Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi novog foruma  (Pročitano 315080 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava Ниш брее ...
OS
UNIX
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia E52
СФ - имам једну молбицу!

Наиме, када у делу Слике у Профилу ставим слику величине 240*320px (стандардна резолуција скоро свих мобилних телефона, па тако и њихових позадина), када након тога кликнем на њу, избацује ми се слика резолуције 500*666px! Можда неком и не сметају ове три шестице, али мени као вернику, и те како сметају. Smile Ако би могло нешто поводом тога да се удеси окет, ако не, ником-ништа... Поздрав и срећно у даљем раду новог форума.
IP sačuvana
social share

"Са Вером у Бога, за Краља и Отаџбину"

"Чујте Срби-чувајте се себе", и "Књига о Милутину"- (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html).

"Свето Писмо"- верзија за мобилне телефоне:http://forum.burek.com/index.php/topic,152532.70.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

prim.med.dr.sci. protivpožarni. aparat pekom

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
SonyEricsson K530i
 Smile

Evo sada sam primijetio da kada kucam poruku pa kliknem "Pregledaj poruku", a onda se vratim da je ispravim, i kliknem "Posalji", nece da mi je posalje, nego pise da je vec poslata, a kad stisnem F5 i osvjezim stranicu, nema je, i tek poslije toga hoce da je primi...
Izbacuje poruku
"Vec ste upisali ovaj post. Proverite, pa pokusajte ponovo."
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
a koji je fazon kada se od jednom avatar umanji,pa onda vrati na normalnu veličinu,zanima me zbog čega dolazi do toga.
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Kad dobijem od BurekBota poruku, nikad mi dosad nije pisalo obavjestenje, samo sam vidjela brojku. Ne znam jel to ideja ili bug ?
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
ће врате хорор прозорчић ћесарице  Smile ... само што је он на трећем листу списка ствари које треба одрадити  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Znam to, ali nema uopste obavjestenja kad ide burekbot.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49850
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S24
Da i ja kažem koju o avatarima.

Sviđali su mi se od početka. Oni su unikat Burek foruma i tako treba da ostane. Što se tiče "personalizovanih" nije to trebalo ni započinjati. Svako ko je radio nešto slično zna koliko tu ima puno posla, ali za sada šta je tu je.

Avatara ima zaista dosta, ne treba crtati više, i zaista ima dosta različitih varijanti istih avatara. Ja bih dodao više paleta za jedne te iste avatare. Recimo, ako je majica zelena bilo bi zgodno kada bi mogla da se promjeni u plavu ili crvenu. Tako bi se naparvile mnoge kombinacije koje bi dovele do toga da niko više nema isti avatar...

Evo, pogledajte moj edit u Paintu, za koju je trebalo manje od jednu minutu.  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

04.gif
(7.59 KB, 571x501)
« Poslednja izmena: 21. Feb 2009, 19:23:32 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG Frizider
Ili recimo galerija glava, galerija torzoa, nogu i dodataka, pa sam kombinuj i uparuj kako hoces  Smile Al' dobro rekose da imaju plan......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49850
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S24
Ili recimo galerija glava, galerija torzoa, nogu i dodataka, pa sam kombinuj i uparuj kako hoces  Smile Al' dobro rekose da imaju plan......

Time bi se izbjeglo ponavljanje avatara, a ne bi bilo potrebe da se dodaju novi pimjerci u galeriju koja ima preko 1 000 000 komada ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
Citat
Ja bih dodao više paleta za jedne te iste avatare. Recimo, ako je majica zelena bilo bi zgodno kada bi mogla da se promjeni u plavu ili crvenu.

E to ! i svako ko promeni boju majice, samim tim da mu postane licni. da drugi ne mogu da koriste isti.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.