Poredis bivseg fudbalera koji prica o realnom stanju fudbala na balkanu, sa jednom odvratnom osobom koja redovno ima potrebu da pljune po Srbima i Srbiji. I onda kada pogledas moj komentar i razmislis, videces da moj post nije uvreda vec smisleni i argumentovani post.
Najveci dokazani retard na forumu kaze nekom da je retard
Naravno, Dzaja je deo stuba srBstva i njemu se svaka izjava (a i pljacka) prasta, Robi je deo stuba srBstva i njemu se prasta igranje u ustaskom klubu Dragovoljcu i grljenje sa Tudjmanom... u drugim nekim prilikama se taj isti Tudjman koristi da se popljuje po protivnickom klubu...
Sutra da Tomson napise pesmu o zvezdi i njega bi ste branili... kazem ja, dvostruki arsini...
To stio si ti poredio, predstavlja apsolutno neznanje i lupetanje. Dzajic valjda poznaje situaciju fudbala u bivsoj jugi. Ako Aleksandar Djordjevic kaze da su amerikanci najbolji u kosarci ili da su trenutno slovenci bolji od nas, pa da li je to isto kao kad panonski govnar izjavi da prica iskvarenu verziju hravtskog, srpski?
Ti verujem da ne znas ni sta znaci termin "dvostruki arsini"? Tebi je razlika izmedju sedam plavusa i tri koze broj cetiri.
Citat
Na pitanje, kako gleda na klubove bivše "velike četvorke" treća Zvezdina zvezda je odgovorila.
"Činjenice, odnosno rezultati govore da je trenutni lider zagrebački Dinamo. Više puta su izborili Ligu šampiona, ostvarili su sjajne transfere, organizaciono su odlični i finansijski stabilni".
Džajić se složio i sa konstatacijom da Hrvatska kao reprezentacija ima najviše uspeha od svih zemalja eks Ju.
« Poslednja izmena: 26. Sep 2012, 02:03:18 od Crowz »
И ти у својим. Балашевић јесте трула шлихтара, што је доказао више пута, вешто се сврставајући уз сваку власт, док је власт на власти. Даље, Џајић (мада скотина циганска) није ништа рекао неосновано, нити му је повод био да се било коме улагује. Дао је своју анализу, аргументовано. Док за П. Говнаром жут остаје траг...