Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Android programa samo ovde!  (Pročitano 589605 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy 3
Ja uopste nemam tu opciju kod mene!  Smile Samo imam Total space-available space-Unmount SD card-format SD card-internal phone storage-...

Rootovao sam telefon, pa sam posle instalirao SamDroid MOD 2.0. Nije valjda da mise gubi root? Jbm li ga, bio predugo na Windowsu, tamo je Hard SPL jednom i to ti je to... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

If i was awake,i would think it was a dream!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1608
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia N95-2 & 5800
Ja sam malo zalutao... Moze mi neko reci preko kojih app moze da se slusa online radio na tattoo?  Smile
IP sačuvana
social share
If i was awake, i would think it was a dream!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Apple iPhone
Kucaj 'Radio' u Marketu....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Kompanija za "onlajn" telefoniju "Skype" objavila je da će njene usluge ubuduće biti dostupne i na odredjenim modelima "pametnih" telefona koje pokreće "Google"-ov operativni sistem "android".

"Skype" je već dostupan na čuvenom "Apple"-ovom mobilnom telefonu "iPhone", kao i telefonima koji rade uz pomoć operativnih sistema "Windows mobile" i "symbian", objavio je francuski dnevnik "Mond".

"Pametni" telefoni koje pokreće "android" su poslednjih šest meseci dominirali američkim tržištem, premašivši telefone "Blackberry" kompanije RIM i "iPhone", pokazali su rezultati analize istraživačke kompanije "Nilsen". U poslednjih šest meseci, 32 odsto američkih kupaca  multifunkcionalnih mobilnih telefona je izabralo neki od "android" modela, 26 odsto neki od "Blackberry"-a, a 25 odsto neki od "iPhone"-a, pokazalo je  "Nilsenovo" istraživanje.

Medju multifunkcionalnim telefonima koji se trenutno koriste u SAD-u  "Blackberry" ipak i dalje ima tržišni udeo od 31 odsto, tako da premašuje "iPhone" sa udelom od 28 odsto i telefone sa "androidom" koji su od januara zabeležili ogroman rast udela sa osam na 19 osto.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Apple Iphone 4s
Kompanija za "onlajn" telefoniju "Skype" objavila je da će njene usluge ubuduće biti dostupne i na odredjenim modelima "pametnih" telefona koje pokreće "Google"-ov operativni sistem "android".

"Skype" je već dostupan na čuvenom "Apple"-ovom mobilnom telefonu "iPhone", kao i telefonima koji rade uz pomoć operativnih sistema "Windows mobile" i "symbian", objavio je francuski dnevnik "Mond".

"Pametni" telefoni koje pokreće "android" su poslednjih šest meseci dominirali američkim tržištem, premašivši telefone "Blackberry" kompanije RIM i "iPhone", pokazali su rezultati analize istraživačke kompanije "Nilsen". U poslednjih šest meseci, 32 odsto američkih kupaca  multifunkcionalnih mobilnih telefona je izabralo neki od "android" modela, 26 odsto neki od "Blackberry"-a, a 25 odsto neki od "iPhone"-a, pokazalo je  "Nilsenovo" istraživanje.

Medju multifunkcionalnim telefonima koji se trenutno koriste u SAD-u  "Blackberry" ipak i dalje ima tržišni udeo od 31 odsto, tako da premašuje "iPhone" sa udelom od 28 odsto i telefone sa "androidom" koji su od januara zabeležili ogroman rast udela sa osam na 19 osto.

Izvor: SrbijaNet
oooo konacno Skype!,sramota da sam na staroj nokiji n82 svakodnevno koristio skype koji je radio kao sat,dok za mocni Galaxy S i android platformu program cak ni ne postoji nego samo neki klijenti koji k***u nevaljaju  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Apple iPhone
Btw. Skype program ni sada ne radi na Galaxy S Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 190
Zastava BGD
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
HTC Incredible S
Kako da vratim kontakte na HTC Tattoo koji su u htm formatu? Drugarici su uradili backup i posle nisu znali da vrate...Koji program koristite za backup?
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Apple iPhone
Titanium Backup, My Backup Pro....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Nepoznat
Browser
Android 10.54
mob
HTC Desire
Kakva su vasa uskustva sa Opera mini?  Mene zestoko smara, npr. tesko ucitava i radi sa burek forumom, secka, itd. Da li ima neka zamena, dok ne dodje Opera Mobile?
IP sačuvana
social share
Ko uci znace, ko se snadje imace.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Burek secka i na slabijem kompu a ne na telefonu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.