces tamo platiti za usluge, a forum koristis besplatno, ne preteruj u komentarima vec prvo razmisli pa onda napisi.

P.S. Sad vidim da sam hteo sto bolje da iznesem poentu, a onda sam se raspisao pa mozda i bespotrebno zapetljao, ali se nadam da je sustina jasna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
@tatex

E, vidis... nekima su ta srca jako smetala...
Ali.. na kraju je ostalo... i promenjen je dizajn jos par puta... Smiley

Burek je jedna prica koja se stalno menja i nadogradjuje... sigurno ce biti jos novih verzija dizajna... a i to ce se nekome dopadati, a nekome ne... Smiley

Inace.. sve je stvar navike... i ja sam bila sokirana prvih par dana posto sam se susrela sa novim dizajnom... ali.. sad mi je tako sladak (posebno na CRT monitoru), da ne mogu da zamislim drugaciji dizajn... plus sam pristalica minimalizma...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
ali.. sad mi je tako sladak (posebno na CRT monitoru)
Smile Nekako mi se mili da vracam katodu na sto da bih uzivao u redizajnu. A s druge strane, na ovih 22 incha stvari isto tako ne stoje najbolje...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Vidis... ja koristim dobri stari 19" CRT i novi sjajni 22" TFT... po par sati dnevno... Smiley
I CRT je keva...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Ne znam ... ceo svet tezi ka web 2.0 stilu (ako vec i nije u njemu debelo), a ovo izgleda kao dizajn od pre 10 godina ...

Stvarno ne znam koliko se neko trudio, postovanje za trud, ali plod tog truda je u najmanju ruku los ...

Slazem se da je stari dizajn mogao da se osvezi, ali na primer gradijentima, kruopnim slovima, jednostavnoscu, prijatnim pastelnim bojama, novim prostim a mocnim logom ... a ov je sve suprotno od toga! Sitno, boje shtipaju za oci, nepotrebni sitni detalji, logo uzasan.

Ne znam ko je "dizajnirao" logo, njemu sam se posebno nadao, ali nista. Totalno staromodan i realno ruzan. Mislim da bi bila bolja ideja da se organizuje takmicenje za idejno resenje loga ... ima ovde dosta ljudi koji bi dali predloge, pa bi mogli izabrati najbolji. Mislim da je logo veoma bitna stvar za sajt, forum, firmu, sta god ... Eto neka to bude predlog za nadlezne organe foruma

kad bih mogao banovao bih te zbog misljenja...

ja nemam pitanja skoro sve je super osim nekih manjih bugova, za koje su svi komentarisali i po 10 puta..
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Ne znam ... ceo svet tezi ka web 2.0 stilu (ako vec i nije u njemu debelo), a ovo izgleda kao dizajn od pre 10 godina ...

Stvarno ne znam koliko se neko trudio, postovanje za trud, ali plod tog truda je u najmanju ruku los ...

Slazem se da je stari dizajn mogao da se osvezi, ali na primer gradijentima, kruopnim slovima, jednostavnoscu, prijatnim pastelnim bojama, novim prostim a mocnim logom ... a ov je sve suprotno od toga! Sitno, boje shtipaju za oci, nepotrebni sitni detalji, logo uzasan.

Ne znam ko je "dizajnirao" logo, njemu sam se posebno nadao, ali nista. Totalno staromodan i realno ruzan. Mislim da bi bila bolja ideja da se organizuje takmicenje za idejno resenje loga ... ima ovde dosta ljudi koji bi dali predloge, pa bi mogli izabrati najbolji. Mislim da je logo veoma bitna stvar za sajt, forum, firmu, sta god ... Eto neka to bude predlog za nadlezne organe foruma

kad bih mogao banovao bih te zbog misljenja...

ja nemam pitanja skoro sve je super osim nekih manjih bugova, za koje su svi komentarisali i po 10 puta..

Pa svako ima pravo na misljenje, kakvo god ono bilo. E sad, sto je kod nas normalno da nam prija kad pohvale nas rad a za kritiku bi nekog da banujes, to je vec druga stvar  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
eee.. ali nidje veze.. shvacam ja da ima svako pravo na misljenje, ali ako mu je ovo dizajn od prije deset godina onda bolje nek ide da se ubije..

htjedoh da dodam da bi sa novom temom mogli i novi smajliji da dodju..
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Strpljenja...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Jel u planu skorija podrska za 16:9 monitore kao sto je podrzavao stari Burek? Ovo je previse skuceno, pogotovo na 22".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.