Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 04:55:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pilot se ubio zbog bede  (Pročitano 6992 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
Ma naravno ali nije fer prema toj deci. Ona nisu to izabrala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Meni da dođu zelenaši sa rečenicom "znaš tvoj ćale nam dugovao 50.000 jura" ja bi mogao samo da kažem "pucajte"
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Нажалост, могућ је сличан епилог ове приче.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Zalosno za njegove, oni ce tek biti na mukama psihickim, a, ne daj Boze, i fizickim ako nekom pukne film. Stvarno se cudim i ne mogu da verujem da je napravio toliki dug, za koje vreme i za koje potrebe. Imao je dobru platu, barem, za nase uslove, radio je za drzavu, placala mu je kredit za stan, on samo infostan i struju, i sa ostatkom para da kazemo nek je imao i 78 000, nek je 15 000 placao racune i dazbine opet ti ostane i previse da pretekne u sledeci mesec. Ako nije mogao sa otprilike oko 60 000 da zivi ok i da im priusti najosnovnije sta da rade ona deca ciji roditelji nadnice, beru voce i slicne poslove za nesto sitno ili kilo brasna i 10 jaja da prehrane porodicu, zive u trosnoj kuci sa 3, 4, 5 i vise dece?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 40.0.2214.115
zelenaši jači od države. svaka čast
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/536590/Kolege-spasavale-pilota-od-zelenasa-dali-mu-12500-evra/komentari#komentar_greska

Ovde je neko dao odgovor na to sta je radio. Koliko je tacno, ne znam. Poslednja dva komentara brane njega i njegovu porodicu, ali ne iznose nikakve informacije da demantuju ono sto je rekao lik o njemu i njegovoj raboti.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2.jpg
(247.49 KB, 476x473)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Samsung XYZ1004
Prvo sto imam da kazem za TV dnevnik jeste da u Nisu, gore pomenutih, 500-600 evra  platu ima 10% Nislija. Sto dalje implicira da bi ostalih 90% odavno trebali da pocrkaju. A onih 99.8% koji imaju manje od 1500evra su dosad trebali i da vaskrsnu.

Druga stvar je jedna zivotna filozofija koju cu da podelim sa vama za Dz Smile

Dokle god su vam za trenutnu finansijsko-ekonomsku i generalno zivotnu sitaciju u kojoj se nalazite krivi Vucic, Ceda, Seselja, Djilas, Pajtic, Amfilohije, Putin, Obama, Trilaterala, Kina, Papa, Soros, Kandicka, Vatikan, Kostunica, Nikolic, Kusturica, Srbljanovicka, dodaj po zelji.....dotle ce sanse da se ta situacija promeni biti ravne nuli.
Kada samo jednom uzmete pauzu od pljuvanja ovih gore i upiranja prstom u njih kao glavne krivce sto ste vi nezadovoljnim svojim zivotom, pa se pogledate u ogledalo i na identicn  detaljan, analiticki i studiozan nacin na koji odgovarate na pitanja kakvi su oni lopovi i kako su unistili ovu drzavu i narod, pa samim tim i vas zivot, odgovorite na pitanje Koliko sam ja kriv sto se nalazim u ovoj situaciji?  ...a onda krenete i sa podpitanjima Smiley  Sta mogu da promenim u svom ponasanju, zivotu, navikama, da mi bude bolje? Koliko sam danas vremena potrosio da pjlujem, negodujem, galamim u prazno, a koliko da nesto naucim, prosrim svoje znanje, sposobnosti, ostvarim nove kontakte i iskustva?   .....e tada ce vam biti bolje  Smile   i mozda Stanislav stvarno i ode za tu Nemacku jednom  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Директор ИПМЈ објаснио Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
tragedija...

jbg..tako ti je to u drzavi prepunoj poremecenih vrijednosti..
u kojoj se vise vodi racuna o nekim beskorisnim politickim parazitima
 i raznoraznim pederima
nego o najboljim njenim sinovima

u normalnim sredinama je nezamislivo da nekakav osrednje rangiran administrativni beskorisni "cato "
ima veca mjesecna primanja od jednog pilota...

i najgore je to sto  je to postalo normalno... na ovim prostorima...
pa kojekakvi olosi popout  korleonea... zele da ukinu i te jadne raznorazne benificije svim pripadnicima oruzanih snaga...

ali ne bi im bio u kozi... kad to sve jednom ustane... i kaze... dosta je....majku li vam vasu Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0

u normalnim sredinama je nezamislivo da nekakav osrednje rangiran administrativni beskorisni "cato "
ima veca mjesecna primanja od jednog pilota...

Uh, ne. Koliko znam u USA se postaje ker ili GI Joe zbog penzije i zdravstvenog osiguranja od države. Samo na filmovima vojnici voze ferarija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 04:55:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.252 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.