Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 146 147 149 150 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 367504 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1245
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPad 4
ljudi ako ubacim novi firmware da li cu i dalje da imam Timov  softver ili neki novi?sad skidam  6.03.08 i idem pravo u radnju da ga flesuju,ali neznam,sta mislite koliko bi kostalo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
ljudi ako ubacim novi firmware da li cu i dalje da imam Timov softver ili neki novi?sad skidam 6.03.08 i idem pravo u radnju da ga flesuju,ali neznam,sta mislite koliko bi kostalo?
I ti poput @bobahajduk više voliš da lupiš pitanje nego da se pomučiš i pročitaš ceo topik?!?
Izgleda da su neki nedokazani pa crtao im i dubio na glavi - oni se ne daju i teraju po svome! Smile

P.S. ako ideš "pravo u radnju" na flešovanje, šta ćeš onda na ovom topiku?!?
Skidate firmwer koji vam mi postavljamo ovde fraj i nosite u radnje da malkice podignete budžet tim šalabajzerima???
Zar ti "u radnji" pored opreme za flešovanje nemaju svoje firmvere??? Smile Smile Smile

Zbog ovakvih će uskoro ovo pod Lock jer ništa kvalitetno i konkretno nismo saznali u zadnjih 100 strana osim par linkova ka novim verzijama firmvera od strane @Lomnica_city!
« Poslednja izmena: 30. Jun 2006, 21:52:56 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1245
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPad 4
neznam sto se ljutis?samo me zanima cena,moram da priznam da do skoro nisam znao sta je firmware ali niko se nije naucen rodio,zar ne? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
neznam sto se ljutis?samo me zanima cena,moram da priznam da do skoro nisam znao sta je firmware ali niko se nije naucen rodio,zar ne? Smile
Kako da se ne ljutim kada skidaš firmver sa linkova koje smo postavili ovde da koriste nama a ne nadobudnim serviserima koji naplaćuju ovu uslugu flešovanja kako im se ćefne?!? Pa još pride da im se donese i materijal???

Ah, da, cena se kreće od 10 do 15 pa negde i 20€! Mislim da je standard nekih desetak evra u servisu.

Bolje lepo pročitaj prvu stranu 20 puta i pokušaj sam da to uradiš nego da puniš dzepove serviserima i pride im donosiš firmver! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 4s
Ciglo brate stavrno ga pretera......sto se tako ponasas???.......ja sam sve procitao sa prve starane i nasao sam razlike izmedju ovog moga  firmwieara i naj novijeg-al sam hteo da cujem nesto konkretnije od samih ljudi koji su stavili naj noviji firmwire i kako posle toga radi nokija 6630(posto onu listu nista ne razumem sto je na sajtu sa prve starane)...ja da sam hteo da mi samo ti odgovoris ja bih ti poslao PP(al ti imas nokiju 6670 koja nema nikakve veze s mojim modelom)...moj savet ti je da poradis na tom burnom reagovanju,koje stalno praktikujes Smile(nisam primetio do sada da ni jedan clan foruma tako reaguje!!! Smile)
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Ciglo brate stavrno ga pretera......sto se tako ponasas???.......ja sam sve procitao sa prve starane i nasao sam razlike izmedju ovog moga firmwieara i naj novijeg-al sam hteo da cujem nesto konkretnije od samih ljudi koji su stavili naj noviji firmwire i kako posle toga radi nokija 6630(posto onu listu nista ne razumem sto je na sajtu sa prve starane)...ja da sam hteo da mi samo ti odgovoris ja bih ti poslao PP(al ti imas nokiju 6670 koja nema nikakve veze s mojim modelom)...moj savet ti je da poradis na tom burnom reagovanju,koje stalno praktikujes Smile(nisam primetio do sada da ni jedan clan foruma tako reaguje!!! Smile)
Pa normalno da ni jedan član ne reaguje tako burno jer svi očekuju da im ja spakujem sve lepo na prvoj strani i da nemaju potrebe da tumaraju po temi. Sve ostale strane im služe za manje više pisaniju ili iživljavanje.
Eto zašto sam ljut. Ja postavim linkove, pomućim se i izgubim celo veće da bi svima bilo bolje i onda posle 147 strana neko postavi pitanje na koje već postoji odgovor na prvoj strani.
Ako ti nije jasno šta piše u biltenu i koje su prednosti i poboljšanja novog firmvera onda si tako mogao i da formiraš pitanje i nekoga zamoliš da isti bilten i prevede na srpski. Ovako ja nisam shvatio suštinu pitanja i ako misliš da je došlo do uvrede sa moje strane, izvini.

