Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 367861 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Nexus 5
Malo sam ne upucen sve ovo,pa me zanima jer moguce staviti novi firmwire preko blutootha ili se sve mora raditi preko kabla?
u principu preko kabla.opcija u phoenix-u postoji za flešovanje putem blutooth-a ,ali ne verujem da je nekom pošlo za rukom.

Uuu jeee... novi firmware za 6630! Smile

Hajd´ako neko sazna listu izmjena u odnosu na 6.03.08 neka postuje!

P.S. Ne znam sta se moglo promjeniti nabolje, jer ova 6 -ica radi bukvalno perfektno!!!

P.P.S. @ bobahajduk -> moze samo preko kabla!

i ja lično mislim da su bagovi otišli putem zaborava kad je u pitanju verzija 6. u svakom slučaju verovatno će većina nas doći u iskušenje da proba i novu verziju pa makar samo pisalo v7.03....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N80IE Black
Zar nikom nije palo na pamet da taj Phoenix ne sluzi samo za flesovanje (a ne sluzi) i da je BT konkcija SAMO za to!?Ako neko ZNA sigurno,neka objasni,i mene zanima kako je to moguce ako se telefon po pocetku prebaci odmah u Test mode,bas me zanima kako onda BT ostane upaljen tada i kako je to moguce kad se,izmedju ostalog,flesuju i upravljacki drajveri za BT!?
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Baš ste svi povodljivi do besvesti, jeli?!?

Zašto neko sad ne baci look na taj sajt na kome su se nekada dobijali tačni podaci o firmveru(sve dok srbi nisu ukapirali da postoji opcija "Add missing version"), i sada svaka šuša može editovati bazu i upisivati šta mu je volja. Smile

Tako ti je to kad se pojave "pametni" likovi koji taj sajt preporuče svima javno pa sada stoji na njemu:

Nokia 6630
V 9.03.08
30-06-06
RM-1

Sutra će verovatno stojati verzija:
V 10.03.08
31-06-06 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kakve gluposti. 6.03.08 (6630) radi perfektno i obzirom da je to model koji je na izmaku nije logicno da se svako pola mjeseca pojavi novi fw. Zato otvorite cetvero(4) ociju kada je u pitanju novi fw za 6630 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Aman bre - laž!
Stoka ukapirala da se može editovati baza i odmah krenula da uništava!
Izgleda da sve ono što je dobro i vredi kad padne srbima u ruke postaje uništeno i to za kratko vreme.
Nije ni čudo što nam niko više ne dozvoljava nikakav pristup besplatnim on-line sadržajima tipa SMS(Clickatell) ili sl. Smile

Nemamo ni "k" od kulture. Dovoljno je bilo da se dotični link pojavi ovde na forumu i već je baza potpuno uništena. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nemamo ni "k" od kulture.
Ali zato imamo "k" od neceg drugog Smile
Mozda smo i zasluzili kad tako radimo.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 4s
Verzija firmwirea na mojoj N6630 je : V 5.03.08  datum:17-08-05 RM-1,pa me zanima da li mi preporucujete da ucitavam ovu novu verziju i ako je budem uneo,kakva je razlika izmedju te novije i ove moje(koje su te razlike????)
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Verzija firmwirea na mojoj N6630 je : V 5.03.08 datum:17-08-05 RM-1,pa me zanima da li mi preporucujete da ucitavam ovu novu verziju i ako je budem uneo,kakva je razlika izmedju te novije i ove moje(koje su te razlike????)
Zašto li stičem utisak da nemaš pametnija posla već čisto iz dosade i provokacije postavljaš ovakva glupa i nebulozna pitanja??? Smile

Zar ti nije mala rasprava na 147 strana o onome što donosi novi firmware i sam upgrade???
Zar ti nije mali link na prvoj strani u kojoj imaš objašnjenja šta donosi novi firmware(koja poboljšanja)???
Zar je moguće da i posle 147 strana ja i dalje treba da odgovarama na ovakve gluposti???

Ako nemaš šta pametnije napisati ili komentarisati bolje nemoj, molim te!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Ah, da @dynax, mogu odgovorno da tvrdim da dok ti lično nisi postavio link ka dotičnom sajtu ovde na forumu isti sajt je fenomenalno funkcionisao i davao tačne rezultate.
Stoga, mogu da posumnjam da si baš ti taj koji je uspeo da edituje bazu firmvera na tom sajtu tako da danas(30.06.2006) imamo gomilu firmvera verzije "9.x.x.x" za n70, 6630 i 6680 izdatog ovog dana?!?
Ja sam sada lično ispravio par podataka u bazi i vratio na istinite vrednosti jer nisam svinja kao neki kojima ništa nije sveto!!!
Taj link koristi i edituje na desetine najboljih internet sajtova i foruma koji se bave mobilnom telefonijom - precizno dekodiranjem i upgrade-om firmvera i nijedan do danas nije uspeo da unese netačan podatak sve dok se isti link nije pojavio na ovom forumu tj., medju nama ovde. Treba da se stidimo i zapitamo da li je to ona slika o nama koju želimo da ostavimo iza sebe???
Zamolio bih vas da više ni jedan jedini link sem linkova ka Rapidshare i Megaupload ne postavljate u ovoj temi ili na ovom forumu jer dokazaste svoju kulturu!
Sve što je vezano za novi firmware i aplikacije ima ko pametan i nadasve pošten da postavi i obaveštava ovde. Svaka čast odredjenim pojedincima ali ostalima mogu samo reći da nisu dalje od neandertalaca!
« Poslednja izmena: 30. Jun 2006, 19:54:52 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Nexus 5
tačno,najlakše je nekoga poslati ka linku koji nosi loš ili koruptiran ili,ili fajl i da pomenuti sjb-e telefon.samo malo treba biti korektan
i svima će biti jednostavnije da reše svoj problem ako ga imaju a ne da upadnu u još veći. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.