Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 18:37:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pilot se ubio zbog bede  (Pročitano 7027 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Citat
Ovako,ako bi hteo da se baviš pecanjem kao hobijem,trebaju ti dva feeder štapa,trebaju ti tri šaranska štapa,treba ti jedan bolonjez,i jedno dva štapa za varalice,za sve njih i mašinice,to ti je bar 700 evra,dalje,trebaju ti najloni i upredena struja za varalicu,to ti je bar 50 evra,treba ti jedna torba i torba za štapove,to ti je 100 evra,dalje ti treba bar jedna kutija varalica,voblera,twistera i ostalog sitnog pribora za varalicu,a to je bar 60-70 evra,dalje ti treba komplatan sitan pribor za šarana i belu ribu,a to je još 100 evra minimum,i to bez rod podova i signalizatora,ovo navodim napamet ali sam ubejden da treba više para,dalje ti treba jedna čuvarka,jedna stolica i još milion kuraca.Da ne govorim o odeći i obući.
А да се учланим у библиотеку?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Pa brate to se sve kupi jednom i čuvaš ga, nećeš sigurno svaki mesec da kupuješ sve to novo. A i nije ti sve gore navedeno potrebno... Smile
Pošto vidim da me neki čak i ne razumeju i misle da branim državu i da pričam da je stanje dobro i super...
Mislim da je potpuno suprotno ali kada govorim o ovome dosta stvari jeste luksuz...
Evo na primer meni su i majka i otac kao deca išli oko 5,6 puta na more. Neko će reći eto tada su mogli da idu svi. Ali meni je to više nešto neobavezno i nepotrebno nego luksuz... Wink
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Pa brate to se sve kupi jednom i čuvaš ga, nećeš sigurno svaki mesec da kupuješ sve to novo. A i nije ti sve gore navedeno potrebno... Smile
Pošto vidim da me neki čak i ne razumeju i misle da branim državu i da pričam da je stanje dobro i super...
Mislim da je potpuno suprotno ali kada govorim o ovome dosta stvari jeste luksuz...
Evo na primer meni su i majka i otac kao deca išli oko 5,6 puta na more. Neko će reći eto tada su mogli da idu svi. Ali meni je to više nešto neobavezno i nepotrebno nego luksuz... Wink
Znam,možeš i da nabereš lesku,da pozajmiš parče najlona i udicu,da ti pampur od plute bude plovak,ali ja govorim o ozbiljnoj upotrebi hobija,i sve ti je to potrebno što sam nabrojao,i još milion sitnica,ako želiš da postigneš bar neke rezultate,a kad udješ ozbiljnije u hobi,onda tek kreće trošenje para,idi na neki sajt za pecanje pa pogledaj šta sve ima da se kupi. Smile Kupuju ljudi šatore,čamce,sonare,solarne panele...

Kupiš jednom štapove,mašinice,stolicu,ali potrošni materijal vuče mnogo novca,udice,varalica,olova,najloni,plovci,virble,kopče,a najviše koštaju primame i mamci....i još mnogo,mnogo stvari koje stalno trebaju i stalno se troše.

Pecanje je samo primer,svaki hobi je slična priča,o kojoj mi možemo samo da sanjamo.

Ova država se trudi da nas dovede u položaj da smao jedemo ,seremo,radimo i spavamo,svi ostlai troškovi koji su izvan tog okvira treba za nas da postanu strani i nedostižni.I onda da se čudimo ili divimo što je neko otišao u Bečiće.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Pa ja ne pričam o drvenim štapovima. Već o običnom štapu sa mašinicom, još jedan dva rezervna. Uz to plovci, udice, hrana za ribe, varalica, kutije, kurci palci, ali sonar...čamci i ostale je već glupiranje. Nepotrebno je, osim ukoliko se baviš time profesionalno, ali ja kažem opet...samo hobi... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Pa ja ne pričam o drvenim štapovima. Već o običnom štapu sa mašinicom, još jedan dva rezervna. Uz to plovci, udice, hrana za ribe, varalica, kutije, kurci palci, ali sonar...čamci i ostale je već glupiranje. Nepotrebno je, osim ukoliko se baviš time profesionalno, ali ja kažem opet...samo hobi... Wink
Pa nisi ti u toku,ne znaš na koji je nvo stiglo pecanje,tako sam i ja mislio do pre neku godinu,a onda sam se zaprepastio,nema jedan štap,i par rezervnih,tačno se zna svrha svakog štapa,šaranski su za šarana,feeder je za belu ribu,bolonjez plovak,posebni štapovu za bacanje varalice,pa tu imaš nekiloko podela u zavisnosti od ribe...

Mogao bi o tome dosta d ati pišem,cela filozofija.