Moram da priznam da sam i ovako bio nervozan zbog editovanja dotičnog linka sa naše strane(jer isti nije bio diran godinama dok se nije pojavio ovde na našem forumu) i samim tim ponovo vas molim da pitanja formirate kvalitetno i zahtevate konkretne odgovore!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 4s
Evo kvalitetnog pitanja:"Molio bih nekoga od korisnika N6630 koji su sa verzije firmwiera 5.03.08 presli na ovu noviju verziju(koja pocinje sa brojem 6...) da mi malo opisu koje su bitne promene primetili(tj. da li i ja da se mucim sa flesovanjem ili nema potrebe,jer imam ovaj 5.03.08....ja kada sam citao onu listu koje su razlike stavarno nisam naso nista napredno kod ove novije verzije sto je bitno za nas korisnike sa Balkana-jer mi nemamo 3G mreze a i ne sluzimo se herbrejskim pismom)--recite mi da li gresim u konstataciji Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N80IE Black
Evo usudicu se da ti"narodski"prevedem neke,po meni,dovoljno vazne promene!
Popravljena stabilnost video player-a kad pusta los MP4 fajl
Popravljena stabilnost webbrowsera kad je renderovanje podeseno na"kvalitet"
Poboljsana opsta stabilnost istog
Popravljena stabilnost rada sa nekim T9 recnicima (posto naseg nema,mozda neko koristi engleski pa mu je vazno)
Popravljen problem sa primanjem DRM zasticenih fajlova (melodija,mp3 pesama...)
Poboljsan rad sa losim .jpg slikama
Popravljeno resetovanje telefona pri radu sa (dobrim i bas jeftinim) Motorola BT slusalicama,ostalim BT uredjajima i BT habdsfree zvucnicima za auto
Popravljena nemogucnost ulaska u meni sa odredjenim SIM karticama
Poboljsan rad u slabom polju pokrica (mislim da je nesto u vezi mreze odnosno hvatanja signala pri slabom pokricu iste)
Poboljsana potrosnja (ovo je ocigledno da sad duze drzi bateriju)
Uklonjena mogucnost promene profila kad unutra nema SIM kartice
Slikanje kamerom dok slusate muziku vise ne prekida pesmu
Od svih ovih koje sam naveo,nijedna sem bold-ovane 2 mi se ne cini previse bitnom ALI ipak dovoljno bitnom za fles ako vam je vazno da vam telefon radi stabilnije!!
Pozdrav  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jun 2006, 23:58:28 od Lomnica_city »
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 4s
Hvala na savetu,,,,,,sad gledam da li da flesujem ili ne?
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Nexus 5
Evo kvalitetnog pitanja:"Molio bih nekoga od korisnika N6630 koji su sa verzije firmwiera 5.03.08 presli na ovu noviju verziju(koja pocinje sa brojem 6...) da mi malo opisu koje su bitne promene primetili(tj. da li i ja da se mucim sa flesovanjem ili nema potrebe,jer imam ovaj 5.03.08....ja kada sam citao onu listu koje su razlike stavarno nisam naso nista napredno kod ove novije verzije sto je bitno za nas korisnike sa Balkana-jer mi nemamo 3G mreze a i ne sluzimo se herbrejskim pismom)--recite mi da li gresim u konstataciji Smile
ako tako gledaš zadovoljavajući je i 4.03 firmware(kad je u pitanju samo da se javiš i da prekineš vezu).što se tiče svega drugog veruj da će aparat mnogo bolje raditi.lomnica ti je naveo neka poboljšanja , naravno da ih ima još.
ovo važi za promene sa 5.03 na 6.03 -- o ovome je već pisano ali staviću,valjda ne trebam prevoditi:

FPLMN list updated on USIM.
Axalto USIM card detection improved.
FDN activation and deactivation with Axalto USIM card improved.
SMS sending from Gemplus SIMATK improved.

Audio and Video
Unknown Hi-fi headset default volume decreased.
RTSP Teardown now sent after streaming is stopped.
Video player stability improved when playing invalid MP4 file.

Browser
Improved handling of large web pages when rendering them using “By quality” option.
Handling of unescaped # character in web page improved.
General Browser stability improved.

Messaging  

Fixed phone freeze problem with some T9 combinations.
General T9 robustness improved.
Receiving problem with DRM protected MMS fixed.
Changed the handling of <DIV> tags in order to remove unwanted linefeeds.
Fix the problem of corrupted Hebrew characters in received email.

Video Call
Phone reset problem during video sharing initialization corrected.
SMS and Video call alert tones both played, if received at the same time.
Video Call initialization phase robustness improved.

Other
Handling of corrupted jpeg files improved.
Phone reset problem with Motorola BT headsets fixed.
General connectivity robustness improved with BT car kits.
Bluetooth pairing interoperability improved.
Problem to access menu with certain SIM cards corrected.
Logs GPRS counter clearing improved in certain situations.
Operator name list updated.
Improvements in weak field performance.
Phone reset with certain SIM and SMS combination corrected.
Snooze option disappearing problem corrected.
Removed possibility to change profiles when SIM not inserted.
MAP service UnstructeredSSNotify functionality improved.
Network connection failure not shown anymore after using PUK code.
3gp file recognition from header (extension independent recognition) improved.
USSD message not cleared automatically anymore after automatic
acknowledge sent to network.
Sound quality of music track is no longer affected by camera shooting.
Current consumption improved.
Usage of SRES parameter improved.
Added support for Network error code "00011010 Insufficient Resources" in networks that doesn’t support multiple PDP context.
GMS network selection improved in case GERAN is preferred

naravno,dalo se primetiti da voliš diskusije o ngage igrama.naravno da će i one bolje raditi,tj.one koje ti nisu radile ili su ti pravile neki problem.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2006, 00:21:49 od seizmos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 146 147 149 150 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.