"Заклана Чељад" су лепо објаснили...А Беспризорне Балашевићеве изјаве из којих се осећа мржња и подсмех према Србији не бих ни да коментаришем али једно је сигурно-био би обешен за јаја чим би се вратио назад да смо тако дивљи и огавни како нас усрани запад вечито описује (а како би завршио у некој од арапских земаља не смем ни да помислим..).
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
ja i mogu da razumem panonskog govnara,mozda? odakle mrznja prema srbiji? pa zato sto je spletom nesrecnih okolnosti panonski govnar ceo zivot proveo u srbiji.sad ce neko da pita,pa kakve to ima veze? pa ima,jer da je ziveo npr.u hrvatskoj,ili sloveniji,ili bosni,ili crnoj gori,ili makedoniji i u tim republikama bi mu se zana jebala sa skoro pa citavom muskom populaciom republike u kojoj bi npr.ziveli.i odatle mrznja,zenu mu nije jebao samo ko nije hteo ili je kasnio na voz,a on nju toliko nezo voli,da joj je oprostio svaki popuseni i primljeni kurac,e to je ljubav prema zeni.sad,ne moze covek da voli i jedno i drugo,on je birao zena ili drzava.izabeao je zenu,ali zato ne voli drzavu,jer on smatra,da je ziveo u bilo kojoj drugoj republici,da mu ne bi oliveru zaskakali kao pustinjski sakali. ja mislim,da je u tome problem.
Prema zvanicnim podacima popisa stanovnistva u Srbiji ima 80 720 osoba koji su se u rubrici 'nacionalnost' izjasnili kao Jugosloveni... od 80 720 samo jedan se osudjuje zbog toga...
Prema zvanicnim podacima popisa stanovnistva u Srbiji ima 80 720 osoba koji su se u rubrici 'nacionalnost' izjasnili kao Jugosloveni... od 80 720 samo jedan se osudjuje zbog toga...
postoje i oni,koji su se izjasnjavali kao eskimi,dar vejderi,pinokiji...itd.ali svojim delovanjem neomalovazavaju zemlj u zive u kojoj su se donekle i ostvarili,kao javne licosti....panonski govnar je svoju karijeru izapoceo pred nasom publikom,srpskom.jeste se on ulizivao titu sa pemicama tipa,u ime nas iz pedeset i neke,ali to govance se afirmisalo pred nama,kao i oliver dragojevic,koji je za panonskog govnara karaktercina i rodoljub.primera je mnogo,zasto mu se treba najebati olivere,a kako stvari stoje prispele su mu i cerune odavno.