Da ti objasnim dokle su stigli,evo ti link iz jedne prodavnice,da vidiš šta prodaju samo od hrane za šarana,a to su samo boili,a peca se i na kukuruz,pelete,glistu...

http://www.formaxstore.com/products/primame-boili-peleti/boile/?p=1

Ozbiljan hobi koji iziskuje i vreme i novac,za naše uslove teško izdrživo,jebem ti zemlju.

A zamisli baviš se istovremeno pecanjem,i rc avionima,jeftinije je drogiranje. Smile
« Poslednja izmena: 22. Feb 2015, 17:22:24 od Mile Rent-a bubreg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Al zajebi ti ovo...
Mogu oni da naprave i štap za pecanje onih američkih malih somića Smile ali sve to je isprđivanje brate... Wink Zna se šta je potrebno za normalno i obično pecanje... Smile Eo pitamo cegea... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Al zajebi ti ovo...
Mogu oni da naprave i štap za pecanje onih američkih malih somića Smile ali sve to je isprđivanje brate... Wink Zna se šta je potrebno za normalno i obično pecanje... Smile Eo pitamo cegea... Smile
To ti je normalno pecanje,veruj mi,tako se danas peca,svuda u svetu.Idi u formax robnu kuću na novom beogradu pa da vidiš šta prodaju i ko sve to kupuje.

Sad je zima,nema pecanja šarana ni bele ribe,aktivna je štuka,ne možeš da bacaš varalicu sa štapom koji ima 4 metra,moraš da imaš kraći ,lakši štap,male akcije da bi osetio rad voblera,ili varalice u vodi,a i sa štapom od četiri metra ne možeš da zabacuješ mnogo,glomazan je,težak,ali zato štap za varalicu nije za ostale potrebe,samo za varalicu,pa treba drugačija mašinica nego za dubinski ribolov,pa na tu mašinicu se namotava upredena struna a ne najlon,jer je struna tanja,dosta izdržljivija na kontakte sa podvodnim kamenjem i preprekama,ne mrsi se,ne isteže,kontekt je mnogo bolji itd. Pa ako pecaš soma na varalicu,tu ti treba jači štap za varanje,pa to je onda još jedan štap,treba ti ijača mašinica jer se za soma bacaju teške varalice i vobleri,to mašinica za sitnije grabljivice ne može da izdrži,ni štap,pa i upredena struna treba jača i mnogo mnogo pizdarija.

Ne treba ti ništa od toga,možeš i sa jednim štapom sve da radiš,ali zato kad onaj preko tebe ubije ribu,a ti ne upecaš ništa,znaj da je zbog toga što je on otišao pripremljen,njegova hrana bolja,njegov najlon tanji,udice manje,oštrije,nema promašaja...

Pa stavljaju šaranu u hranu stimulatore apetita,kao svinjama,i čekaju ga po nedelju dve,kampuju svo vreme,istresu u medjuvremenu po 50 kila hrane,ali kad navade jato na mesto,odvale ribu,hvataju komade da ti pamet stane,to je čar hobija i cilj.

Kad ti riba udari,ti skočiš,otkineš kontru,a štap ti ostnae ukopan kao da si autobus zakačio,pa u prvom momentu pomisliš da si zakačio za nešto,a onda najlon krene u neku stranu,u tom komentu srce staje,za to žive pecaroši.

Ili spavaš u šatoru,i u sred noći čuješ kako pište signalizatori,pa kroz san istrčiš iz šatora zgrabiš štap i krene borba,ehhh,to su momenti.

Neću više da davim o pecanju.

Bolje ići na pecanje biciklom,nego mercedesom na posao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
LG Nexus 5
Zakljucak, ko nema platu od najmanje 2000 evra, on samo prezivljava i treba da se ubije?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
Ok on se ubio. I sta se sad desava sa tim dugom koji ima kod raznoraznih zelenasa? Oni nece pustiti na miru tu porodicu dok im ne uzmu te pare, pretice im.
Koji bandit se jos oprostio od 50 000 evra  Smile

Деца ће враћати Smile

И зашто бандит? Нико пилота није терао да позајмљује новац ако већ зна какви су услови враћања.

Pa banditi jer zastrasuju i prete. Strasno je sto on samoubistvom zapravo nikoga nije postedeo muke sem sebe. Uradio je najsebicniju mogucu stvar u tom scenariju. On se spasio i prebacio citavu stvar na zenu i decu. Najstariji sin mu jos nije punoletan a vec ima dug og 50 000 evra. Hvala ti cale, zivot mi jos nije ni poceo a vec si mi ga na dva nacina zagovnao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Citat
Pa banditi jer zastrasuju i prete.

Као што рекох...у старту је знао од кога позајмљује. Нису му они тутнули паре у руке на силу Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 18:37:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.